Prečo niektorí ľudia anonymne urážajú?
Ako sa podla vas v beznom zivote prejavuju ludia, ktory tu anonymne komentuju so zamerom urazit, ponizit, Je to vec ktora ich sprevadza celym realnym zivotom? alebo si potrebuju nieco dokazat iba priamo tu? jedna sa o nejaku poruchu osobnosti? Ci nejaky horsi problem? Je taky clovek schopny v realnom zivote niekomu ublizit? Nieje zarazajuce ze su to práve hlavne zeny - matky?
@anonym_autor co znamená anonym ,vies kto som ? Aj keď mám fotku ?
Skoro všetci sú anonym
Tu su takmer vsetci anonymne, par bab sa pozna aj v skutocnosti. Urazit moze kohokolvek a cokolvek. Ale zase spravanie ludi je aj vo vseobecnosti otrasne. Ale ano, su tu neprijemne osoby, tak ako aj ja, aj ty mozes byt pre niekoho neprijemna. Mnohi ludia si nesadnu. To neznamena, ze ti ludia su zlí. A nema to nic s tym, ze zena. Uz davno neplati, ze zena je ta nezna a jemna. Zijeme v dobe feminizmu a aj to patricne vidno.
No a ty si anonym, pekne 😁
@anonym_autor najprv odpovedz ty
@anonym_autor preco sa to pytate skoro kazdy den? nie ste troska uzkostlive? 👶
@anonym_autor co znamená anonym ,vies kto som ? Aj keď mám fotku ?
Skoro všetci sú anonym
@minenkaa teba by som urcite spoznala podla tvojej fotky, ozaj
@anonym_autor Pyta sa kto? Anonym🙂
@dskjhfdlkdjhl ale autorka - anonym sa nepýta s cieľom uraziť, ponížiť
@tibor79 a prečo je ona anonym? Keď teda dáva neškodnú otázku?
@anonym_autor lebo su mudre jak radio, frustrovane, na jednej strane si myslia, ze vedia vsetko najlepsie, na druhej strane ich zivot nejde ako by mal - lebo tie ich mudrosti nestacia pre realny zivot. A tak chcu skodit aj inde - a ver tomu, ze v realnom zivote nebudu ine, len mozno miernejsie 😉
@anonym_f146ba a ako? povedala by si jej,aby sa vyzliekla??
@rozculena pisem ze aj jej fotka je anonymna. darmo tam daku ma. ziadna vypovedna hodnota
@tibor79 Tak mala ist prikladom a nemusela byt anonym.
Je tu taká možnosť,tak už sa len "obrniť" a prebehnúť nie tie pozitívne ohlasy 😁. Ja osobne napíšem tak,ako cítim, samozrejme bez vulgarizmov (to by ma už muselo ozaj niečo vytočiť) a "lajky" nezbieram a nie každému zapasuje moja odpoveď. Píšem ako cítim,bez urážok, skôr sarkazmus 😏.
@anonym_f146ba vies že mám aj svoju fotku s tvárou u seba na nástenke a aj tak som stále anonym
@minenkaa nie neviem, lebo nestalkujem.
Je úplne jedno, či je to kavasmliekom, či anonym654a12, aj jedno aj druhé je anonym. Nevieš kto som, ja neviem kto si ty. Môžem byť milá a môžem mať aj svoj názor, ktorý sa niekomu nemusí páčiť, môžem byť raz hnusná a môžem byť aj priateľská. To, ako kto žije, nevie niekedy ani vlastná rodina.
Je to o pocite nadradenosti. Vsak sloboda slova. Ale bez ucty.
V reálnom živote šúchajú nohami, preto to vypúšťajú tu.
To si ty s 10.r.synom a 3.r dcerou? Pripudli ti tam dobre rady, docitaj🤔
To si ty s 10.r.synom a 3.r dcerou? Pripudli ti tam dobre rady, docitaj🤔
@anonym_1601ad ktorá
@anonym_autor existuje nejaka studia s elektro šokmi kde sa dokazalo ze kazdy moze byt hovado za urcitych okolnosti....
Je tu ďalších 526 diskusií v podobnom duchu. Myslíš, že ďalšia niečo zmení?
Niektoré sa asi nudia a chcú si kopnúť. Iné to možno tak nemyslia. A niektoré autorky si vyslovene žiadajú tvrdší prístup.
Ja som sa nikdy nad tým nezamýšlala prečo sa tu niekto správa tak ako sa správa, navyše tu sme väčšina ako anonym alebo si myslíš, že podľa mojej prezývky vieš kto som? A keď ťa to tak trápi tak ak uvidíš niekde niekoho uraziť tak sa ho priamo opýtaj tieto otázky a možno ti odpovie.
@dskjhfdlkdjhl no hlavne je, že Ty tu máš meno aj priezvisko. Aj fotku. Že vôbec nie si anonym. To je základ!
@dskjhfdlkdjhl no hlavne je, že Ty tu máš meno aj priezvisko. Aj fotku. Že vôbec nie si anonym. To je základ!
@anonym_4d9f90 Nejde o to, mat tu meno, priezvisko a fotku. Ale pokial je tu clovek pod svojim nickom, tak nie je uplne neznamy, da sa dohladat napr. ake ma nazory a podobne.
@anonym_4d9f90 Nejde o to, mat tu meno, priezvisko a fotku. Ale pokial je tu clovek pod svojim nickom, tak nie je uplne neznamy, da sa dohladat napr. ake ma nazory a podobne.
@dskjhfdlkdjhl pri tejto téme, resp.otazke úplne nepodstatné.