Reklamácia na Shein - nesprávny tovar a problémy s komunikáciou
Ahojte. Stalo sa mi to prvý krát. Predtým vždy všetko prišlo tak, ako malo. Objednávala som tovar, prišiel, páčil sa mi, bola.som spokojná, tak som ten istý tovar objednala znovu len v inej farbe. Balík prišiel, ale ten produkt, je to plachta mušelínová do detskej postieľky, prišla sice mušelínová plachta ale úplne iný rozmer ako bol objednaný, taký nejaký malý možno akoby do kočiara a vo farbe, ktorú v ponuke ani nemali. Skúšala som tam písať ale zatiaľ bez odpovede. Poslala som im tak foto aj screeny, kde je jasne napísané v objednávke farba aj veľkosť. Stalo sa to niekomu? Domohli ste sa toho, že by Vám prišiel správny tovar alebo je to stratené a prišla som o peniaze? Ďakujem.
stalo sa mi to na aliexpresse... buď chceli vrátiť tovar na moje náklady alebo mi vrátili určitú sumu. Myslím, že to bude fungovať asi podobne
Mne sa to tiež stalo, obj som plachtu ale motív úplne ze iný ako som obj. Urobila som foto a napísala na podporu, odpísali ze plachtu môžem nechať a peniaze vrátili
Mne sa to tiež stalo, obj som plachtu ale motív úplne ze iný ako som obj. Urobila som foto a napísala na podporu, odpísali ze plachtu môžem nechať a peniaze vrátili
@stellarstar mne odpísali dnes, že bud mi vrátia lem 50% sumy, alebo všetko ale musím to na vlastné náklady poslať naspäť a že potom mi vrátia aj poštovné. To sa ale samozrejme bojím takto posielať, moc tomu neverím, že to vrátia všetko aj poštovné cezhraničné ktovie kam. Nestálo to veľa, ale aj tak ma to dosť nahnevalo.
Tak to nechaj tak, daj sem do shein skupiny na predaj

skús napísať buď na podporu opis problem a nemal by byt problém s vrátením peňazí poprípade na ich náklady poslať naspäť ..