Riešenie problému so zablokovaním na Instagrame
Zdravim, máte niekto skúsenosti jeden užívateľ si ma pravdepodobne zablokoval na Instagrame mal som dva instagramove účty medzi tým som už ten zablokovaný zrušil, ostal mi len ten nezablokovaný no zablkovalo to asi obidva účty, je nejaké riešenie ? Či musí to len ten dotyčný odblokovať ? Vďaka
dá sa dohľadať všetkých zablokovaných užívateľov
Ahojte môžem sa opýtať ako toto funguje ? tiež som mala 2 účty - hlavný a alternativny. Na alternatívnom si ma používateľ zablokoval - ja som tento účet následne zrušila. No mám uňho zablokovaný aj hlavný. Otázkou však je či mu teraz bude písať v zozname zablokovaných môj hlavný účet (keďže alterbativny je zrušený) alebo nebude o mne žiadny údaj. Nechcem totiž aby vedel názov môjho hlavneho účtu. Poradíte ?
Ahojte môžem sa opýtať ako toto funguje ? tiež som mala 2 účty - hlavný a alternativny. Na alternatívnom si ma používateľ zablokoval - ja som tento účet následne zrušila. No mám uňho zablokovaný aj hlavný. Otázkou však je či mu teraz bude písať v zozname zablokovaných môj hlavný účet (keďže alterbativny je zrušený) alebo nebude o mne žiadny údaj. Nechcem totiž aby vedel názov môjho hlavneho účtu. Poradíte ?
@sanny2993 ja si myslím, že to on vidieť nebude. Keď ťa zablokujú, v podstate blokujú tvoju ip adresu a email, aby si sa ty k nemu už nedostala

zablokovaný je hlavný účet a všetky podúčty k tomu
riešenie nie je, potom by nemalo zmysel "blokovať používateľa"
jedine nový účet na iný mail/tel. číslo (už si nepamätám ako to funguje)