icon

Reklamácia - bonky.sk

evik35
15. feb 2021

Máte ešte niekto zlú skúsenosť s e-shopom bonky?
Objednala som pánsky kabát a neuznali mu reklamáciu, nakoľko nezodpovedal ich velkostnej tabuľke..... ďakujem

Strana
z2
ingolita
20. mar 2022

@monika_ma Môžem pekne poprosiť kontakt na pani, ktorá riešila reklamácie z Bonky,vďaka ktorej vrátili peniaze dievčatám?
Mame viaceré záujem to riešiť..
Ďakujem

monika_ma
20. mar 2022

@ingolita fu ro bola pani valachyova andrea levice obvodne skuste na internete.skusim este meil zohnat

ingolita
21. mar 2022

@monika_ma To by bolo fajn,dakujem😊

adri7
27. mar 2022

Podarilo sa Vám zohnať kontakt na p. Valachyovú, prosím?

ingolita
30. mar 2022

@adri7 Nie nenašla som kontakt😒

ingolita
30. mar 2022

@adri7 Jedna pani mi napísala,že pani Andrea Valachyova rieši reklamácie, ale nemám kontakt ...

adri7
30. mar 2022

Nikto nám nevie pomôcť, dievčatá? Nechcem to vzdať a nie len kvôli vyššej sume, ktorú som zaplatila, ale hlavne kvôli tomu, že taketo podvodne jednanie im nesmie prechádzať.

monika_ma
31. mar 2022

@adri7 andrea.valachova@​minv.sk

adri7
1. apr 2022

Dakujeme veľmi pekne!

halci
1. apr 2022

Su to podvodnici. Kolegyna kupovala teplomer a nic jej neposlali, hoci peniaze jej to stiahlo.

monika_ma
1. apr 2022

No podvodnici su riadny .nechapem preco tu po....nu stranku nebloknu alebo nestahnu. Ine pic..ny hned bloknu a tu len pribudajú oklamani ludia ktory prichadzajú o peniaze kazdy den a vsetko je v poriadku

adri7
2. apr 2022

Dievčatá, pani Valachovej som napísala s prosbou zastupovať nás vo veci podania trestného oznámenia na týchto podvodníkov. Dám vedieť, keď odpíše.

ingolita
5. apr 2022

@adri7 Ďakujem, ste zlatá

zuzik126
6. apr 2022

@adri7 aj ja by som sa priadala objednala som si kabelku za necelych 30€ došla mi po cca 2 mesiacoch aj niečo ale hned po jednom dni použivania sa mi odtrhla ručka (skôr vypadla sučiastka čo tu ručku držala)

adri7
6. apr 2022

Stále čakám, že mi odpíše p. Valachová, zatiaľ nič. Skúsim sa pripomenúť.

adri7
10. apr 2022

Milé dámy, zažívam veľké sklamanie. Prišla mi odpoveď od p. Valachovej. Kopírujem celú odpoveď: "Trestné oznámenie môžete podať ale v mieste svojho trvalého bydliska, ale ani to Vám nezaručí navrátenie finančných prostriedkov. Ani SOI nemá dosah na dovoz tovaru z Cíny, mne sa to len náhodou podarilo, PP boli vrátené od sprostredkovateľa teda českej firmy na vlastné náklady. S pozdravom Ing. Valachová"

ingolita
10. apr 2022

@adri7 Škoda, aj tak ďakujeme za ochotu

adri7
11. apr 2022

Niet za čo. Je mi to ľúto.

Strana
z2