Seriál Láska na prenájom
Ahojte pozeráte tento seriál, oplatí sa? zatiaľ som videla iba prvú časť a väčšiu hlúposť som nevidela😅dať tomu ešte šancu či? 😅
@simona1994 super, ďakujem.. Cize on realne stratil pamäť? Zaber som len videla , ako selin mu nahovarala o ede nejake blbiny, že je falošná tak mi to prišlo že jej uveril a že to teraz len hraje ze nič nepamätá aby edu naštval
@kacenocka2 reálne stratil posledný rok.. On to tam aj Ede povedal, že čo mu povedal lekár a keď ju videl, tak si spomenul čo mu rozprávala Selin lebo on to od nej chcel počuť znova, že aká je Eda
Viete mi niektora povedat,ze dokedy budem musiet pozerat na Selin a Serkana?Kedy sa zase daju dokopy Eda so Serkanom?Uz nech si spomenieeeeee.....🙏
@blancheporte bude mať svadbu zo selin a ona tam príde pobozká ho a spomenie si. Aspoň tak som to videla na YouTube ale nič som nerozumela 😅😅😅 a vraj selin bude tehotná s denizom este to bude zaujímavé 😅
@ariannazara nie Serkan a Selin budú mať svadbu, ale Eda a Deníz.. Serkan sa pobije v bare a zrazu si na všetko spomenie a prekazi svadbu
@simona1994 vážne? Ta dobre ze tak 😅 to mama hovorila jak videla na YouTube tak asi to poplietla
@simona1994 ja občas tiež pozerám na YouTube keď sa nudím ale nič nerozumiem takže 😅 vždy neviem ako to bude 😅
@simona1994 Fakt?Super.Mi Selin lezie na nervy...neda sa na nu pozerat😡
@ariannazara no ja som si musela pozrieť lebo by som neprežila 😁 lebo mam kamošku, čo tiež nič nerozumie a našla, ze Eda zomrie 🙈🙈 skoro ma porazilo, ale to bolo video úplne nejaké iné ale názov Sen Cal Kapimi
@blancheporte mne od Pondelka vadí viac ludi 🙄 Serkan, Selin, Deníz a Ceren
@simona1994 ta Ceren tam ma takú debilnu postavu 🙅♀️ úplne mimo vôbec tam nepasuje
Ceren 🤦♀️bohvie u čoho sa lieči u psychiatra.. Brala tabletky tak bol svet gombicka... Ale akosi ich vysadila 😬
@simona1994 Baldzu vyhodi Sercan lebo jej da nieco tusim do caju alebo tak nejak

@kacenocka2 ahoj, minulý týždeň Štvrtok, keď mala byť svadba Edy a Serkana musel Serkan na rýchlo odísť do Talianska kvôli firme.. Povedal Ede, že sa vráti, ale lietadlo sa stratilo z radaru a Serkan mal nehodu. Pani Semiha odkázala Ede polovicu firmy teda tu, čo mala babka.. Odišla, či sa vráti netuším
Serkan sa nakoniec stratil v Slovinsku a nie v Taliansku preto ho márne hľadali. Stratil posledný celý rok spomienok a nepamätá si Edu. Keď sa prebral bol v tom, že je stále so Selin preto jej zavolal a spolu sa vrátili do Turecka