icon

Problém s pridávaním anonymného príspevku do skupín na Facebooku

2. jún 2025

Moznost tam.je... ale ked dam uverejnit ptispevok v skupine nie je .čo prosim.s tym aby to fungovalo?

procrastique
2. jún 2025

Nemusí to tam byť. Admin skupiny si sám vyberá, či takúto možnosť v skupine poskytne.

janai1
2. jún 2025

Anonymne príspevky schvaľuje administrátor. Takže musíš počkať kým ti to schváli a až potom sa to objaví v skupine

katie253
2. jún 2025

Ani mojmu mužovi sa nezobrazí možnosť vytvoriť anonymný príspevok. Pritom ss to da, pretože s tam aj anonymné. Aj mne sa dajú vytvoriť, ale jemu nie. Nezistil ešte prečo je to tak....

daja07
2. jún 2025
@katie253

Ani mojmu mužovi sa nezobrazí možnosť vytvoriť anonymný príspevok. Pritom ss to da, pretože s tam aj anonymné. Aj mne sa dajú vytvoriť, ale jemu nie. Nezistil ešte prečo je to tak....

@katie253 v tej istej ste skupine a ty mozes a muz nemoze dat anonym? Pravidla nastavuje admin skupiny. A v niektorych skupinach nie su povolene anonym prispevky

katie253
2. jún 2025
@daja07

@katie253 v tej istej ste skupine a ty mozes a muz nemoze dat anonym? Pravidla nastavuje admin skupiny. A v niektorych skupinach nie su povolene anonym prispevky

@daja07 ano, v tej istej skupine. Ja môžem dať a on nie. Ani mu neukáže takú možnosť. Uz aj niekoľko krát aktualizoval cely FB a nemá to tam stále.

autor
3. jún 2025

Prispevok mi predsa len uverejnilo.. len ja som ho nevidela na stranke.. zacali mi nan chodit upozornenia tak som to zistila