Reklamácia - bonky.sk
Máte ešte niekto zlú skúsenosť s e-shopom bonky?
Objednala som pánsky kabát a neuznali mu reklamáciu, nakoľko nezodpovedal ich velkostnej tabuľke..... ďakujem
Podarilo sa Vám zohnať kontakt na p. Valachyovú, prosím?
Nikto nám nevie pomôcť, dievčatá? Nechcem to vzdať a nie len kvôli vyššej sume, ktorú som zaplatila, ale hlavne kvôli tomu, že taketo podvodne jednanie im nesmie prechádzať.
Dakujeme veľmi pekne!
Su to podvodnici. Kolegyna kupovala teplomer a nic jej neposlali, hoci peniaze jej to stiahlo.
No podvodnici su riadny .nechapem preco tu po....nu stranku nebloknu alebo nestahnu. Ine pic..ny hned bloknu a tu len pribudajú oklamani ludia ktory prichadzajú o peniaze kazdy den a vsetko je v poriadku
Dievčatá, pani Valachovej som napísala s prosbou zastupovať nás vo veci podania trestného oznámenia na týchto podvodníkov. Dám vedieť, keď odpíše.
Stále čakám, že mi odpíše p. Valachová, zatiaľ nič. Skúsim sa pripomenúť.
Milé dámy, zažívam veľké sklamanie. Prišla mi odpoveď od p. Valachovej. Kopírujem celú odpoveď: "Trestné oznámenie môžete podať ale v mieste svojho trvalého bydliska, ale ani to Vám nezaručí navrátenie finančných prostriedkov. Ani SOI nemá dosah na dovoz tovaru z Cíny, mne sa to len náhodou podarilo, PP boli vrátené od sprostredkovateľa teda českej firmy na vlastné náklady. S pozdravom Ing. Valachová"
Niet za čo. Je mi to ľúto.

@monika_ma Môžem pekne poprosiť kontakt na pani, ktorá riešila reklamácie z Bonky,vďaka ktorej vrátili peniaze dievčatám?
Mame viaceré záujem to riešiť..
Ďakujem