Problém s pridávaním anonymného príspevku do skupín na Facebooku
Moznost tam.je... ale ked dam uverejnit ptispevok v skupine nie je .čo prosim.s tym aby to fungovalo?
Anonymne príspevky schvaľuje administrátor. Takže musíš počkať kým ti to schváli a až potom sa to objaví v skupine
Ani mojmu mužovi sa nezobrazí možnosť vytvoriť anonymný príspevok. Pritom ss to da, pretože s tam aj anonymné. Aj mne sa dajú vytvoriť, ale jemu nie. Nezistil ešte prečo je to tak....
Ani mojmu mužovi sa nezobrazí možnosť vytvoriť anonymný príspevok. Pritom ss to da, pretože s tam aj anonymné. Aj mne sa dajú vytvoriť, ale jemu nie. Nezistil ešte prečo je to tak....
@katie253 v tej istej ste skupine a ty mozes a muz nemoze dat anonym? Pravidla nastavuje admin skupiny. A v niektorych skupinach nie su povolene anonym prispevky
@katie253 v tej istej ste skupine a ty mozes a muz nemoze dat anonym? Pravidla nastavuje admin skupiny. A v niektorych skupinach nie su povolene anonym prispevky
@daja07 ano, v tej istej skupine. Ja môžem dať a on nie. Ani mu neukáže takú možnosť. Uz aj niekoľko krát aktualizoval cely FB a nemá to tam stále.
Prispevok mi predsa len uverejnilo.. len ja som ho nevidela na stranke.. zacali mi nan chodit upozornenia tak som to zistila

Nemusí to tam byť. Admin skupiny si sám vyberá, či takúto možnosť v skupine poskytne.