Ruža pre nevestu
Pozeráte? Čo si o tom myslíte?
@marcellka32 Ziadna z tých by sa tam neprihlasila. Tieto chcu ist zadarmo do Bankoku. Su to zlatokopky. Trapna ne ta vysoka s Dg od psychiatra.
Sama som zvedavá, ktorú si vyberie… ak tieto 3 majú byť top strop 😀
Baby a tak z celej 18ky, ktorá sa vám páčila najviac? 🙂
Asi Virgi
Mne sa páčilo, že po vypadnutí sa Priscila a Martina vyjadrili k jeho bozkávaniu s inými, že pre nich je to intímne.
Mirka Tereza a Pris
@miskajerry ale i tak neodisli a chceli ho, ci?
@teleskop
Tak je otázne koľko faktorov tam zohrávalo úlohu. Ženská ješitnosť, dokázať si, že ja som tá lepšia, iné prostredie ako sú bezne, mimo blízkych 24/7 a bez kontaktu s nimi a jediný chlap široko-ďaleko. Tvorcovia projektu veľmi dobre vedia, prečo sa šou odohráva vždy v inej krajine ako žijú dievčatá, pre ne, neznáme prostredie.
Ja jednu vec nechapem - Tomas Tereze v nejakej epizode povedal, ze "pozri ako daleko si to dotiahla". Vtedy som si pomyslela, a to je akoze nejaky uspech? To, ze ma nejaky uplne priemerny chlap neposlal domov znamena, niekam to "dotiahnut"? A on je akoze kto, aby rozhodoval o tom, kto to kam "dotiahne"? A preco su tie zeny s tym ok? Preco kazda chce chlapa, ktory sa sam stavia na nejaky piedestal a nechava ich o seba bojovat? Podla mna uplne zvratene, cely ten koncept. Ziaden muz nerozhoduje o nasom zivotnom uspechu, nikdy.
Ahojte už niekto ra kukala finále dávali na voyo?
Nie, ani som podobne nezmysly nikdy nepozerala. Kamos robi v telke, viem, ze je to vopred dohodnute kvoli divakovi, rovnako ako vsetky reality show.
Ja od roku 2008 nemam telku a nechyba mi.
No ja som veľmi zvedavý kto to vyhrá, dúfam že nie Petrana ako všetci tvrdia
@teleskop
Tereza olizovala tenisky? Kks
Ako… teraz som si prečítala článok o Terezinej matke, ja neviem či jej to príde Ok a jej nedochadza, alebo v tom cely život vyrastala, tak jej to príde Ok, ale jej matka je ročník 50+ a na instagrame ma take fotky v sexi korzetikoch, podväzkoch, ako Domina, keby sa tak každá žena, matka prezentovala, verejne, tak 🤢🤮 a to sa už v takom veku očakáva súdnosť aj rozum. Ja by som sa za toto hanbila a určite by som to neprezentovala ako “ wau total super uletený človek “ ako Tereza. V podstate sa ani nečudujem, že je aká je a nemá sebavedomie. A ako niekto sa považuje až s tetovaniami. Veľmi ťažké to muselo mať dievca.

@ankare ako vies