Problémy s objednávkami na PopMart
Kocky, pripadne páni, prosim Vas, objednavali ste niektora/í z oficialnej stranky PopMart? Ja sa snazim uz druhy den nieco objednat (pre neter na narodeniny) a stale ma nechce pustit na proces platby. Napise mi ze bud je stranka pretazena alebo "chyba v spojeni". Kontaktovala som aj zakaznicky servis, ale ani z ich rad nic nefunguje. Ako odhlasit sa na novo sa prihlasit, skusit stabilnu siet (vypla som aj data, len na wifi, potom na opak a tiez nic), na novo sa registrovat a stale ma nechce pustit na proces platby, nech mam v kosiku aj vec ktora je ihned skladom. Viem nejde o "zivot", ale potesilo by ma keby mi niekto poradil ako na to, lebo fakt cez net objednavam casto a vzdy bez problemov aj zahranicne stranky, takze tomuto absolutne nerozumiem..
Ďakujem veľmi pekne ❤️🍀

A nemáš problém s kartou, alebo menšiu sumu na účte? Rád by som ti poradil, ale z Pop Martu som zatiaľ neobjednával (trochu sa obávam cla). No podobný problém sa mi stal na Ali.expresse. Potom som zistil, že na účte nemám dosť eur. Skús si skontrolovať účet.