icon

Seriál Láska na prenájom

guessssss
3. jan 2022
Strana
vanda323
3. jan 2022

@guessssss
@guessssss Jaaaaaaa, práve Teraz

katuskatt
3. jan 2022

Ja, popredu na voyo a na uložto s titulkami 😁

vanda323
3. jan 2022

@katuskatt Vyzerá to byť zaujímavé

guessssss
autor
3. jan 2022

@vanda323 ano aj mě se líbí .ten seriál se podobá na příchuť lásky ten byl krásný seriál.

vanda323
3. jan 2022

@guessssss Som zvedavá akým smerom sa to bude uberať

guessssss
autor
3. jan 2022

@vanda323 ano já taky

katuskatt
3. jan 2022

Ako každá telenovela. Chvíľu budú spolu, potom nebudú,potom zas áno,zas nie...... Kolom do kola. Ale do mája mám čo pozerať 😁

marca12
3. jan 2022

Ja som pozerala original v turectine a tak nedokazem pozerat s tymto otrasnym dabingom,skusala som,nejde to. Neznasam telenovely,ale na ig vsade na mna vyskakovali videa s peknym hercom a tak som patrala a nasla serial s anglickymi titulkam a prvych 32 casti je s ceskymi titulkami. Je to krasny pribeh,v nadhernom prostredi sa natacal,krasny herci,skvely humor. Ale vacsinu casti som pretacala,lebo sa to tiaaaahlo neskutocne. Raz boli spolu,potom sa rozisli,zase zisli,rozisli. A hlavny hrdinovia sa dali dokopy,zalubili sa pri natacani,takze aj to je tam citit.

sasitimi17
3. jan 2022

Toto je prvá telenovela ktorej som dala šancu 😅 úplne ma to “chytilo” zaplatila som si voyo a tam som si pozrela ďalšie časti 😀

katuskatt
4. jan 2022

Ja dúfam, že dajú obi dve série.

ninusa221
4. jan 2022

Bože je to užasny serial🤩 len ona mi lezie na nervy niekedy ako hovori stale že ho nechce vidiet😀😄

ssuekk
5. jan 2022

@katuskatt ale na ulozto to nie je ten serial. Ci?

katuskatt
5. jan 2022

@ssuekk je treba si dať originál názov a je tam s titulkami

vanda323
5. jan 2022

@katuskatt Ja som zvedavá ako to skončí a ako sa to zamotá ešte

katuskatt
5. jan 2022

@vanda323 tak popravde bude to ako vždy ako na kolotoči. Raz budú spolu, potom zas nie, zas áno zas nie. Na konci prvej serie bude Serkan chorý a na začiatku druhej spolu nebudú.

vanda323
5. jan 2022

@katuskatt Fakt? Ako chorý bude?

katuskatt
6. jan 2022

@vanda323 bude mať nádor na mozgu

marca12
6. jan 2022

@katuskatt preco sa vtedy znova rozisli?

katuskatt
6. jan 2022

@marca12 on ju poslal preč,bola s ním keď bol chorý, počas celej choroby a keď bol zdravý poslal ju preč. Jej povedal, že kvôli práci.... Ale pravda bola, že chceli mať deti a jemu doktor povedal, že kvôli chemoterapii a liekom on deti mať nemôže. Tak ju od seba odohnal ale nepovedal jej pravdu prečo. Ale ajtak to nebola pravda lebo keď Eda odišla bola tehotná. Nepovedala mu to a on sa to dozvie keď bude mať malá 5 rokov.

vanda323
6. jan 2022

@katuskatt Wawwww tak ono sa to dobre pomota ešte

katuskatt
6. jan 2022

@vanda323 to áno, hneď ako sa dajú prvý krát dokopy tak sa aj o chvíľu rozídu lebo Serkan zistí, že jeho otec nepriamo môže zato, že Ede zomreli rodičia.

ssuekk
6. jan 2022

@katuskatt idem skusit,dakujem

eeee24
7. jan 2022

V jednej časti bolo ako Eda bude v nemocnici neviete čo sa tam stalo kvôli čomu... Vdaka

jeanejj
13. jan 2022

@marca12 mozes mi prosim poslat link na ten original prosim … teda s anglickymi titulkami … zacala som to pozerat, ale neviem najst tu stranku 🙈 dakujem

katren771
15. jan 2022

@katuskatt ahoj. Videla si už všetky časti? Ja 35 a viac už som ich nenašla

katuskatt
16. jan 2022

@katren771 ahoj, áno videla som všetky,aj druhú seriu

vladik66
17. jan 2022

@katuskatt niekde som na ytb videla video, že Eda zomrie, to ozaj?

katuskatt
17. jan 2022

@vladik66 nie,nezomrie

marca12
17. jan 2022

@jeanejj stahovala som cez uloz.to,

jeanejj
17. jan 2022

@marca12 dakujem

Strana