icon

Prečo sa objavuje odpor voči ženám v diskusiách?

26. jan 2025

Na MK som asi 2r, ale v poslednej dobe si vsimam pomerne caste negativne prispevky voci zenam - ze zeny su zlatokopky, povrchne, alebo chcu iba vysokych, atd atd. Vzdy to tu tak bolo? Tento odpor k zenam mi nepride zdravy. Obzvlast do oci bijuci je na fore, kde drviva vacsina uzivatelov su zeny…

viestta
26. jan 2025

Nie, nebolo to tak vzdy, ale iste kruhy objavili "caro" MK a ventiluju si tu svoje mindraky.

autor
26. jan 2025

@viestta ak toto je realna vzorka ludi, muzov, tak sa naozaj zacinam o dceru obavat.

marianarem
26. jan 2025

Nie je to reprezentativna vzorka. Muzi, ktori to maju vnutri v poriadku, nemaju potrebu sem prist napisat svoj nazor na zeny. Inac je ich dost.

viestta
26. jan 2025

Nie, nemusis sa obavat. Ti normalni na MK chodia len velmi malo a hned ich spoznas. Tych zufalcov tiez hned spoznas, ale vacsina normalnych na MK vobec nechodi. Maju ine platformy

januska12323
26. jan 2025

Máme tu aj slušných chlapov v ponuke ale tí sa nepotrebujú predvádzať.

jakubrianka
26. jan 2025

Pokiaľ bude v spoločnosti nerovnosť pohlaví, bude tu aj
mizogýnia. Dokonca aj ženy voči žene niekedy, čo by sme si mali pomáhať.

https://refresher.sk/123216-Nejsem-slepice-kama...

ina2405
26. jan 2025

Lebo pod anonymným nickom môže prejaviť frustráciu a MK je dobré miesto, tak to "natrie" veľa ženám🥱
Väčšine chlapov by sem ale ani nenapadlo chodiť.

mizoko
26. jan 2025

@viestta tak slovakboy mi príde v pohode napríklad 😁 ale hej,všimla som si že sa tu ventiluju stratené existencie 😜

vroni
26. jan 2025

Mňa podstatne viac než akýkoľvek muž rušia tupky, ktoré to tu potrebujú natrieť iným ženám. A teraz nehovorím o otázkach tak tupych, že človeku až mozog zamrzne, tam ten úlet chápem. Ale o vyslovenom utoceni na ženy od žien samotných. Blbé plky o tom, ako si rozumiem len s chlapmi, ženske kolektívy sú plné intrig, kávu (či dokonca večeru!!!!) muž zaplatí len zlatokopke, zeny, čo sa vešajú na ženatých mužov... O tom, že chlap bývajúci u ženy má jasné platiť len pol nákladov a ona má byť rada, že tam vôbec je, ale žena, bývajúca u chlapa by mala platiť opotrebovanie podlahy a práčky (lebo chlap bežne v domácnosti levituje) a je nekonečne blbá, že nemá aspoň dvojnásobný byť oproti nemu, ktorý by samozrejme zadarmo mala poskytnúť k dispozícii... Vtedy fakt ziram, odkiaľ sa tieto mizogynske kreatúry vyrojili a či aspoň tušia, čo to melú....

barborachors
26. jan 2025

chodia sem zakomplexovani chlapi a liecia si tu ego. Nic ine. Ja na invektivy nereagujem, je mi osobne suma fuk co pisu. A ano, zeny chcu mat uspesneho a atraktívneho muza. Tak isto, ako muzi chcu sikovnu a peknu zenu. Snad tu nebudem vypisovať ze chcem maleho tlsteho muza co je na podpore ked sama pracujem, meriam skoro dva metre a som kus.

viestta
26. jan 2025

@mizoko vsak pisem, ze su tu ak normalni chlapi, napriklad aj on

bloger
26. jan 2025

Myslím, že to platí aj opačne.

basulaak
26. jan 2025

Ja uz tu dlhsie pozorujem tento fenomen, ze zeny si sem pridu do inych zien kopnut, potupit, povysit sa. Ty nezvladas? Ja ano, som lepsia…kazda mame inu startovaciu poziciu, zazemie, rodinne prostredie..neviem naco je to dobre. A ake rozdielne meritko tu maju slepice z MK na muzov a na zeny. Napr to s tym alkoholom, matka bola na dvoch pivach tak ju zvozili pod ciernu zem. Muz sa spil pod obraz bozi, grcal, zena ponho sla, davala nanho opozor celu noc aby sa nezadusil grckami. Ale kedze nemali deti je to ok. Este toho muza obhajovali ze ma stres, ze sa len opil, ze co robi jeho zena dramu... Toto bolo tragikomicke, ten POV…velmi velmi smutne ako maju zeny potrebu znizit a ponizit ine zeny. Keby sa tak vazne nebrali. A to je tu podla mna na MK horsie ako tych par uboziakov - muzov co nazvu zeny zlatokopkami…

kitycat
26. jan 2025

Su tu dvaja uplakani chlapci co sa tu ventiluju, to ich povazujes za tu vzorku?

autor
26. jan 2025

@basulaak
@vroni tieto superzeny z MK uz beriem s rezervou, ony sa tak vnimaju, ktovie aky nazor ma na ne ich okolie. Ale tito muzi, ktori si narokuju zenu, a ked ju nemaju tak zeny su zle, na to som si este “rezervu” nevytvorila… na jednej strane mi ich je luto, lebo tam cosi muselo zlyhat uz v detstve, na druhej strane sa do takych diskusii radsej nezapojim, lebo ani nic dobre z nich nezide a nech im pisu ostatni cokolvek, idu si svoje ako jednoduchsi program.

autor
26. jan 2025

@kitycat zeby som narazila len prave na tych 2-3? Lebo ano asi 3 diskusie som tu take zahliadla

kitycat
26. jan 2025

Ano, dvaja obcas napisu a treti, ten ma starsiu manzelku a je nestastny sa dajako odmlcal alebo zmenil nick.

Potom tu je este jeden novy, ktory obranuje uplne neschopnych partnerov zien.. to je mozno on

vroni
26. jan 2025

Neviem, chlapi sú tu v takej zúfalej mensine, že žiadnu reprezentatívnu vzorku predstavovať nemôžu. A aj to mám dojem, že až na dve až tri výnimky sú pomerne normálni. Na chlapov, no... 👿