@liz_lemon no bohužiaľ nepozrela som kontakt, nič. Len som videla kopu pozitívnych komentárov, tak som si objednala.
je to uplny odrb, videla som to uz davnejsie na FB, ze som jeho manzelka, a musime ukoncit vyrobu...a zial 1000 komentarov od ludi, co uverili :(
@liz_lemon preto som to radšej napísala aj tu. Možno to niekto nájde, kto bude mať záujem nakupovať u nich. Taška na prvý pohľad nevyzerá zle. Zblízka vidno ošúchaný zips a taška smrdí. Žiadna vôňa kože. Žiadna faktúra, žiadna spätná adresa.
tu sú rady čo si všímať na eshopoch
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...
Doména satuk.shop vznikla 2022-10-14 zaregistrované z krajiny Čína a údaje o vlastníkovi sú utajené.
Mrzi ma vasa skusenost, zial ludia chcu stale zarabat na podvodoch🤦🏻♀️ A cudne ze tolkoo ludi spoko🤦🏻♀️ Tiez ked kupijem pozeram recenzie, ale ako vidim je to dost zavadzajuce
Ja som objednala, prišla mi taška ktorá zdaľeka nie je kožená, smrdí Čínou a ked som napisala na ich FB stranku tak ma este aj zablokovali, na maily nereaguju, faktura ziadna,,, prisla som o 60€
@elinka27 ani mne neodpísala do dnešného dňa. Bohužiaľ nás oklamali. Komentár z FB mi vymazali.
Môj muž včera na objednal aj ja som videla cez tisíc komentárov aj fotiek ....ale nevyberem dobierku pekne klamú😡😡😡
Objednala som ruksak koža,prišlo v koženke iná farba,grátis ešte jedna kabelka, otras,nepužitelne,hodné smetiska za 54 €,pozerala som žiaľ iba recenzie,žiaľ takto podvodníci zarabaju

ved ta ich stranka, to hned vidis, ze je to podvod, ziadne obchodne podmienky, ziadny kontakt okrem cudneho mailu...