Predplatné na herohero
Podporujete niekoho cez herohero/patreon alebo poznáte niekoho, kto si takto predpláca nejaký obsah? Ja nie a rozmýšľam, aká príjmová skupina je cieľovka. Za pár videí sa mi zdá veľa dávať niekoľko eur mesačne. A vám?
jednu osobu tam mam - vedoma vychova. 35+ zena, 1 dieta, vs.
Ja tam mam zopár ľudí, asi štyroch. Prečo nie.. Baví ma ich obsah, je to pre mňa odreagivanie rovnako ako keby si zapnem netflix ci max.
Nie som cielovka, aby som za toto platila. A hlavne casu na internete zabijam dost aj bez platenia nejakeho hero... 😒
jednu osobu tam mam - vedoma vychova. 35+ zena, 1 dieta, vs.
Ja nad tym rozmyslam. Este par tyzdnov dozadu som nevedela o tejto platforme. Prosim, ako to funguje? Zaplatim si napr. 5 e, za to, co chcem sledovat. Zrusit mozem kedykolvek? Pocas plateneho obdobia mam pristup k celemu obsahu daneho predplatneho? Verim, ze tam by som sa to dozvedela, ale na prvu som tam nenasla k tomu podmienky a nemala som cas studovat podrobnejsie. Dakujem
Ja mam predplatne iba 1 na Herohero a to je KLDR zive podcast Niny Spitalnikovej. Ziadny iny ma neoslovil natolko, aby som platila nejakemu Youtuberovi za ten isty obsah co ma zadarmo.
Ja nad tym rozmyslam. Este par tyzdnov dozadu som nevedela o tejto platforme. Prosim, ako to funguje? Zaplatim si napr. 5 e, za to, co chcem sledovat. Zrusit mozem kedykolvek? Pocas plateneho obdobia mam pristup k celemu obsahu daneho predplatneho? Verim, ze tam by som sa to dozvedela, ale na prvu som tam nenasla k tomu podmienky a nemala som cas studovat podrobnejsie. Dakujem
@veltraud ano presne
Ja platím kreatívnej osôbke, takže mám okrem textu a videí aj návody na tvorbu a strihy. Len za pokec by som asi nedala.
Neplatim, príde mi to trošku zbytočné. Obsahu na internete je zadarmo dosť a vlastne ani nemám toľko času aby som to predplatne natoľko využila. Aj napr spotify alebo netflix som chcela ale zhodnotila som že by to boli pre nás vyhodené peniaze,keďže by sme sa k tomu nedostali toľko.
@aniele týka sa to šitia keď spomínaš strihy? napíšeš prosím o koho ide? ak chceš kľudne aj do správy🙂
@jvasenka Nie je to typické šitie, myslím oblečenia. www.brodita.cz
Šije kadejaké malé potvorky, bábiky, hrá sa s materiálmi, má múzeum kuriozít. Trochu mi ukazuje iný svet, než na aký som zvyknutá.
Predplaca si to hocikto nakoľko tam je úplne rôzny obsah, poznám 15 ročných co si to platia z brigád/vreckového ale aj 50 ročných co si to platia zo svojej bežnej mzdy.
Nemám pocit ze to predplatné je nejak moc drahé, sak sa pohybuje co som videl okolo 4€ - 20€.
Autizmus nas nezastavi. Uzasna zienka.
Uzasna zienka je ta co zalozila to autizmus nas nezastsvi.
Moj oblubeny podcast sa presunul na herohero, tak som ich začala podporovat. Su vtipni, originálni, peniaze si zasluzia.
Stále lepšie než podporovat instacelebrity kupovanim "ich" olejov na pranie či parfemov.
Inak som žena, 44,VŠ, 2 deti.
@barka1 a ako funguje to predplatné? Zadavas platbu každý mesiac či ako?
@mizoko zadas kartu a kazdy mesiac Ti automaticky budu stahovat tu sumu, kolko ma dotycny urcenu.
@muchotrafka298 a keď nebudem chcieť uz platit?
@jvasenka Nie je to typické šitie, myslím oblečenia. www.brodita.cz
Šije kadejaké malé potvorky, bábiky, hrá sa s materiálmi, má múzeum kuriozít. Trochu mi ukazuje iný svet, než na aký som zvyknutá.
@aniele ďakujem za odpoved 🙂

Moj oblubeny podcast sa presunul na herohero, tak som ich začala podporovat. Su vtipni, originálni, peniaze si zasluzia.
Stále lepšie než podporovat instacelebrity kupovanim "ich" olejov na pranie či parfemov.
Inak som žena, 44,VŠ, 2 deti.