icon

Prečo nezískavam body v Dm online objednávke?

diaszoky
13. nov 2024

Baby robim objednavku za nemale peniaze zadala aom cislo karty vtalo mi ho nompise ze nula bodov som ziskala
Preco??

Strana
z2
sweet20
13. nov 2024

@nikoleta999 dakujem za vysvetlenie, neobjednavam online, nakolko mam pred bytovkou dm.. dakujem

diaszoky
autor
13. nov 2024
diaszoky
autor
13. nov 2024

@diaszoky toto
Iba ukazuje bodove centrum
Nevidim

vkatush
13. nov 2024

V appke si vieš pozrieť moje konto a tam active beauty. Ja som teraz robila nákup, už ho mám doma, ale body sú ešte zablokované na mesiac, aby som niečo nevrátila. Ale vidím ich, pripísané ich mám.

valikasikulova
13. nov 2024

@diaszoky tak skus stiahnuť apku a prihlásiť sa tými údajmi co sa prihlasujes do online účtu a prepojiť to 🙂

valikasikulova
13. nov 2024

@vkatush nemá apku

diaszoky
autor
13. nov 2024

@valikasikulova uz som prepojila konta a mam necelych 300b dakujem baby moja mevedomost a hlupost ja som nechcela si appku davat lebo mam uz milion apps a kedze mi par krat nevzalo kartu som sa na to vybodla a mozem lutovat kolko tam mam panzi minutych

valikasikulova
13. nov 2024

@diaszoky joj no to škoda veru :( ale tak už budeš vediet a zbierať, ja používam už len appku nič iné 🙂

gejb
13. nov 2024

@diaszoky dm appka je prave ta jedna z mála naozaj uzitocnych aplikácií. 👍

kvetinka_2
27. nov 2024

Pri nákupe v kamennej predajni sa ti body pripíšu do 2-3 dní, niekedy aj hneď. No žiaľ, pri online nakupovaní, máš nárok do 30-tich dní na odstúpenie od zmluvy. Tak si dávajú takú ochranu, aby to niekto rozumný/nejaký chytrák nežnéuzil, že vráti 200€tovar, dostane peniažky, a ešte mu aj bodiky ostanú. No nie? Dobre špekulačné

Strana
z2