icon

Recenzie olivie.sk

maruniakovaeva
12. dec 2022

Ahojte, objednávali ste už niečo z tohto obchodu? Šperky sú naozaj strieborné? Mali ste nejaký problém?

lucii54
12. dec 2022

@maruniakovaeva ja som mamine kupovala vtedy v tých zľavách.. po roku čo ich nosí stále vyzerajú celkom faj. 🙂 .. sú pozlatené no tomu moc neverím ale vyzerajú stále dobre 🙂 a myslím že vtedy za 60€ dva páry pozlátene kvázi nič strašne

heidi4
5. jan 2024

Ahojte, prosim, ma niekto nejake nove skusenosti s obchodom? Zvazujem si u nich kupit nausnice. Tovar vam vydrzal dlho, ci? A su seriozni? Dakujem.

maruniakovaeva
autor
5. jan 2024

@heidi4 ahoj, odvtedy ako som písala diskusiu, využívam len ich stránku. Kupovali sme zatiaľ iba striebro a veľmi dobré, kvalitné, krásne kúsky, zatiaľ sa nestalo, že by niečo nevydržalo 🙂

heidi4
5. jan 2024

@maruniakovaeva jeemine, no super, tesim sa, tak asi idem do toho :D dakujem pekne za recenziu 🙂

domi2425
13. jan 2024

@maruniakovaeva ahoj a kupovala si aj pozlatene striebro ? 😊

maruniakovaeva
autor
15. jan 2024

@domi2425 ahoj, áno kupovala som jeden pozlátený náramok, prišiel krásny, tam však veľmi recenzie neviem podať ako dlho vydržal lebo sme ho darovali ako darček

michaelahajasova
22. apr 2024

Mne odtiaľ raz objednal muž náušničky a hneď druhý deň sa mi zlomilo zapínanie zaniesla som k zlatníčke a zistila že to vôbec nie je striebro ale potiahnuty kov. Predávali ako strieborné.

lola1986
3. okt 2024

Dobrý deň,chcem sa s vami podeliť o včerajšie zistenie....chcela som prstienok na výročie...ukázala som ho len tak kolegyni že čo ona naň....a teraz sa podržte...na Temu tie prstienky majú od 5 eur.... tá istá foto tie isté druhy ako na Olive ..som veľmi veľmi sklamaná že takto klamú ľudí o také veľké peniaze

lola1986
3. okt 2024
lola1986
3. okt 2024

@maruniakovaeva tak si pozrite môj príspevok

terana
Autor odpoveď zmazal
terana
Autor odpoveď zmazal
terana
25. okt 2024

Predávajú šperky s niekoľkonásobnou prirážkou oproti ich reálnej hodnote.

niqusqa2010
12. mar 2025

@lola1986 keby len na temu aj na alicku. Ja som neterke hladala nausnice a tie co mali na stranke za 37eur maju na aliexprese za 4! A identicke uplne, este aj fotky maju okopirovane a postahovane. A to neni jediny pripad, ja som toho nasla tam v minulosti viac. Zbytocne predrazene. To mi dajte vediet a objednam vam to radsej z aliexpresu ak to niekto tuto nevie, a urcite nie s rozdielom 33 eur :D Cenu treba brat s rezervou je to neprihlaseny ucet na alicku ale co som ja pozerala tak fakt chodia okolo 4 eur. Nie su prave v tej farbe na rychlo som to nevedela najst ale urcite maju aj tie lebo som to dnes ukazovala aj kolegyni v praci.... Smutne, este keby stali 10-15 eur dobre zarataju si cestu budis ale toto.... Hnus, ked objednavam nedajboze zo SVK stranok tak si davam pozor a radsej kontrolujem aj na aliexprese a objednam odtial :D

lola1986
12. mar 2025

@niqusqa2010 to je hrozne takto okrádajú ľudí