Prestali sa moje príbehy na Facebooku zobrazovať priateľom?
Ahojte, viete mi poradit? Asi sa prestali zobrazovat moje pribehy na fcb mojim kamosom. Za 17h videla moj pribeh len 1moja kamoska. Mohla som volaco postlacat? Dakujem🙉😁
@ivanakal to poznam.mam to pre naj.kamosov,inak skryte.ale zrazu sa nezobrazuju ani naj.kamosom
Včera tu bol podobný príspevok, takže je dosť možné, že FB má nejaký bug alebo robia niečo s nastaveniami odporúčaných príspevkov či podobne
alebo si to proste nikto z nich ozaj nepozrel 😨
Mozno si ich nepozeraju, cloveka dost prestanes zaujimat ked davas denne 150 storicok
@lindous ja pridavam storku raz za rok a zrovna vcera som nieco pridala a videlo to vela ludi
@vanilkovazmrzka FB má často problemy, ktoré sa neprejavia u každého 😅 ja tam teda nedávam príbehy vôbec, čiže skúsenosť aktuálnu nemám, ale to že tu s tým majú problém dvaja ľudia hneď takto po sebe sa mi nepríde ako náhoda… zase ak bežne pozretia majú, asi to nebude zo dňa na deň iba jedno, človek keď sa preklikáva, to proste otvorí, ak mu to tam vybehne a teda v tom druhom príspevku bolo vyslovene napísané, že sa to priateľom vo feede nezobrazuje
Mam to hlavne pre rodinu, ti ma atakuju otazkami..
@lidia73 neverim..aspon rodina by si pozrela 😁
Mne sa stava to, ze napr kamoskin pribeh vidim, o nejaky cas, ked pozriem fb uz tam nie je (ale keby som sla na jej profil, tak vidno, ze ma nejaky pribeh zverejneny) a za par hodin zase je v tom mojom zozname. Robi mi to FB uz dlho a pri roznych ludoch.
@nekonecna_katastrofa zvlastne

Ked ides vytvarat pribeh v pravom hornom rohu mas Nastavenia - tam si mozes pozriet kto ho moze vidiet a pred kym ho treba skryt... Ja som raz nahodne zistila, ze som mala nastavenych vela kamaratov, ktori pribeh vidiet nemali, ale ja som to nenastavila. Tak sa pozri co tam mas nastavene.