icon

Prečo portál odstraňuje príspevky bez vysvetlenia?

17. jún 2024

Nevyhovujúce sa maže, aj keď nejde o politiku, nevraživosť? Bez vysvetlenia, vymazané.... Hotovo

autor
17. jún 2024

Pýtala som sa na obyčajnú vec.

autor
17. jún 2024

Keby ste dali aspoň upozornenie, vysvetlenie.

janai1
17. jún 2024

Vždy keď mi niečo zmazali tak napísali aj dôvod.
napr.

autor
17. jún 2024

@janai1 ja som sa len pýtala, či sa mamkam darí predaj cez bazár. Ako neviem kde som spravila chybu

autor
17. jún 2024

Aký konkrétne kódex som porušila? Neuviedla som meno konkurenčné ani nič podobné

autor
17. jún 2024

A urážky uz vôbec nie

really8
17. jún 2024

@janai1 mne pomazali a velakrat ani nenapisali preco. A teda to som si vedoma kedy moze byt moj komentar urazajuci a kedy nie a uz som ostala prekvapena co sa im nepacilo.

autor
17. jún 2024

@really8 nespravodlivé 😕

janai1
17. jún 2024

No a čo ti tam napísali?

@really8 mne vo fóre asi 2x zmazali a to som aj čakala ale tiež napísali dôvod. Raz mi zmazali na stene keď som dala screen z podmienok vrátenia v kauflande ze to je konkurenčná reklama 🤦🏽‍♀️ a raz hento po voľbách lebo sa tam niektoré začali urážať

autor
17. jún 2024

@janai1 vieš čo, ak už vadí koňovi ak sa pýtam na predaj v bazari bez uvedenia konkurencie.... Neviem, čo na to povedať. Sú tu skupinky, kde môžem darovať, ale akosi strácam vôľu. Idem inou cestou, kde ma nebudú "buzerovať" už len za nevinné otázky. Pomôcť sa dá aj inak a inde hlavne. Škoda. Mala som tento portál rada. Vsetko na jednom mieste. Sami si kazia meno