icon

Reakcie na anonymne odpovede

21. júl 2025

Ako vnímate zmenu v možnosti odpovedať anonymne? Predtým som už mala ako taký prehľad o jednotlivých nickoch a prisposobila tomu trochu odpoved.
Uvedomila som si, že ak teraz na niekoho anonymného reagujem, som viac priama, otvorená a menej vnútorne korigujem svoju odpoved. Teda tie anonymy dostanú pravdivejsiu spätnú väzbu, ktorá sa im však môže menej páčiť.

Strana
z2
kavasmliekom
21. júl 2025

@anonym_autor a presne to asi admin chcú, aby tu bolo viac horúco ✌️ mne to nevadí, lebo nepáčilo sa mi ani anonymná otázka a ostatní museli odpovedať bez anonymity (aj keď, nikoho tu už nenutia mať fotky a svoje údaje). Hej, je to tu drsnejšie.

letfenixa
21. júl 2025

@anonym_autor nereagujem ako anonym.

stellarstar
21. júl 2025

@anonym_autor a ty si teraz prečo anonym?

autor
21. júl 2025
@letfenixa

@anonym_autor nereagujem ako anonym.

@letfenixa nereagujes ani na nikoho, kto anonymne do témy prispieva?

petronela1985
21. júl 2025

@anonym_autor mne je to jedno ako kto reaguje, aj tak sme jedna pre druhú anonym 😀

procrastique
21. júl 2025

A bude húř 😀 😀 ale o tom to je, sociálna sieť musí byť polarizovaná pretože to donáša kliky na reklamu 😀

autor
21. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor a ty si teraz prečo anonym?

@stellarstar ďakujem, čakala som 😃 Pretože chcem. Dôvod? Asi preto prečo vacsina.. Položíš nejakú otázku a veľakrát sa necakane dockas ponizujzcich reakcii. Cítim sa príjemnejšie, keď to nie je priamy útok na mna. Napriek všetkému, že mám iba nick, prispievam pod ním (nie anonymne).

jana_eyre_2
21. júl 2025

Ja reagujem rovnako ako predtým.. nebudem predsa iná len preto že neviem kto sa skrýva či už za anonymom alebo za neznámym nickom.. vlastne práve preto si myslím, že je dôležité reagovať síce úprimne ale bez urážok a snažiť sa o to aby sa človek druhej strany nedotkol.. nikdy nevieme kto sedí na opačnej strane a čo môžu naše slová spôsobiť.. to by si mal každý prispievajúci uvedomiť, či už je anonymný alebo nie..

panonia
21. júl 2025

@anonym_autor Je mi to jedno....väčšinou niesom oblúbená😄.

anonym_b36eae
21. júl 2025

Pretože celý koník smeruje do záhuby, už nemá také dosahy ako kedysi, každý sa z neho smeje, málokto sem prispieva fotkami s deťmi, už nie je žiadny šatníček, nextík a podobne, bazár ide tiež dolu vodou, tak to tu potrebujú trochu rozprúdiť zase

autor
21. júl 2025
@petronela1985

@anonym_autor mne je to jedno ako kto reaguje, aj tak sme jedna pre druhú anonym 😀

@petronela1985 áno, do istej miery. Avšak po nejakej dobe už tie užívatelky poznas, i keď nie osobne, máš s nimi istú skúsenosť, nejako si buď rozumiete, súhlasíte so sebou alebo sa radšej ignorujete či argumentujete. A toto sa vytratilo.. . No teraz je už fakt jedno, komu napíšeš a to je ta zmena.

viestta
21. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar ďakujem, čakala som 😃 Pretože chcem. Dôvod? Asi preto prečo vacsina.. Položíš nejakú otázku a veľakrát sa necakane dockas ponizujzcich reakcii. Cítim sa príjemnejšie, keď to nie je priamy útok na mna. Napriek všetkému, že mám iba nick, prispievam pod ním (nie anonymne).

