icon

Ruža pre nevestu - víťazka je už známa

1. jún 2023

co si o tom myslite?? podla mna toho tomasa nalakala ponuka od jej mamky, ze mozu spolu robit onlyfans 😆 ale ani mira nebola vyhra no ja som to kukala z recesie a fajne som sa zasmiala a co vy

Strana
z2
oliviabb
2. jún 2023

@letter dnes to i tak zverejnil novy cas, vyskocilo to na fb

mirkava
2. jún 2023

@macekovam práveže vedela, lebo pôvodne bolo v názve diskusie že vyhrala Petrana

gabika128
2. jún 2023

Vybral si tak aby sa k sebe hodili a tú čo ho viac priťahovala. On hľadal babu ktorú zoberie s nim do Bangkoku a budú mať spoločný životný štýl, sociálne siete a istý druh humoru. 🤷‍♀️ Ona je mladá, tvarovateľná, pekná, on nehľadal úplne matku svojich detí ešte, tiež sa chcel zviditeľniť a užívať si život ešte.

teleskop
Odpoveď bola odstránená
lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
teleskop
Odpoveď bola odstránená
lenka_aknel
Autor odpoveď zmazal
lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
2. jún 2023

On nehľadal nevestu do reálneho zivota, cize je to ok. Mira tiež nebola nejaké terno, ale pre neho moc mudra, sebavedomá, on potreboval takú sliepocku ako Petruska 👌 asi by sa už mali spolu aj poukazovať, či už spolu ani nie sú? (Show bola predtacana)
Show ako vysita 🙈🤣

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
zatn
3. jún 2023

Zevraj su to zaplateni ludia a vsetko bolo hrane, takze realita by to nemala vobec byt...

katkami123
3. jún 2023

Chcel inteligentnú, ambicióznu, pracovitú, športovo založenú …. a vybral si Petranu 😆 ktorá nič z toho nespĺňa. Mimoň si vybral mimoňku.

reddflowerlife
3. jún 2023

Tu presne vidno aki su muzi primitivni a jednoduchi - hovoria jedno a robia druhe.. Hovori ako chce inteligentnu samostatnu sportovu uspesnu no presne vsetko co je Mirka.. a vybral si nesamostatnu trubku.. ktora sa este aj foti hola na onlyfans.. Presne tu vidno ze ked zena sa zahra na neschopnu trubku, och ako ja ta velmi potrebujem och aky si uzasny atd.. tak to muzom imponuje a hned si ho namotala ze on ju musi zachranit .. Cakam ze im to dlho nevydzri

Strana
z2