Ruža pre nevestu
Pozeráte? Čo si o tom myslíte?
@katkami123 netreba to tak prezivat ja si stojim za svojim nazorom, ty mas na svoj nazor pravo 🙂 na tereze nic empaticke nevidim, len ze o tom rozprava, ludia s poruchou osobnosti vedia zrkadlit zdravych ludi a robit co od nich spolocnost ocakava 🙂 Ergo u mna palti co som povedala predtym 🙂 nazor na reality show...nerobim posudok 🙂

@teleskop
A s Mirou súhlasím, rozmaznané decko, ktoré musí byť stredobodom pozornosti. Mne tam tie boje o tú “pusu” prídu úplne detinké a či aj Tomášovi nie je trápne sa tam s každou druhou olizovať. Bez úrovne.
@katkami123 k tomtuto sa nevyjdrujem, vtedy sa velmi hanbim ze to pozeram 🙂 🙂 a ani to neukazem manzelovi, do coho investujem cas...ale mozog sa mi tak krasne resetuje pri tomto, je to velka hanba tie oblizovacky pred kamerou, on je trosku mimo ked ho to bavi takto sa ukazovat, asi trosku exhibac 🙂 no je to zmeska ludi tam 🙂
@teleskop
Tak zatiaľ jediná Tereza tam medzi babami nebehala s tým, že bola pusa… To, čo predviedla Mira, že ešte pred Tomášom si to potrebuje utvrdiť, nestačí, že to babám povedala, skôr to bolo divné na mentálnej úrovni malého decka.
@katkami123 dostavam sa ku gorw pointy ze clovek s urovnou a sebahodnotou nepojde do takehoto programu a ostsatni si zasluzia nazory verejnosti na forach 🙂
Petrana je Ruska/Ukrajinka/Litvinka? Lebo sa mi zdá, ze počujem prízvuk.
Mne tiež Tereza vôbec nepríde ako neviniatko, je posadnutá pozornosťou a každého obviňuje, že jej kradne jej chvíľky, hrá sa na obeť, fakt je pravda že doteraz ju Tomáš stále utešoval, pritom vie tiež dobre podrážať nohy. Žiarli ako šialená, všetko jej vadí a nerobí dobre, robí scény a púta na seba pozornosť a to isté vyčíta Petrane, vybíja si na nej presne všetky svoje neistoty a nakoniec z toho vyšla najlepšie.
Mne v tejto časti prišla naj Priscilla, na nej som sa najviac nasmiala 😀 tie jej hlášky - To si píš, Kamo. 😂 To čo ona aj pri tej hádke dávala.
No tak, ak Petrana ozaj vyhrá,tak je Tomáš riadny debil.
@ankare
No ja som sa jej normálne cez telku zľakla, keď hodila taká ožratá na Miru ten pohľad, až tam nejde, ona tam bude sama s Tomášom. Tá ženská je had, však ho má aj vytetovaného, to koľko zla v nej je a ako to ešte v sebe dusí, lebo kamery, no žasnem. Čistý chladnokrvný sociopat vykalkulovaný. A keď som videla, ze o svojej samovražde už aj Tomášovej matke hovorila 🤦🏻♀️ čistá attention whore. Podľa mna si aj tie žily v minulosti podrezala kvôli tomu, aby bola stredobod. Veľa ľudí tak pácha “samovraždu”, ze sa ani nechcú zabiť, len chcú na seba upriamiť pozornosť, čítala som, ze sú 2 typy takých samovrahov. Jedni chcú naozaj, druhí chcú iba pozornosť. Ženská ma 22, kradne si chľast do izby, popíja od rana do večera a musí mať to svoje promile v žile a kazdeho podprahovo varuje, že ku nej musí byt dobrý, inak sa presunie do obdobia tínedžerky a podreže si žily opäť a bude to akože ešte ich vina. Manipulovať ľudí s vlastným životom je už mega extrém.
