icon

Satuk shop

4. máj 2023

Upozornenie. Tento obchod vraj končí svoju činnosť a preto vypredáva lacné kožené kabelky. Je tam kopa pozitívnych komentárov. Objednala som si kabelku a má ďaleko od koženej. Konkrétne túto kabelku majú zlacnenú za 55€. Našla som ju na wish.

Satuk shop
liz_lemon
4. máj 2023

ved ta ich stranka, to hned vidis, ze je to podvod, ziadne obchodne podmienky, ziadny kontakt okrem cudneho mailu...

autor
4. máj 2023

@liz_lemon no bohužiaľ nepozrela som kontakt, nič. Len som videla kopu pozitívnych komentárov, tak som si objednala.

liz_lemon
4. máj 2023

je to uplny odrb, videla som to uz davnejsie na FB, ze som jeho manzelka, a musime ukoncit vyrobu...a zial 1000 komentarov od ludi, co uverili :(

autor
4. máj 2023

@liz_lemon preto som to radšej napísala aj tu. Možno to niekto nájde, kto bude mať záujem nakupovať u nich. Taška na prvý pohľad nevyzerá zle. Zblízka vidno ošúchaný zips a taška smrdí. Žiadna vôňa kože. Žiadna faktúra, žiadna spätná adresa.

maranco
4. máj 2023

tu sú rady čo si všímať na eshopoch
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

maranco
4. máj 2023

Doména satuk.shop vznikla 2022-10-14 zaregistrované z krajiny Čína a údaje o vlastníkovi sú utajené.

konulka20
6. máj 2023

Mrzi ma vasa skusenost, zial ludia chcu stale zarabat na podvodoch🤦🏻‍♀️ A cudne ze tolkoo ludi spoko🤦🏻‍♀️ Tiez ked kupijem pozeram recenzie, ale ako vidim je to dost zavadzajuce

elinka27
18. máj 2023

Ja som objednala, prišla mi taška ktorá zdaľeka nie je kožená, smrdí Čínou a ked som napisala na ich FB stranku tak ma este aj zablokovali, na maily nereaguju, faktura ziadna,,, prisla som o 60€

autor
18. máj 2023

@elinka27 ani mne neodpísala do dnešného dňa. Bohužiaľ nás oklamali. Komentár z FB mi vymazali.

tepka
23. máj 2023

Môj muž včera na objednal aj ja som videla cez tisíc komentárov aj fotiek ....ale nevyberem dobierku pekne klamú😡😡😡

plechovka
Odpoveď bola odstránená
hela68
8. jún 2023

Objednala som ruksak koža,prišlo v koženke iná farba,grátis ešte jedna kabelka, otras,nepužitelne,hodné smetiska za 54 €,pozerala som žiaľ iba recenzie,žiaľ takto podvodníci zarabaju