icon

Riešenie prihlásenia na PayPal bez hesla a starého čísla

kajka229
10. aug 2025

Ahojte ako sa prihlásiť na PayPal heslo neviem a Keť chcem zmeniť číslo už nemám

olimuc
10. aug 2025

@kajka229 zavolaj na linku PayPal - kazda krajina ma svoju tak podla toho, kde si zakladala ucet… oni ti pomozu a vedia zmenit aj E-mail aj cislo.

kajka229
autor
10. aug 2025
@olimuc

@kajka229 zavolaj na linku PayPal - kazda krajina ma svoju tak podla toho, kde si zakladala ucet… oni ti pomozu a vedia zmenit aj E-mail aj cislo.

@olimuc ste si istý že mi zmenia mi telefóne číslo

olimuc
10. aug 2025
@kajka229

@olimuc ste si istý že mi zmenia mi telefóne číslo

@kajka229 samozrejme … ja som mala ulozene stare ES a DE cislo … ani jedno nebolo aktualne, zmenila som na Svk a nebol problem. Overuju si udaje ako datum narodenia, adresa atd. Nie ani problem, ze je to Paypal DE a spojeny so SVK cislom … druhy Paypal je zalozeny v ES a je spojeny s tym istym cislom.

lucialickova1
26. sep 2025

Dobrý deň. Na účte PayPal mám peniaze len neviem si stáde odoslať . Preto že telefóne číslo ktoré som zadavala na PayPal je už zrušené neexistuje. A neviem sa dostať do svojho účtu lebo neviem ani heslo..vedel by mi niekto poradiť telefonický kontakt na PayPal?? Lebo na internete nejdem. Vyhľadať

kajka229
autor
28. sep 2025
@lucialickova1

Dobrý deň. Na účte PayPal mám peniaze len neviem si stáde odoslať . Preto že telefóne číslo ktoré som zadavala na PayPal je už zrušené neexistuje. A neviem sa dostať do svojho účtu lebo neviem ani heslo..vedel by mi niekto poradiť telefonický kontakt na PayPal?? Lebo na internete nejdem. Vyhľadať

@lucialickova1 no to isté aj ja mám problém