icon

Problémy s overením účtu na OnlyFans

janko3356
16. máj 2025

Dobrý den . Pridávam sem diskusiu a porušenie od tich co sa registrovali nakoľko vidim ze tu padla taka diskusia . Chcem si zalozit onlyfans a ano mozu to mat aj muzi ,jediný problém je v tom ze vzdy ked sa overím ,vyzaduje tam fotku občianskeho a este fotku ako drzim občiansky v ruke ,ked toto vsetko splnim napise mi to ze sa mi overuje profil a uz po štvrti krat mi vypisuje ze došlo k chybe. Pritom doklady spravne fotim . Pyta to esre ICO ale to nemam ,poznam mnoho ľudí ktorý sa tam registrovali bez toho tak neverím ze v tom bude problém . A ked niekto zacne útočiť ze sa chcem predávať ,ľudia tam pridávajú fotky v plavkách a pritom majú verejný profil a kazdy to vidi ,tak aky rozdiel ked to niekto uvidi tu a este za velke peniaze ,lebo ma to naozaj velky obrat a vraj vie clovek tolko zarobit aj viac ako v robote az na to ze v robote mávla ako srob . Tak poprosím zdrzat sa úrazoch a poradit mi.

maranco
16. máj 2025

@janko3356 koľko je ochotný zaplatiť pán podnikateľ za radu k rozbehu biznisu?

janko3356
autor
16. máj 2025
@maranco

@janko3356 koľko je ochotný zaplatiť pán podnikateľ za radu k rozbehu biznisu?

@maranco ja mam vam platiť za to ze si pýtam radu na modrom konikovi ,navyse nie som podnikatel

ewwe
Autor odpoveď zmazal
zic
16. máj 2025

@janko3356 Este asi nemas byt nahy ked sa registrujes a fotis 🙂 🙂... to az po registracii

janko3356
autor
16. máj 2025
@ewwe
Odpoveď bola zmazaná

@ewwe ďakujem za radu ,ako myslis ine foto dat do profilu ci pri overovaní ?

ewwe
Autor odpoveď zmazal
lila246
16. máj 2025

mozno to je znamenie, že by si si mal zachovat sebauctu 🙂 :D

rozculena
16. máj 2025

mám dosť

domkakvet
16. máj 2025

@janko3356 viem, ze na toto sa nepytas, ale mna by zaujimalo ci uz vies ako zarobene peniaze vyuzijes, lebo s normalnym vztahom sa mozes pravdepodobne rozlucit aj ked budes len v plavkach.

adam557
Odpoveď bola odstránená