@anonym_autor nevyuzivam moznost anonymnych odpovedi, ani nikdy som ako anonym temu neotvorila.
Ale velmi sa mi paci, ze uz vidno na aky koment reagujem. Za to velke plus tym co to vymysleli a zrealizovali

autor
21. júl 2025
@jana_eyre_2

Ja reagujem rovnako ako predtým.. nebudem predsa iná len preto že neviem kto sa skrýva či už za anonymom alebo za neznámym nickom.. vlastne práve preto si myslím, že je dôležité reagovať síce úprimne ale bez urážok a snažiť sa o to aby sa človek druhej strany nedotkol.. nikdy nevieme kto sedí na opačnej strane a čo môžu naše slová spôsobiť.. to by si mal každý prispievajúci uvedomiť, či už je anonymný alebo nie..

@jana_eyre_2 áno, snažím sa o to iste, fakt slušne odpovedám alebo radšej neodpovedám 🙂
A zaroven som si uvedomila, že niektoré rypavicne nicky som radšej preskočila, nemala som chuť sa s nimi konfrontovať .. teraz už neviem ktoré to sú 😅

letfenixa
21. júl 2025
@anonym_autor

@letfenixa nereagujes ani na nikoho, kto anonymne do témy prispieva?

@anonym_autor reagujem na hocikoho, pod svojim nickom.

sissy27
21. júl 2025

@anonym_autor ak je moznost pridavat anonymne diskusie, tak je uplne na mieste aby bolo mozne aj anonymne reagovat. A cudujem sa, ze prave teba to nejakym sposobom poburilo 😂
Som tu prilis dlho na to, aby som vyuzivala anonymne odpovede, uz som to niekde pisala - toto je internet, tu moze byt kazdy kym chce a mne osobne je jedno, ci sa “bavim” s nejakou zuzankou7638 alebo anonymom - ani jedneho nepoznam a obidvaja su mi jedno.

lucia13022023
21. júl 2025

Mne sa paci, že viem na čo ľudia reagujú. Co sa mi nepáči je to, že sa dá anonymné odpovedať. Na jednej strane dobre, ľudia sa môžu vyjadriť aj k témach intimnejsich, ale na druhu stranu je tu veľký chaos v komentoch.
Ja anonymnu odpoveď nevyužívam, ani diskusie anonymné nazakladam, keď niečo píšem, stojim si za tým, nehanbím sa za to, keď napíšem blbosť, viem si to priznať, ospravedlniť sa.

autor
21. júl 2025
@letfenixa

@anonym_autor reagujem na hocikoho, pod svojim nickom.

@letfenixa Ok, beriem, chápem. teraz to budeš mat asi dosť ťažké. Niektoré diskusie sú to samé anonymne odpovede

viestta
21. júl 2025
@anonym_autor

@letfenixa Ok, beriem, chápem. teraz to budeš mat asi dosť ťažké. Niektoré diskusie sú to samé anonymne odpovede

@anonym_autor a na co je potrebne korigovat odpoved podla autora komentu, na ktory odpovedas? To akosi nechapem. Bud si za svojim nazorom stojim alebo nie. Ci Zuzku budeme ofukovat ale Hanke to natrieme, lebo Zuzka nam je sympaticka a Hanku nemame rady? Fakt nechapem. Ale zas nemusim chapat vsetko

autor
21. júl 2025
@sissy27

@anonym_autor ak je moznost pridavat anonymne diskusie, tak je uplne na mieste aby bolo mozne aj anonymne reagovat. A cudujem sa, ze prave teba to nejakym sposobom poburilo 😂
Som tu prilis dlho na to, aby som vyuzivala anonymne odpovede, uz som to niekde pisala - toto je internet, tu moze byt kazdy kym chce a mne osobne je jedno, ci sa “bavim” s nejakou zuzankou7638 alebo anonymom - ani jedneho nepoznam a obidvaja su mi jedno.

