icon

Recenzie a tipy na nákupy z Aktin.sk

simcucik
18. máj 2025

Ahojte poznáte stránku aktin? Objednávate? Čo najviac odporúčate? Ja by som chcela skúsiť ale chcem vedieť nejaké reálne recenzie a tipy na dobré veci

klara351
18. máj 2025

Objednávam pravidelne, najmä granolu, proteínové tyčinky, rôzne sladkosti. Nikdy nebol žiadny problém.

biba_18
18. máj 2025

ja objednávam wafle a mugy, plus nejaké cesto a sladidlá, oleje v spreji… aj nejaké tanga mám od nich… maso som pár krát objednala… objednávam tak 4x ročne od nich cca za 80-100€ na pár mesiacov…

lynda888
18. máj 2025

@simcucik najlepšie vločky aké som kedy jedla sú práve z aktinu👌

smiling89
18. máj 2025

@simcucik ja objednavam proteiny a su dobre. Je ale pravda ze ja nemam velmi s cim porovnat.

rude_baby
19. máj 2025

Kupujem proteín a oleje v spreji

smiling89
19. máj 2025
@rude_baby

Kupujem proteín a oleje v spreji

@rude_baby ake prichute mas vyskusane?

rude_baby
19. máj 2025
@smiling89

@rude_baby ake prichute mas vyskusane?

@smiling89 ja mám najradšej vanilkový, to je taký univerzál 😄ale aj skoricove lupienky, čoko oriešok. Jahoda, banán - moc voňavé a sladké, diet čokoláda kokos- kokos necítiť, nič moc. Tie clear whey sú hnusne pre mňa ...

smiling89
19. máj 2025
@rude_baby

@smiling89 ja mám najradšej vanilkový, to je taký univerzál 😄ale aj skoricove lupienky, čoko oriešok. Jahoda, banán - moc voňavé a sladké, diet čokoláda kokos- kokos necítiť, nič moc. Tie clear whey sú hnusne pre mňa ...

@rude_baby ja tiez vanilkovy a orech coko. Jahodovy mi pride umely trosku. Chcela by som obmenu a neviem vybrat.