icon

Ruža pre nevestu

3. apr 2023

Pozeráte? Čo si o tom myslíte?

teleskop
26. máj 2023

@katkami123 hm vsetci mame nejakych rodicov...moja rodina ma veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi daleko od idealnej ci normalnej, aj rodicia...i tak sa snazim zit tak aby som sa v 80ke nemusela hanbit za jedinu vec co som povedala ci spravila...

katkami123
26. máj 2023

@teleskop
Rodičov si nikto nevyberá, to je pravda. Len skôr chapem, prečo nemá žiadne sebavedomie, keď som videla ako s nou jej matka komunikuje a Tereze to príde ešte normálne. Neviem či si to uvedomuje, ale ja som to nemohla dopozerať tú časť s ňou. Nie je normálne, aby ju za 10 minút dokázala plynulo 10-12x ponížiť. Od toho ako neverila, ze sa dostane do semifinále, ako jej nemá robiť hanbu (no nech sa mater pozrie na svoj instagram ako ona vyzerá s tou jej postavou a v jej rokoch v tých podväzkoch a korzetoch, ze kto robí hanbu) ze ako malá bola tučná, že čakala, že vypadne medzi prvými, tá žena je des. Opak Mirkinej matky, tá ju zas povzbudzovala. Len Tereza všade nechala Tomáša samého, to bolo od veci.

katkami123
26. máj 2023

A najvačšia jej perly:
“Myslíš, že sa dostaneš do finále? Lepšie nemať žiadne očakávania.” 🤦🏻‍♀️
-“A budeš plakať, keď vypadneš?”
- “A bozkával sa Tomas aj s inými dievčatami okrem teba?”
Stále jej musí dávať najavo, ze na nič nemá, nech si neverí a nie je nič extra, že nepostúpi a hneď jej hovorí o tom ako vypadne.
Ona tam vlastne cely čas presviedčala svojich rodičov, žeby bolo na čase, aby ju ľúbili ako dcéru bezpodmienečne, podporovali ju a pochopili, že na všetko má. Žiaľ, bezvýsledne.

casavina
26. máj 2023

Petrana otras! Majetnícka, žiarlivá a veľmi vypočítavá 🙈

teleskop
26. máj 2023

@katkami123 a matk petrany 🙂 som sa smiala ...

teleskop
26. máj 2023

@katkami123 vidim ze to tebou otriaslo..projekcia?

teleskop
26. máj 2023

@casavina ano fuchtla 🙂

yvanielka
26. máj 2023

Petranina mama by mala mať vlastnú šou 😅 tá návšteva má najviac baví z tých troch

katkami123
26. máj 2023

@teleskop
Matka Petrany mi prišla taka jednoduchšia žena. Taka moderna Ružičkova v dnešnej dobe zo Slunce Seno…

katkami123
26. máj 2023

@teleskop
Mnou tu viac vecí otriaslo v tej celej show, tak netuším či je úplne všetko projekcia 😀 ja osobne by som zas niečo také na Terezinom mieste netolerovala. V podstate Mirku a Petranu matky podporujú, až príliš možno, Petranina matka tak svojsky a Tereza zas jediná má matku opak.

ankare
26. máj 2023

@katkami123 mne to tak neprišlo, že Terkina mama ju podkopavala. A že Terka nechávala Tomáša často samého s niekým, podľa mňa to mali tak kvôli scenáru.

ankare
26. máj 2023

Petranina mama je iny kŕč 🤣🤣🤣

ankare
26. máj 2023

Aj tá kamoška Petranina je divná. No ale čo čakať od Petrany...

katkami123
26. máj 2023

@ankare
Možno, neviem, hľadala som dvôvod, prečo ma tak nízke sebavedomie, väčšinou je dvôvod v detstve a od jej mamy som za cely čas nepočula nič povzbudivé, zato našla na nej až príliš veľa negatív za krátky čas. Ale aj otec bol divný.