@sissy27 mna to nepobúrilo vôbec. A prečo by malo prečo práve? Anonymne som polozila otázku, anonymne v temach ale neodpovedám. Otázka smerovala k zmenám, ktoré ste si u seba alebo vo všeobecnosti všimli práve s touto novinkou

modrahruska
21. júl 2025

Ja si myslim ze je to super, pretoze castokrat by som napriklad aj vedela odpovedat, pridat skusenost, ale teda veci typu zdravotne a podobne rozhodne nerozoberam bez moznosti anonymnej odpovede, co je teraz konecne mozne. Takze za mna velke plus.

autor
21. júl 2025
@viestta

@anonym_autor a na co je potrebne korigovat odpoved podla autora komentu, na ktory odpovedas? To akosi nechapem. Bud si za svojim nazorom stojim alebo nie. Ci Zuzku budeme ofukovat ale Hanke to natrieme, lebo Zuzka nam je sympaticka a Hanku nemame rady? Fakt nechapem. Ale zas nemusim chapat vsetko

@viestta nie takto doslovne… pretože či sa bavím so Zuzkou, Hankou, Miskou, vždy som slušná. A otvorene priznávam, čo som si uvedomila, že niektorým nickom som sa radšej vyhla.. či je to anonym alebo nick ja ten rozdiel vnimam. Ty možno nie a neberiem ti to.

mandzula
21. júl 2025

@anonym_autor co ma velmi prijemne prekvapilo, boli reakcie pri otazke o vyske platu - zrazu som zistila, ze milionarov ubudlo.

autor
21. júl 2025
@modrahruska

Ja si myslim ze je to super, pretoze castokrat by som napriklad aj vedela odpovedat, pridat skusenost, ale teda veci typu zdravotne a podobne rozhodne nerozoberam bez moznosti anonymnej odpovede, co je teraz konecne mozne. Takze za mna velke plus.

@modrahruska mne sa tiež tak zdá, že v tomto prípade ľudia reagujú castejsie a úprimnejšie

autor
21. júl 2025
@mandzula

@anonym_autor co ma velmi prijemne prekvapilo, boli reakcie pri otazke o vyske platu - zrazu som zistila, ze milionarov ubudlo.

@mandzula 😆

liusa82
21. júl 2025

mne je to jedno kto tam je na druhej strane.Ja som vždy rovnaká, priama.Nedávam si servitku pred ústa málokedy či je to oblubenkyňa alebo nie 😊 síce niekedy by som si mala dávať pozor čo tresnem a najprv rozmýšlať čo komu napíšem.Ale tak nikdy nechcem ublížiť priamo niekomu a ak sa aj niekoho dotknem som práveže typ,čo to obráti na srandu hneď a nemyslí v zlom

viestta
21. júl 2025
@anonym_autor

@viestta nie takto doslovne… pretože či sa bavím so Zuzkou, Hankou, Miskou, vždy som slušná. A otvorene priznávam, čo som si uvedomila, že niektorým nickom som sa radšej vyhla.. či je to anonym alebo nick ja ten rozdiel vnimam. Ty možno nie a neberiem ti to.

@anonym_autor ale rovnako mozes odignorovat anonyma ak myslis, ze jeho odpovede ti vadia. Dokonca aj anonymne odpovede mozes nahlasit ak sa ti zda, ze prekrocili unosnu hranicu a aj anonymne odpovede zmazu. Admin vidi kto je autor, moze ho aj upozornit, ze prekrocil hranice.

vroni
21. júl 2025

Ja považujem za zlý krok anonymné témy a anonymné odpovede za ešte horší. Odpovedám pod svojim nickom, mam názory, ake mam, nemusia sa každému páčiť, takže v plnom zdraví prežijem, ak ma niekto preskakuje. Pochopila by som anonymizovane okruhy tém, kde by však tému anonymizoval admin (keby tu nejaký bol akože nie je), ale vďaka týmto "novinkam" to tu podľa mňa pôjde úplne do kytek

akje
21. júl 2025

@anonym_autor zatial som to ešte nevyužila, ale myslím, že je to fajn. A tiež sa mi najviac lubi, že je vidno komentáre, na ktoré sa reaguje. 🤗

anonym_794c0f
21. júl 2025

Mne sa napríklad páčila dnešná téma o platoch. Popravde - toto je téma o ktorej sa otvorene nerozprávam ani s veľmi dobrými kamoškami ani rodinou, takže pre mňa veľmi zaujímavé a nové poznatky 😀

anonym_364f8a
21. júl 2025

@anonym_autor je to ok v tom ze ako tu už bolo spomenuté, mnohé reagujú podľa nickov. Je to zial pravda

Strana
z2