Ruža pre nevestu
Pozeráte? Čo si o tom myslíte?
“Ja to nepozerám, ALE……” 😂😂😂
- u suseda / návšteve som videla
- cez upútavku som si domyslela
- je to pod moju úroveň
- pri prepínaní som zhliadla
… ale vie cely obsah
Mne ten chlap príde slizky veľmi vyžitý na svoj vek a mám pocit, ze už polovicu tých vo vile dal dole, keď sa vypli kamery.
@rene007 veď o tej Diane ani neviem že tam je 😃
Nepozeram je to riadne primitívna relacia.Normalne mi admin vymazal prispevok za jedno slovo tak už píšem slušnejšie-to ma viac pobavilo ako celá táto diskusia😅
To ale neznamená že s ňou ešte nebude mať rande 😀ešte nie s každou bol 😀 práveže takéto reality show poväčšine vyhráva menej výrazná osoba
Ja pozerám a baví ma to👌
@walentina7 môže to byť pravda
@dada0902 a čo hovoríš na Marcelu? 😃
Nepozerám, ale z ukážok mám dojem, že je to čistý bordel a Tomáš nemá absolútne žiadnu úroveň, čo i len v porovnaní s Honzíkom 🙈
Tu moc nemusím hlavne mi vadí to jej rozprávanie cez tu 🦆 hubu ale na pobavenie je dobra mohla by si menej o sebe myslieť určite to ale nevyhrá
🤣
- pozeram to- dokonca vopred na voyo
- iq mam 128 (nie 60 ako tu pisala nejaka "holubicka") treba si pozriet statistiky kolko realne ludi ma vysku mojho iq 😉 na svete, merane minuly rok...
- strasne si pri tom zresetujem hlavu, lebo je to plytke, prazdne, viac menej ubohe
- mam skylink, voyo, internet, magio tazko sa mi hlada nieco pri com vypnem 🙂 hrdo sa hlasim, ze tento program milujem 🙂
- mam dost nabity zivot co sa tyka starosti otravnych klientov...a toto mi poskytne vecer co potrebujem, smiech, napatie a nulovu zataz
k babam, je to reality show, cize tazko povedat kolko tam zasahovala rezia..ich dogabane tvare a tela mi len potvrdzuju, ako som hrda ze som zasadne proti tymto novodobym vystrelkom-pocnuc umelymi nechtami...plastove balony pod bradou ci napichana huba konciac...Som stastna, ze taka nie som, ze som prirodzena a prirodna, ze som mala make up na seba naposledy 11 rokov dozadu na svadbe a PRETO MA TO BAVI tieto "devy su uplne mimo mna a moj zaber zaujmu"...
Za takymito programami stoja psychologovia a vedia co clovek potrebuje "well....ja sa pri tomto uvolnym a vedela by som to pozerat kazdy vecer, ale pravda je, ze iba raz!!! Opakovanie uz nedam 🙂 🙂 🙂 To by sa mi realne zmenil mozog na piliny....Preto ani necitam casto modreho konika, aby sa mi nestalo to iste 🙂
@teleskop presne s tymto nazorom suhlasim! Tieto "braky" su mega reset.
Trosku som si z toho pozrela, vsetci sa pohorsuju, ze toto je nejaka nova norma, novy ideal krasy a neviem co este. Vraj psychologovia biju na poplach 😂 Ja som osobne toho nazoru, ze do takychto showiek nevyberaju obycajnych, normalnych ludi, pretoze to divaka nezaujima. Tam musia byt ucinkujuci, ktori v divakovi vyvolaju nejaku reakciu, najlepsie negativnu. Sledovanost je alfa a omega v tomto priemysle, a v idealnom pripade sa o tom musi rozpravat, pisat, zdielat. Predovsetkym slovenskeho divaka nezaujme na dlhu dobu nieco, co je pekne, inspirativne, inteligentne. Vid formaty ako Farma, Mama Ozen Ma, Hotel Paradise, cela Plackova - slovensky divak potrebuje nieco, co mu dvihne tlak, naserie ho, pripadne aby mal co zavidiet. A potom sa televiziam len tak sypu peniazky, lebo kazdy, kto na to ma, chce reklamu niekde, co zapne/na co klikne/co zazdiela vela ludi. Takze ziadna nova norma, ale zase len extrem spolocnosti. Mna osobne tie baby neurazaju, ale tiez ich nepovazujem za nejaky novodoby ideal krasy.
Iba Katka by pre lasku boziu mohla prestat spievat. To som sa nasmiala, ked zadrela, ze pri jej speve muzi placu, no aj mne bolo do placu z toho falosneho zavyjania v jednej tonine. Kto tomu dievcatu povedal, ze vie spievat? 😂
@ankare ano a sice povedal jej nieco co o inej tam nepovedal. Ze ma kludnu povahu a vedel by s nou fungovat aj v buducnosti. Neviem naco tam drzal Niki ked uz dopredu vedel, ze to s nou nepojde kedze maju iny system v zivote. A to, ze ma syna a akoze mu to nevadi je tiez len loz podla mna
@diaszoky mne tá Diana strašne vadí.. Aká je vážna stále, baby sa bavia a ona zavistlivo pozerá.. Naopak Marcela mi prestala vadiť, nechápem 🤷♀️
Aj mne Marcela prestal vadit😂
@rebeka7501 ja to sledujem a to mam IQ 66 😁🤣
Mne po včerajšej časti Tereza top, Marcela hrôza.
Mne tam tá Beáta strane vadila, keď som videla tie jej krivé usta a tu faloš, no katastrofa… ešteže sla domov.

Kočky! Veď to je Show.
Nikto nebude s nim žiť do smrti a neni to teraz, už tu také bolo pred rokmi.
A kazí dievčatá? Toho je celý Internet.
Že sa tu o tom vôbec bavíte.