A Petrana, keď tam dávali tie zostrihy ako sa “bozkávali” s Tomášom, skôr ona sa bozkávala s ním 😀😀🤦🏻‍♀️ usta tam otvárala dokorán a on sa zakazdym odtiahol, typická stíhačka. Ona by uhnala aj mŕtveho. V reálnom svete mi prišla veľmi afektovana, na tej vile mi to ani tak neprišlo, asi preto, ze tam boli ešte horšie od nej 😀

fineta
26. máj 2023

A ako sa mal u Mirky v KE? Nevidela som. Pekné stretko tam mali?

ankare
26. máj 2023

@katkami123 ano, otec bol dosekany. Terka sa veľmi na neho podoba. Taký nepokoj som z neho cítila, nevyrovnany.
Ano, Petrana bozkávala jeho. Hlavne ten posledný bozk na gauči bol epic fail, Tomáš sa odtiahol.

ankare
26. máj 2023

@fineta najkrajšie zo všetkých. Aj rodičov má super.

fineta
26. máj 2023

Dúfam, že si nezabudnem pozrieť reprízu zajtra 😁
@ankare

katkami123
26. máj 2023

@ankare
Ak to možem porovnať, tak Mirka všetko prirodzene, Tereza tiež bola prirodzená a Petra…cely čas jeden afekt. Zakričí tam zo schodov na neho - Tomas 😅 tak ako ona rozpráva, tak ani nikoho nepoznám rozpravat na štýl moderátorská reč bez emócií.

autor
27. máj 2023

Mne sa nezdalo že by Terezina mama nejakým spôsobom ponižovala Terku. Jej otec mi prišiel sympatický. Bol tichší ale môj otec by sa správal presne tak isto pred kamerami. Petranina mama to je jedna bomba 😃 páčila sa mi. Čo sa mi však nepáči je budúca časť. Ako sa tam dobre že nepototo (možno aj hej) s obidvoma ženami. Úplne nechutné, pre mňa najviac nechutná časť zo všetkých. Keby si mňa vybral Tomáš a videla by som toto v tv tak veruže by som s nim dlhšie neostala

katkami123
27. máj 2023

@ankare
Petranina najlepšia kamoška mi prišla taká, no akoby len schmatla pod pazuchu prvé dievca, ktoré išlo po ulici pod pazuchu, dala jej 30€ na ruku, ze sa bude zo 2-3h tváriť, že sú top kamošky. 😀

katkami123
27. máj 2023

Ja len pre predstavu… že keď ona povie Tereze, že nerob mi hanbu…
Som od Terezy o 4r staršia, keby moja mama take fotky verejne na ig mala… 🤦🏻‍♀️

casavina
27. máj 2023

@katkami123 Tereza ma viac v hlave ako jej mama, len škoda že podpora rodiny 0 bodov 🙁

katkami123
27. máj 2023

@casavina
Tak ono isto tam niečo bude, keď si vôbec neverí, zato jej mama si podľa fotiek verí až príliš 😀 alebo ktovie či robí len brušné tance…

lugie
1. jún 2023

Vyhrala to Petrana. 🌹

katkami123
1. jún 2023

@lugie
Ako vieš?

lugie
1. jún 2023

@katkami123 už je časť na voyo, nedalo mi to tak som si to pretáčala 😂

katkami123
1. jún 2023

@lugie
Jaaj, keď nemám voyo, az zajtra si pozriem. A čím to zdvôvodnil, ze práve ju chce?

teleskop
1. jún 2023

@katkami123 tento status mi pomohol ked som bola vytocena na moju matku,po tychto fotkach som k nej citila neskutocnu uctu a vdaku za to aka je normalna matka...

katkami123
3. jún 2023

Dnes mi manžel hovorí, ze on stále nechápe ako si mohol vybrať Petranu, už len kvôli jej mame, toto mať za svokru… 😂😂😂