icon

Problém s dvojstupňovým overením na Facebooku rieši komunita

hanelore16
29. jan 2025

v tomto fore som nasla popis podobneho problemu ako mam ja, cca spred roka.
V diskusii som ale zial nenasla nic, co by mi s riesenim pomohlo :(.

SOm "občasná" a sporadická pouzivatelka FB. Chodím tam 5-6x za rok, aj to je vela.
Nedá sa mi zrazu prihlasit. Dala som ze "prelomeny ucet". Potom reset hesla.A stale to chce po mne 6-miestny kod pre 2stupnove overenie. Ziadne kody mi ale na mobil nepridu, na mail tiez nie. Na googli som citala, ze FB neposkytuje ziadny support cez mail, ak posle nejake info, tak iba tzv. "noreply"-odosielatel. CHcela by som FB poziadat o uplne vymazanie uctu. Podla navodov, k supportu sa da prihlasit len ked sa naloguje na FB-ucet , no ja sa nan nedokazem dostat. Mate tu niekto podobny problem, alebo mali ste? Ako ste niektore z vas pokrocili ? Rady by mi velmi pomohli. Vôbec nev iem co sa deje, ucet len tak naverimboha nechcem nechat, a som vlastne ako user paralyzovana. Ak sa da nejako poziadat o uplne vymazanie FB-uctu, budem vdacna za kadzu radu. Diky,

bloger
29. jan 2025

@hanelore16 Obávam sa, že už sa to nijako nedá. Vymazanie nie je hned. Niekedy to trvá aj roky. Je problém ich kontaktovať. Najlepšie by si mala vytvoriť si nový účet. Pre istotu dať aj číslo mobilu pre overenie. Tiež som si musel nový vytvoriť.