Prečo si ľudia vo fóre nadávajú?
prečo si ľudia na tomto fóre nadávajú?
napr. dnes ráno téma o zubnej paste a pani tam počastovala slovkom IDIOT jedného prispievateľa lebo nesúhlasila s jeho odpoveďou
téma o odvolaní na LF kde autorka chcela písať priamo dekanovi LF nech jej dá termín náhr. prijímačiek, lebo ona podľa nej nato má. autorka témy tiež nazvala jednu prispievateľku slovkom HLUPAŇA.
jasné že nie so všetkých každý súhlasí, ale používať nadávky? to je už troška veľa.
Niekto tak bežne názve aj svoje dieťa, či partnera, nie to ešte cudzích anonymných ľudí na fóre… pre niekoho je to proste bežný slovník..
Nuz kazdy svoje IQ preukazuje inym sposobom 😉
Mne sa to stáva vždy na MK. Jeden alebo dve osoby vždy takto zapárajú. Už ani nepíšem tu na MK radšej nič... Aj ked je to verejné forum, kde môžeš klásť hocijaké otázky.... Aj tak ťa budú ponižovať, nazývať hlupaňou atď..
Lebo niektorí jedinci majú potrebu zdvíhať si svoje ego tým, že sa nad inými vyvyšujú. A bohužiaľ si to všímam aj ja, detto ak ide o nejakú kontroverznú tému. Čo je ale sranda, keď mi vyhodí staré diskusie, niektoré aj spred desiatich rokov, mám pocit, že tam sa k sebe ľudia správajú milšie. Odvtedy sa ale aj miestne osadenstvo zmenilo.
@anonym_autor nenazval by som ju pani, ale nedozretou mladou studentkou, ktora si mysli, ze zozrala vsetku mudrost sveta a v zivote este nic nedokazala, lebo este ani nemohla 😉

🤷♀️ prečo to robia? lebo môžu…