Riešenie prihlásenia na PayPal bez hesla a starého čísla
Ahojte ako sa prihlásiť na PayPal heslo neviem a Keť chcem zmeniť číslo už nemám
@olimuc ste si istý že mi zmenia mi telefóne číslo
@kajka229 samozrejme … ja som mala ulozene stare ES a DE cislo … ani jedno nebolo aktualne, zmenila som na Svk a nebol problem. Overuju si udaje ako datum narodenia, adresa atd. Nie ani problem, ze je to Paypal DE a spojeny so SVK cislom … druhy Paypal je zalozeny v ES a je spojeny s tym istym cislom.
Dobrý deň. Na účte PayPal mám peniaze len neviem si stáde odoslať . Preto že telefóne číslo ktoré som zadavala na PayPal je už zrušené neexistuje. A neviem sa dostať do svojho účtu lebo neviem ani heslo..vedel by mi niekto poradiť telefonický kontakt na PayPal?? Lebo na internete nejdem. Vyhľadať
Dobrý deň. Na účte PayPal mám peniaze len neviem si stáde odoslať . Preto že telefóne číslo ktoré som zadavala na PayPal je už zrušené neexistuje. A neviem sa dostať do svojho účtu lebo neviem ani heslo..vedel by mi niekto poradiť telefonický kontakt na PayPal?? Lebo na internete nejdem. Vyhľadať
@lucialickova1 no to isté aj ja mám problém

@kajka229 zavolaj na linku PayPal - kazda krajina ma svoju tak podla toho, kde si zakladala ucet… oni ti pomozu a vedia zmenit aj E-mail aj cislo.