Prepnutie na detský účet na iPad
Ahojte, prosím poraďte kúpila som iPad na zaciatku som ale isla podľa pokynov vyplnila som teda svoje udaje ktoré mám na iphone teraz som dala vytvoriť detsky účet pridala som teda účet do rodiny. Možno dom už od zaciatku robila chybu a mala rovno vytvoriť účet jej … alebo dá sa nejako prepnúť odhlásiť ten môj účet a prihlasit teraz účet dieťaťa tak aby tam nemala moje fotky a nechodili jej tam moje iMessage ? Alebo to budem musieť reštartovať celé odznova ? Myslela som zw bude mat normálne svoj detsky účet kde bude mat lwn svoje fotky aplikácie atd…
Dala som na zaciatku zvolit nič neprenasat appky atd… ale fotky tam má všetky a ja ich mám 20000 🫣 a veľa krát robím aj screen darčekov atd.. no chcem aby mala proste svoj účet len .. ďakujem za pomoc podľa postupov z na nete som sa nedopracovala k žene ani k odpovedi či to vlastne je mozne ..
no, nastavila si ipad so svojim apple ID, takze je na ipade prihlaseny tvoj ucet a preto sa zosynchronizovali fotky, imsassages, atd. Mylsim si , ze najjednoduchsie je restartovat ipad do tovarerskych nastaveni , a po restarte sa uz prihglasit tym detskym uctom
@lila246 ďakujem áno potom som na to prisla a urobila som to takto.. ďakujem pekne za ochotu

no, nastavila si ipad so svojim apple ID, takze je na ipade prihlaseny tvoj ucet a preto sa zosynchronizovali fotky, imsassages, atd. Mylsim si , ze najjednoduchsie je restartovat ipad do tovarerskych nastaveni , a po restarte sa uz prihglasit tym detskym uctom