icon

Prečo niektorí ľudia anonymne urážajú?

4. okt 2025

Ako sa podla vas v beznom zivote prejavuju ludia, ktory tu anonymne komentuju so zamerom urazit, ponizit, Je to vec ktora ich sprevadza celym realnym zivotom? alebo si potrebuju nieco dokazat iba priamo tu? jedna sa o nejaku poruchu osobnosti? Ci nejaky horsi problem? Je taky clovek schopny v realnom zivote niekomu ublizit? Nieje zarazajuce ze su to práve hlavne zeny - matky?

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025

@anonym_autor Pyta sa kto? Anonym🙂

minenkaa
4. okt 2025

@anonym_autor co znamená anonym ,vies kto som ? Aj keď mám fotku ?
Skoro všetci sú anonym

zuzana76
4. okt 2025

Tu su takmer vsetci anonymne, par bab sa pozna aj v skutocnosti. Urazit moze kohokolvek a cokolvek. Ale zase spravanie ludi je aj vo vseobecnosti otrasne. Ale ano, su tu neprijemne osoby, tak ako aj ja, aj ty mozes byt pre niekoho neprijemna. Mnohi ludia si nesadnu. To neznamena, ze ti ludia su zlí. A nema to nic s tym, ze zena. Uz davno neplati, ze zena je ta nezna a jemna. Zijeme v dobe feminizmu a aj to patricne vidno.

zuzanita1609
4. okt 2025

No a ty si anonym, pekne 😁

rozculena
4. okt 2025

@anonym_autor najprv odpovedz ty

anonym_f146ba
4. okt 2025

@anonym_autor preco sa to pytate skoro kazdy den? nie ste troska uzkostlive? 👶

anonym_f146ba
4. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor co znamená anonym ,vies kto som ? Aj keď mám fotku ?
Skoro všetci sú anonym

@minenkaa teba by som urcite spoznala podla tvojej fotky, ozaj

rozculena
4. okt 2025
@anonym_f146ba

@minenkaa teba by som urcite spoznala podla tvojej fotky, ozaj

@anonym_f146ba a ako? povedala by si jej,aby sa vyzliekla??

tibor79
4. okt 2025
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl ale autorka - anonym sa nepýta s cieľom uraziť, ponížiť

rozculena
4. okt 2025
@tibor79

@tibor79 a prečo je ona anonym? Keď teda dáva neškodnú otázku?

anonym_fbc19d
4. okt 2025

@anonym_autor lebo su mudre jak radio, frustrovane, na jednej strane si myslia, ze vedia vsetko najlepsie, na druhej strane ich zivot nejde ako by mal - lebo tie ich mudrosti nestacia pre realny zivot. A tak chcu skodit aj inde - a ver tomu, ze v realnom zivote nebudu ine, len mozno miernejsie 😉

anonym_f146ba
4. okt 2025
@rozculena

@rozculena pisem ze aj jej fotka je anonymna. darmo tam daku ma. ziadna vypovedna hodnota

tibor79
4. okt 2025
@rozculena

@tibor79 a prečo je ona anonym? Keď teda dáva neškodnú otázku?

@rozculena nech je, keď nikomu neubližuje.

dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025
@tibor79

@tibor79 Tak mala ist prikladom a nemusela byt anonym.

zuzanita1609
4. okt 2025

Je tu taká možnosť,tak už sa len "obrniť" a prebehnúť nie tie pozitívne ohlasy 😁. Ja osobne napíšem tak,ako cítim, samozrejme bez vulgarizmov (to by ma už muselo ozaj niečo vytočiť) a "lajky" nezbieram a nie každému zapasuje moja odpoveď. Píšem ako cítim,bez urážok, skôr sarkazmus 😏.

minenkaa
4. okt 2025
@rozculena

@rozculena ani to by jej nepomohlo lebo by ma nemohla podľa zadku spoznať

minenkaa
4. okt 2025
@anonym_f146ba

@rozculena pisem ze aj jej fotka je anonymna. darmo tam daku ma. ziadna vypovedna hodnota

@anonym_f146ba vies že mám aj svoju fotku s tvárou u seba na nástenke a aj tak som stále anonym

anonym_f146ba
4. okt 2025
@minenkaa

@anonym_f146ba vies že mám aj svoju fotku s tvárou u seba na nástenke a aj tak som stále anonym

@minenkaa nie neviem, lebo nestalkujem.

minenkaa
4. okt 2025
@anonym_f146ba

@minenkaa nie neviem, lebo nestalkujem.

@anonym_f146ba chcela som tým napísať ,že aj keď ma človek fotku aj tak je anonym ,anonymom prestaneš byt vtedy ,keď ta niekto pozná a aj to iba pre toho dotyčného

kavasmliekom
4. okt 2025

Je úplne jedno, či je to kavasmliekom, či anonym654a12, aj jedno aj druhé je anonym. Nevieš kto som, ja neviem kto si ty. Môžem byť milá a môžem mať aj svoj názor, ktorý sa niekomu nemusí páčiť, môžem byť raz hnusná a môžem byť aj priateľská. To, ako kto žije, nevie niekedy ani vlastná rodina.

kikush182329
4. okt 2025

Je to o pocite nadradenosti. Vsak sloboda slova. Ale bez ucty.

alica110
4. okt 2025

V reálnom živote šúchajú nohami, preto to vypúšťajú tu.

anonym_1601ad
4. okt 2025

To si ty s 10.r.synom a 3.r dcerou? Pripudli ti tam dobre rady, docitaj🤔

minenkaa
4. okt 2025
@anonym_1601ad

To si ty s 10.r.synom a 3.r dcerou? Pripudli ti tam dobre rady, docitaj🤔

@anonym_1601ad ktorá

zabka79
4. okt 2025

@anonym_autor existuje nejaka studia s elektro šokmi kde sa dokazalo ze kazdy moze byt hovado za urcitych okolnosti....

tilly
4. okt 2025

Je tu ďalších 526 diskusií v podobnom duchu. Myslíš, že ďalšia niečo zmení?
Niektoré sa asi nudia a chcú si kopnúť. Iné to možno tak nemyslia. A niektoré autorky si vyslovene žiadajú tvrdší prístup.

autumn1
4. okt 2025

Ja som sa nikdy nad tým nezamýšlala prečo sa tu niekto správa tak ako sa správa, navyše tu sme väčšina ako anonym alebo si myslíš, že podľa mojej prezývky vieš kto som? A keď ťa to tak trápi tak ak uvidíš niekde niekoho uraziť tak sa ho priamo opýtaj tieto otázky a možno ti odpovie.

anonym_4d9f90
4. okt 2025
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl no hlavne je, že Ty tu máš meno aj priezvisko. Aj fotku. Že vôbec nie si anonym. To je základ!

dskjhfdlkdjhl
4. okt 2025
@anonym_4d9f90

@dskjhfdlkdjhl no hlavne je, že Ty tu máš meno aj priezvisko. Aj fotku. Že vôbec nie si anonym. To je základ!

@anonym_4d9f90 Nejde o to, mat tu meno, priezvisko a fotku. Ale pokial je tu clovek pod svojim nickom, tak nie je uplne neznamy, da sa dohladat napr. ake ma nazory a podobne.

nika23t
4. okt 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_4d9f90 Nejde o to, mat tu meno, priezvisko a fotku. Ale pokial je tu clovek pod svojim nickom, tak nie je uplne neznamy, da sa dohladat napr. ake ma nazory a podobne.

@dskjhfdlkdjhl pri tejto téme, resp.otazke úplne nepodstatné.

Strana
z2