icon

Rada ohľadom Shein

paulinka36
18. jan 2023

Poprosím vás viete mi poradiť o e-shopu SHEIN
je to ako Aliexpress? Ďakujem 😀

stellarstar
18. jan 2023

@paulinka36 pod tebou je zig tém + je tu aj skupina shein

cherryyyy_lady
18. jan 2023

Praktický áno, len ceny sa mi zdajú ešte nižšie (plus tam môžeš zbierať body, ktoré sa dajú uplatniť na nákup), dodacia doba je nižšia(okolo 2 týždňov) a na Aliexpresse je viacero predajcov, na sheine myslím, že nie. Každopádne je to rovnako bezpečné ako Aliexpress.

ihrisko2009
18. jan 2023

Sú to smejdi, ktorí nemajú v EU kamenné predajne a preto ich tovar nepodlieha prísnym pravidlám ochrany zdravia a bezpečnosti, ktoré platia pri predaji tovaru v celej EÚ. Ale tak komu to nevadí, nech nakupuje

bessie12
18. jan 2023

@ihrisko2009 tak napriklad ja za nejake topanky 70€ nedam. Tam som kupila za polovicnu cenu. Tak isto aj sukne ci bluzky. Ja osobne som s tym spokojna. Tak isto skodlive oblecenie ci potraviny mozes kupit aj v beznych obchodoch. A pride sa na to az neskor.

paulinka36
autor
18. jan 2023

@bessie12 je tam potrebná aj registrácia?

paulinka36
autor
18. jan 2023

@paulinka36 a platenie je aké?

michaela16
18. jan 2023

@bessie12 presne ako píšete, Slovensko nespadá medzi krajiny ktoré by pravidelne a bezpečne kontrolovali tovar dovážaných z iných krajín.

bessie12
18. jan 2023

@paulinka36 stiahni si aplikaciu a zaregistruj email a cislo. Cislo karty, pri plateni nedavam ulozit. Vzdy si radsej zadam. Istota je gulomet 😀

bessie12
18. jan 2023

@michaela16 a potom to tak aj vyzera ..

paulinka36
autor
18. jan 2023

@bessie12 a na dobierku sa nedá?

monuska112
18. jan 2023

donaska trva ovela menej ako z Aliexpres - zvacsa do dvoch tyzdnov mi vzdy prisiel tovar. a som s nim tiez velmi spokojna, veci vyzeraju ako na obrazku v kvalite sa nevyznam ale nic z toho sa mi este nerozpadlo cize asi dobre...platenie normalne tam mas moznosti, ja platim kartou vopred neviem ci sa da aj dobierka, registraciu nepotrebujes. za mna lepsie ako aliexpres - to su smejdy a cakas mesiac...este som nic nevracala, tak neviem ako pristupuju ak si nepsokojna s tovarom alebo velkostou...ale velkost si pozri centimetre v tabulkach co mas pod tym, lebo zda sa mi ze je to trosku ine nez sme zvyknuti, ale ak sa odmeras, malo by to byt dobre

bessie12
18. jan 2023

@paulinka36 neviem ako to je na Slovensko, ale myslim, ze nie.

paulinka36
autor
18. jan 2023

@monuska112 oki ďakujem. A doručenie je aké kuriérom?

bessie12
18. jan 2023

@paulinka36 kurierom. Bud postovym alebo dhl / dpd. V NL posta alebo DHL .

ika11123
18. jan 2023

@paulinka36 shein je podľa mňa o 100% lepši čo sa týka dodania kvality a nikdy sa mi nestalo aby niečo neprišlo

morgane1975
18. jan 2023

@ihrisko2009 hej, tak strasne prisne pravidla platia v slovakistane ze kazdu chvilu Mikas a spol oznamuju ze nejaky nebezpecny produkt je na trhu 🫣 keby ste videli kde a ako sa vyraba oblecenie a topanky co sa veselo na SK predava tak chodite bosa a hola 🤭

ihrisko2009
18. jan 2023

@morgane1975 ano, máš pravdu s tými nebezpečnými produktmi na trhu. Výrobcovia stále skúšajú ako zarobiť na nekvalite, nie je to problém len Slovenska. Ale ako sa zisťuje, ci je produkt zdravotne nezávadný a bezpečný? Testovaním. Shein sa ale testovaniu vyhýba.

evakoc
29. mar 2023

Ahojte a da sa na tom shein aj hladat podla obrazka?? Dakujem

alzbeta1301
29. mar 2023

@paulinka36 ahoj ja tiež objednávam pravidelne vsetko vždy prislo dodanie 6-14 dni väčšinou sú falt rychli a s kvalitou som spokojna objednávam pravidelne

alzbeta1301
29. mar 2023

@evakoc anooo daaa tam kde máš vyhľadávanie v pravo hore je fotoaparat tam náhrad obrazok

evakoc
29. mar 2023

@alzbeta1301 dakujem ❤️