Seriál Dahmer

2. okt 2022

Videli ste niekto tento seriál? Čo naň hovoríte ? Zvažujem pozrieť

perthes
2. okt 2022

Ja som dnes videla prvú časť. Ďalej nebudem pozerať

ropucha6
2. okt 2022

Ja som videla dve casti, ale len preto, ze o tom kolegovia hovorili a manzel tiez chcel pozret. Zvysok pozriem len tak popri knihe/nete.

autor
2. okt 2022

Nechytilo vás to? Alebo to bolo pre vás príliš ?

lucyluska
2. okt 2022

Končíme poslednú časť.
Poviem ti, že žalúdok mi napínalo.
My si pozrieme dokumenty o sériových vrahoch občas.
Zaujímavý, nechutný a veľmi, veľmi smutný.

terkaaa248
2. okt 2022

Videla som, za mna super, ale mna tieto veci “bavia”

lenkadenisa
2. okt 2022

Videli sme, za mňa ok. Evan je tam skvelý.

onedaynick
2. okt 2022

nechytilo ma to, preklikala som to. Ano, smutny, ale takychto vrahov je vela, a Netflix sa snazil o senzaciu. Nejako sa mi to vlieklo, a akurat som ho chcela posadit na elektricke kreslo, to je vsetko.

niky1234
2. okt 2022

Ano bavilo a velmi 🙂

rachelkk
2. okt 2022

Super seriál 🙂🙂

emma2782
2. okt 2022

Ja som skončila pri druhej časti, vôbec ma to nechytilo. Síce je to nevhodné pomenovanie ale pre mňa je to nudné..

knieza_pribina
2. okt 2022

Herecký koncert Evana Petersa. Ryan Murphy snáď ešte neprodukoval zlý seriál. Nás veľmi zaujal, práve ideme dopozerať poslednú časť.

laurika173
2. okt 2022

Odporucam vsetkymi desiatimi 👍

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domculik
2. okt 2022

Mne sa zda ze ten Netflix je uz naozaj iba sex a brutalita.. to nie je pre mna. Ten Dahmer mal tiez velmi smutne detstvo. Vyzera to tak ze drviva vacsina tychto odchylenych ludi mala obrovsku traumu z detstva. Je to hrozne :(.

veronika3110
2. okt 2022

tiež už končím pomaly.. chýba nám s manželom ešte 1 diel.. pre mňa to nie je nič hrozné...ako jedna vec je, že takéto veci veľmi rada pozerám (na takúto tématiku), ale ja som v tom filme nevidela nič také, z čoho by mi bolo zle... podľa recenzií som čakala naozaj niečo brutál..ale je to naozaj dobrý príbeh, dobre spracovaný a verne kopíruje nie len výzor Dahmera ale aj jeho bytu a tak 🙂
baby, ktoré to nemôžu pozerať - prosím vás čo vám tam prišlo také hnusné, že sa vám dvíhal žalúdok (len pre info) 🙂

vler
2. okt 2022

Ja neviem naco sa serialy o takychto netvoroch vobec vyrabaju...naco sa dozvediet o tom co si nejaki ludia skutocne vytrpeli? Len moj nazor...

autor
2. okt 2022

@veronika3110 keď sa napil tej krvy, tak ma natiahlo

lucyluska
2. okt 2022

@veronika3110 no keď som si predstavila ako mal doma mrtvolu, otvorenú...vnutornosti musia smrdieť, keď sa tam vŕtal, tak aj z hrubého čreva veci 🤢
A tá susedka, chudera v tom smrade byť.
Keď tam mal posledného chlapíka čo mu zdrhol, tak ten teror čo prežíval keď s tým nožom po ňom mával...
A keď zabil potom hluchého Tonyho vrrrr vomne to penilo a nechápali sme, že prečo... prečo to spravil.

hiro
2. okt 2022

@domculik "Mne sa zda ze ten Netflix je uz naozaj iba sex a brutalita" 🙂 No, to bude tym ze sa ti zobrazuje prave to co vyhladavas. Ja som bol prekvapeny ze co tam je vsetko - ja tam mam same SCI-FI takze sa mi zdalo ze natacaju len to. A nedavno ked som si poposuval hlboko dole tak som nechapal kolko tam je vela serialov napriklad o vareni, sutaze, dokumenty, kadeco...

michalka4193
2. okt 2022

Videla som zazrala som sa do pozerania. Velmi dobre herecke obsadenie za mna aj skvelý výkon a aj dabing mi sedel....

hiro
2. okt 2022

(Inak videl som film o nom pred rokmi, bol super, len neviem ktory to bol z toho mnozstva co o nom natocili, mohlo by to byt zaujimave porovnanie ale fakt nemam na to zaludok to asi vidiet znovu, tak tento serial si necham utiect...)

veronika3110
2. okt 2022

@lucyluska no to fakt, nedokážem si predstaviť ten smrad... ak by možno namiesto tej susedky bol v tom čase ,,biely" človek, určite by to tak ďaleko nezašlo..ale kedže černoška... toto mi bolo ľúto...a aj ten Tony hluchý chudáčik.... taký milý... aj mu veril, že sa proste k nemu ešte aj vrátil...
ja si myslím, že preto ho zabil... nahneval sa, že odišiel a opustil ho, kedže bol opúšťaný už od detstva... a spomínal, že preto si aj nechával tie telá a tak, lebo chcel ísť cítiť, mať ich pri sebe, aby od neho neodišli, aby boli s ním a tak..

domculik
2. okt 2022

@hiro Ano co sa tyka dokumentov, su tam fajn veci. Ale hrane filmy ma nebavia, lebo je to na jedno kopyto. Ako som pisala vyssie.

lucyluska
2. okt 2022

@veronika3110 ja som stravila 2 mesiace v Milwaukee a vtedy som ešte nič nevedela o ňom tak mi to bolo také bližšie...aj mesto Madison je veľmi blízko... veď to, aká nespravodlivosť, Glenda sa nikdy poriadne nevyspala...ach. Keď som si včera čítala o Jeffovi tak posledné vraždy robil v rozpätí týždňa az pár dní. On išiel jak mašina potom. A to sa bavíme rok 1991... aké to bolo očividné.
Sa čudujem že babke nič nespravil. Koľko mu toho prešlo 🤦🏻‍♀️

didaa
7. okt 2022

Ťažký na pozeranie, no veľmi dobrý seriál. Perfektné herecké výkony hlavného hrdinu - na Oskara. Mňa ten seriál pohltil. Pozerala som si neskôr aj dokumenty na youtube o tom Dahmerovi.

karolinakr
17. sep 2023

Ja som čítala knihu niekolkokrat a bola totožná so seriálom,preto som to nepozerala,len prvú časť..Teraz Netflix ide dávať druhú sériu..

monciika
15. feb 2024

Na to ako každý to ospevoval, že to je hrozné, nechutné. Tak nič moc. Nedopozerala som to, čakala som niečo brutalnejšie. Bohužiaľ mňa to nebavilo 😀