A čo hovoríte na Virgíniu? 😀 Ja obdivujem tú ženskú ako dokáže klamať a ani jej brvou nepohne, bude sa biť do krvi, aj keď všade dôkaz. Tam s priateľom na dovolenke, tam tehotenský test, tam vola druhému ako ho ľúbi, ale odpoved má na všetko 😂😀
@katkami123 ja som nepochopila ze klamala, v aute hovorila ze 3 mes. nemala sex
@teleskop
Tak neverím tomu, ze 3 mesiace nemala sex a hneď na začiatku si vo vile prvý týžden robí tehotenský test, lebo jej meškajú. Matika nepustí 😀. Či po troch mesiacoch meškania si urobila až ten test? Práve vo vile pred babami?
@katkami123 no dnes v rozhovore odovodnula vraj volala maminke lebo ze ktora vyhra ide domov s tomasom. Frajera nema a ani nemala.. A ze sa zdoverila vo vile ze jej meskaju kramy lebo strava lebo ine podnebie.. a ze zeny same navrhli ze moze byt tehu. Ale ze jej sa to nenapadlo lebo po 3ch mesiacoc nepravdepodobne. Skratka to ze moze byt tehu vyriekli oni ju to ani nenapadlo. Nuz tazko jej verit
@diaszoky
Hej….. bezne si urobim test, keď mám 2 mesiace normálne menštruáciu, na tretí mi asi mešká a sex som mala pred 3.mesiacmi, aj cestujem vždy s tehotenským testom do zahraničia 😀
@katkami123 no ved to podla mna on ju videl aj na kamerach, ze co kvakala teda kamery tam nemaju ale kameramanov a raz sa preriwknut musela. Musia byt dake pravidla len tak by ju z rozkose nevvyhodil
@diaszoky
Samozrejme….ja sa skôr čudujem, ze jej ten výstup niekto uveril. Veď ju na kamery natočili, ze niekomu hovorí - ľúbim ta najviac na svete, som rada, ze ta mám, naspäť prídeme už možno dvaja. 🤦🏻♀️ a tehotenský test sa nerobí kvôli zmene podnebia a cukru 😂😀Kks, myslela som o nej, ze to je seriózne dievca. Samé héréčky.
@katkami123 ako som pisala, az tak to neprezivam, je to reality show 🙂
@katkami123 naspäť prídeme už možno dvaja toto povedala???:
@teleskop
Áno
@evaachesa
Jasne, keď mala tehotenský test pozitívny 😀 ste nepozerali ako tam Mire potom baby vyčítali, ze sa smiala vraj Virgínii, keď bol pozitívny? Teda uškŕňal? Ešte Mira im tam hovorila, ze Virgínii im cely čas vraj hovorila, ze chce babo, tak to myslela v dobrom, ze sa tesi spolu s nou.
@katkami123 nemala
Ak vyhrala petrana čisto výber produkcie, neverím že Tomáš je taký vymletý,mať takú frajerku ako je ona tak sa asi skončím na práškoch, strašne by mi tá jej precitlivenosť a plačkanie liezli na nervy
Neviete kto vypadne? Priscilla či Tereza?

@teleskop
Tereza je narozdiel od Petrany empatická. Ľudia s poruchami osobnosti nemajú empatiu. Bol rozhovor po vypadnutí s Marcelou a Dianou a tam hovorila Diana, ktorá s nimi bola na izbe, že Petrana sa tak trochu vyžívala v rozprávaní (deptaní) Terezy ako sa bozkávala s Tomášom. Petrana je typická stíhačka, manipulatívna a nebezpečná baba. A Tereza má určite úzkosti a zároveň je obklopená samými toxickými ľudmi vrátane Tomáša, tak to už nezvláda. Uvidíme, čo sa bude diať ďalej, ale tie vynútené Petranine bozky sú 🤢. V inej dokrútke sa Marcela vyjadrila, že do teraz nepochopila ich kamaratstvo. Produkcia urobila deň pre Terezu, lebo hráva volejbal, nech sa predvedie a celú pozornosť na seba zase strhne Petrana, ktorá si odvedie Tomáša bokom. Myslím, že Tereze vôbec nedochadza akým typom ľudí sa obklopuje a ešte ich považuje za kamarátov.