Seriál Láska na prenájom
Ja, popredu na voyo a na uložto s titulkami 😁
Ako každá telenovela. Chvíľu budú spolu, potom nebudú,potom zas áno,zas nie...... Kolom do kola. Ale do mája mám čo pozerať 😁
Ja som pozerala original v turectine a tak nedokazem pozerat s tymto otrasnym dabingom,skusala som,nejde to. Neznasam telenovely,ale na ig vsade na mna vyskakovali videa s peknym hercom a tak som patrala a nasla serial s anglickymi titulkam a prvych 32 casti je s ceskymi titulkami. Je to krasny pribeh,v nadhernom prostredi sa natacal,krasny herci,skvely humor. Ale vacsinu casti som pretacala,lebo sa to tiaaaahlo neskutocne. Raz boli spolu,potom sa rozisli,zase zisli,rozisli. A hlavny hrdinovia sa dali dokopy,zalubili sa pri natacani,takze aj to je tam citit.
Toto je prvá telenovela ktorej som dala šancu 😅 úplne ma to “chytilo” zaplatila som si voyo a tam som si pozrela ďalšie časti 😀
Ja dúfam, že dajú obi dve série.
Bože je to užasny serial🤩 len ona mi lezie na nervy niekedy ako hovori stale že ho nechce vidiet😀😄
@marca12 on ju poslal preč,bola s ním keď bol chorý, počas celej choroby a keď bol zdravý poslal ju preč. Jej povedal, že kvôli práci.... Ale pravda bola, že chceli mať deti a jemu doktor povedal, že kvôli chemoterapii a liekom on deti mať nemôže. Tak ju od seba odohnal ale nepovedal jej pravdu prečo. Ale ajtak to nebola pravda lebo keď Eda odišla bola tehotná. Nepovedala mu to a on sa to dozvie keď bude mať malá 5 rokov.
V jednej časti bolo ako Eda bude v nemocnici neviete čo sa tam stalo kvôli čomu... Vdaka

@guessssss
@guessssss Jaaaaaaa, práve Teraz