icon

Recenzie a skúsenosti so stránkou Sneakerium.shop

18. jan 2025

Dobrý večer,
prosím vás, neobjednával niekto tenisky zo stránky sneakerium.shop? Synovi sa tam páčia jedny tenisky, no dajak sa mi ten eshop nepozdáva.
Vdaka za skúsenosti.

maranco
18. jan 2025

Aký je názov firmy, IČO, adresa sídla?

vanilkovazmrzka
18. jan 2025

V kontaktoch ani tuk, v obchodnom registri tiez nic. Nekupovala by som tam nic. Ak to uz budes riskovat tak plat cez paypal tam teoreticky mas moznost dostat sa k peniazom v pripade podvodu

maranco
18. jan 2025

@vanilkovazmrzka v podmienkach https://sneakerium.shop/pages/doprava spomínajú "Alternatívne spôsoby platby zahŕňajú Apple Pay, Google Pay, PayPal. "
ale už pri samotnej platbe nie je taká možnosť, jedine len chcú údaje z karty aby mohli kradnúť

biba_18
18. jan 2025

kde vy na tie stránky chodíte 🤦‍♀️

vanilkovazmrzka
18. jan 2025

@maranco tak potom je to uplne jasne ;)

rozculena
18. jan 2025

DOPRAVA
Všetky dodacie lehoty sú odhadované a nie sú zaručené. Zásielky môžu byť ovplyvnené meškaniami súvisiacimi s počasím, obmedzeniami dopravcu alebo inými udalosťami, ktoré sú mimo našej kontroly.

Upozorňujeme, že aj keď sa snažíme zabezpečiť včasné doručenie všetkých produktov zakúpených prostredníctvom našej webovej stránky, môžu nastať prípady, keď dodacie lehoty budú ovplyvnené faktormi, ktoré nemôžeme ovplyvniť. Tieto faktory môžu zahŕňať, ale nie sú obmedzené na: meškanie prepravcu, postupy colného odbavenia, prírodné katastrofy a iné nepredvídané udalosti. Zadaním objednávky u nás beriete na vedomie a súhlasíte s tým, že nemôžeme niesť zodpovednosť za omeškania dodávky spôsobené okolnosťami, ktoré nemôžeme ovplyvniť.
V Türkiye dňa 1.10.2023

sticker
zuzanaete
18. jan 2025

@rozculena Jednoducho povedane - necakajte, ze vam nieco dorucime. 😀

autor
19. jan 2025

@biba_18 tiež nechápem, ako sa k nej syn dostal 🙄

autor
19. jan 2025

Čo som pozerala ich instagram, je tam kopec recenzií s fotkami tenisiek, predpokladám však, že všetko fake recenzie...

rozculena
19. jan 2025

dostal sa k tomu tak,že vyskakujú reklamy na IG

maranco
20. jan 2025

Na IG a FB majú reklamný priestor podvodníci, stačí že zaplatia poplatok