Problém s prihlásením na Facebook

kristinastu
28. dec 2024

Ahojte mám menší problém 🙂. Len tak ma samo od seba odhlásilo z Facebooku (nie aplikácia) a neviem si spomenúť na heslo. Samozrejme kód som si dala zaslať na email (ešte pokecový ktorý je funkčný) ale tam mi nič nechodí. Skúšala som sa prihlásiť podľa rád na Facebooku že zo starších zariadení cez ktoré som sa niekedy prihlásila. Neberie mi to aktuálny telefón ani starší a ani dokonca notebook všade mi píše že neevidujú dané zariadenie že som sa z neho niekedy prihlásila čo je samozrejme blbosť. Paradoxom je že na aktuálnom telefóne som prihlásená na messenger (aplikácia) úplne v pohode ale keď sa chcem tadiaľ dostať k profilu tak mi vyhodí tabuľku aby som sa prihlásila a nedá sa tadiaľ zmeniť heslo. Hnevá ma to lebo mám ho od začiatku a mám tam kopec vecí.
Písala som aj na azet podporu že mi nechodia emaily z Facebooku ale z daných možnosti nebol v ničom problém.
Asi tak dva roky dozadu sa mi snažil niekto prihlásiť do účtu tak som si zmenila heslo a dala rôzne zabezpečenia z tých čo si pamätám bolo že pošlú link s prihlásením kamarátovi ktorého som označila alebo tam boli rôzne otázky na ktoré som musela odpovedať ale neviem sa k tomuto dostať. A ďalšia vec že email na azete je funkčný používam ho ako prihlasovací do účtu ale emaily z Facebooku mi tam nechodia. Za odpovede ďakujem

zetorwrc
25. jan 2025

@kristinastu Ahoj, domnievam sa ze ziadno. Facebook maily do azetu nechodia a netusim, co sa deje. CHcel som si zmenit mailovu adresu vo facebooku, aby to nebolo uz spojene s azetom. Bohuzial, je tam rozhodujuci krok, kde odchadza mail na azet. A ten nevidim. Ani ked som si si Azet email pridal do ineho mailoveho klienta. Cele zle, zatial neriesitelna situacia podla youtube videi aj podla guglenia v anglictine.

https://www.facebook.com/help/277898572230446

Ak vie niekto carovny trik, prosim pozdielajte sposob ako zmenit svoju mailovu adresu k fb uctu. Mam tam cislo, ale samozrejme posiela kontrolny kod na email azetu a neviem teda nastavit inu mailovu adresu k uctu a nasledne azet zdarne vymazat... :(

larryno
29. jan 2025

@zetorwrc presne ten istý problém aj ja teraz

kristinastu
autor
29. jan 2025

@zetorwrc ďakujem za odpoveď... Ja som tiež dva roky dozadu riešila zmenu emailu a nešlo mi to tak som sa potom na to vykašľala 🙂 ale ak by to niekto vedel tiež by som bola rada 🙂

kristinastu
autor
29. jan 2025

@larryno Mne to nakoniec poriešil synovec cez messenger aplikáciu cez ktorú som bola stále prihlásená ja som to hľadala všade asi týždeň a on to mal behom 10tich minút spravené 🤩