icon

Problémy s nahrávaním fotiek do diskusie

14. okt 2025

Ahojte. Uz nejaky cas neviem pridávat fotky do diskusie. Vyberiem z galerie, chvilu ukazuje ze ju načítava a potom je miniatúra čierna a rovnako ked ju dam ulozit. Skusila som si teraz nainštalovať aj aplikáciu, resetovat heslo, vymazat vsetky karty aj cookies v prehliadači, no stale nic. Aktualizacie v mobile mi teraz nehlasi. Vopred ďakujem. 🙏🙃

anonym_1495a0
14. okt 2025

@anonym_autor veď aplikácia nieje podporovaná nie náhodou??

autor
14. okt 2025
@anonym_1495a0

@anonym_autor veď aplikácia nieje podporovaná nie náhodou??

@anonym_1495a0 no ja pouzivam MK cez prehliadac a preto som skusila aj aplikaciu stiahnuť ale to iste...o podpore appky neviem nič...o co prosim ta ide?

anonym_1495a0
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1495a0 no ja pouzivam MK cez prehliadac a preto som skusila aj aplikaciu stiahnuť ale to iste...o podpore appky neviem nič...o co prosim ta ide?

biba_18
14. okt 2025

robí to aj mne. na telefone mi to vloží v pohode, aj na pc, na tablete nikdy 🤷‍♀️

tundra
14. okt 2025

Ked kliknes na ikonu fotoaparata musis ist vpravo hore na 3 bodky a potom vyber priecinok,napr.fotky

biba_18
14. okt 2025

@tundra podľa toho cez aké zariadenie si, nemá to každé zariadenie cez tri bodky…

autor
14. okt 2025

Babyyy tak prisla som na to. 😁 Neviem ci som nieco menila v nastaveni fotaku ale ked som skusila zmenit kvalitu fotky z najlepsej na strednu, tak obrázok mi uz prida. 🤦🏻‍♀️😁 Tak ak by niekto riesil podobne, to by mohlo pomoct ak uz všetko ostatne zlyha. 😂

niekto2hy
14. okt 2025
@anonym_autor

Babyyy tak prisla som na to. 😁 Neviem ci som nieco menila v nastaveni fotaku ale ked som skusila zmenit kvalitu fotky z najlepsej na strednu, tak obrázok mi uz prida. 🤦🏻‍♀️😁 Tak ak by niekto riesil podobne, to by mohlo pomoct ak uz všetko ostatne zlyha. 😂

@anonym_autor Alebo pozatvaraj vsetky zbytocne spustene aplikacie v pameti.

unbeholfen
31. okt 2025

Ja sem chodím cez Samsumg Galaxy S5 mini, android 6.0.1 a cez samsungový prehliadač nejde pridať obrázek. Proste kliknem pridať prílohu aj sa otvorí galéria fotiek, ale keď vyberiem tak sa nenahrá. Tak som skúsil cez prehliadač Chrome a tam to ide.

heidi4
31. okt 2025

Mne zas hapruje posielanie ci nahravanie fotiek, ked mam plnu pamat mobilu (galeriu - proste videa a fotky). Akonahle premazem par videi (aj z kosa), tak zas to nejaku dobu ide fajn. Az pokym nenafotim a nenahram zas nieco nove, dalsie. 🤦😅🤣👌🏻👌🏻👌🏻