Prečo nefunguje predaj značkových vecí cez bazár?
Nikde. Predávam značkové veci za zlomok ceny - 1/2- 1/4 z nákupnej ceny.
mas to pekne nafotene? su to vacsie velkosti? je to sezonne? su ro drahe znacky je to v 100percentom stave?
Všetko čo pomaly nedarujes sa predáva ťažko🙂ľudia majú veľa všetkého a robia mechy za 10 eur.Ja neviem predať nové značkové tenisky za 1/2 cenu a veľa iného
Kupovala som značkové kvalitné kúsky, veď sa to predá a za pár rokov sa trh tak veľmi zmenil, že už mamičky akoby nemajú záujem o kvalitné značky z druhej ruky.
Mám rovnaký problém, predávam postieľku, kočík, autosedačku Britax, učiacu vežu a kopec oblečenia a NIČ - posunuli sme len pár ks oblečenia, knihy, 1 kočík a jedálenskú stoličku. :(((
ake znacky to su
treba osloviť mladé mamičky prečo nekupujú kvalitné značky z druhej ruky, možno budeš vedieť odpoveď. Alebo prestať kupovať kvalitné kúsky s vidinou ďalšieho predaja. Kupuj tiež z druhej ruky použité.
Ja napriklad použité vacsinou nechcem. V drvivej väčšine, značka neznacka, je to strane, veľkosti nesedia. Ze sa ten kus paci tebe, neznamená ze sa bude aj iným. Pokial sa hlavne bavíme o detských veciach, každý má iný vkus. Tobôž ešte o handričkou pre dospelých.
Pozri - napríklad teraz sa mi páčia veci z next pre babetka a male deti. Referencie su super. Cenovo ani najlacnejšie ani najdrahšie, pasuje mi farebnosť k môjmu štýlu. Babo/dieta o chvíľku aj tak z toho vyrastie. Načo platiť viac za nejakú značku, ked mam za rovnaku/nižšiu cenu presne to co sa mne páčia a nové? Rovnako pre väčšie deti. Zakydaju, zaspinia pri hre. Nemám výstavné modely detí.
A keď si chcem niečo kúpiť sebe, platí to isté. Zaplatím si občas viac ale za to co chcem ja a nie uz nosené x krat vybrané.
Použité sme kúpili napriklad prebalovaci pult, baby bay postielky, uciaca veža? Uplne jednoduchá z 2 komponentov z ikei, z druhej ruky za 20e urobila výbornú službu - rovnako ako ta perfektná "znackova" za 160e...
A toto sú pre mňa tie problémy. Ľudia si myslia, že ostatní maju rovnaky vkus a kúpia použitú značku radsej ako niečo lacnejšie ale nové.
No nie, nekúpia.
Lebo cena. Mne je napr.uplne jedno kolko predavajuca dala za vec ked ju kupovala. Ked nieco konkretne chcem tak hladam za naj cenu. Samozrejme v normalnom stave.
u mna dovody - cena, nemam zaruku, netusim co pride, este horsie ak si po to mam ist niekam osobne, a ked nesadne nieco co objednam tak to nemam ani kam vratit a ja sama nepredavam, ale posuvam dalej zadarmo, pretoze nemam nervy na to ...cize mna nakupovanie v bazaroch casom odradilo uplne a nemam zaujem ani keby tam bola najznackovejsia vec za euro
Myslis detskych veci? Ci aj aj ?
Ale všeobecne je vsade vsetkeho vela strasne vela.. aj v beznych obchodoch mas vypredaje, akcie 20% aj viac, viac kusov za menej penazi..tak mozno clovek si radsej kupi nieco nove ako za taku istu sumu uz obnosene.. tiez nie vzdy znacka znamena, ze to ak stoji za tu sumu, obzvlast pri detoch
Aj deti je vela a tych veci su fakt kopy.. a neviem co je to značkové a aka je ta cena, ale na bezne nosenie hlavne u deti, co z toho este aj vyrastu rychlo a zaspinia, tak bezne asi clovek nechce davat viac penazi..
Možno je málo mamičiek. Nemá to proste kto kupovať. Minulý rok sa narodilo iba 46 241 detí, najmenej v ére samostanosti. Ja som trebárs z generácie, kedy sa rodilo 100 tisíc detí ročne. A to malo Slovensko o dosť menej obyvateľov ako teraz.
@avicii18 ďakujem za štatistiku, vôbec som netušila, že bola nízka pôrodnosť. Naopak som si myslela, že vďaka DB bude aspoň taká, ako po minulé roky.

asi drahé poštovné, všade plno handier, kopec nových sekáčov