Shein - oficiálny web
Ahojte, neviete náhodou Shein aký je oficiálny web? Pýtam sa preto, lebo som sa tam prednedávnom zaregistrovala, už som aj niečo poobjednávala. Teraz som hľadala jednu objednávku a vo svojom profile som ju vôbec nenašla ako keby som nikdy nič neobjednávala. Potom som pozerala rôzne veci že čo by som si kúpila, dala som do košíka aby sa mi to nestratilo. V iný deň som opäť išla cez vyhľadávač klikla som na shein a dala som niečo iné, ale už to bolo za úplne inú cenu. A až teraz som si všimla, že na shein sú stránky euqs.shein.com; us.shein.com, m.shein.com....ja neviem na ktorej som sa zaregistrovala, preto keď som pozrela tovar napr. šaty tak na us. Shein stáli 15eur, na euqs.shein boli tie isté za 9eur. Neviete ako to je? Dá sa objednať napr. zo stránky euqs .shein(napr. že tam bol tovar lacnejší) a ja som možno registrovaná na us.shein? Normálne mám v tom chaos. Vďaka za radu 🙂
@martina374 opatrne so Shein, boli uvedení ako rizikový eshop...
@martina374 opatrne so Shein, boli uvedení ako rizikový eshop...
@micusa2222 ja objednavam casto odtial a vzdy vsetko v poriadku,ale teda oblecenie neobjednavam.
@micusa2222 ja objednavam casto odtial a vzdy vsetko v poriadku,ale teda oblecenie neobjednavam.
@anonym_29cb9c ja objednávam prevažne len oblečenie a som spokojná. Pri oblečení treba dávať pozor, čo kupuje, niekedy dobrá kvalita, niekedy strašná 😄 ale sledujem dosť recenzie, takže pre mňa extrémne výhodné nakupovať odtiaľ handry.
@anonym_29cb9c ja objednávam prevažne len oblečenie a som spokojná. Pri oblečení treba dávať pozor, čo kupuje, niekedy dobrá kvalita, niekedy strašná 😄 ale sledujem dosť recenzie, takže pre mňa extrémne výhodné nakupovať odtiaľ handry.
@anonym_6085aa ja serepeticky do domacnosti a auta oblecenie je tam pekne sem tam kuknem recenzie len som sa este neodvazila😄sandale jedny mam odtial tusim za 4€a su perfektne.
@anonym_6085aa ja serepeticky do domacnosti a auta oblecenie je tam pekne sem tam kuknem recenzie len som sa este neodvazila😄sandale jedny mam odtial tusim za 4€a su perfektne.
@anonym_29cb9c tiež mám odtiaľ svoje šľapky a členkové čižmy 😁 držia už 2-3 roky. Dôležité je pozerať na materiál, rozmery (ktoré vždy sedia) a potom tie recenzie, tie napovedia vedia 😁 také serepetičky mám do domácnosti aj ja, je fajn nakúpiť za ľudové ceny, tu predávajú to isté, len s 2-3x väčšou prirážkou 😏
@anonym_6085aa ja zas hodnotim objednavanie oblecenia strasne zle…vzdy pride hnoj aj ked to ma 1000 hodnoteni ake to je super tak pride otras :(

@martina374 neporadim asi, ja mám aplikáciu v telefóne. Skús stiahnuť aplikáciu, prihlásiť sa či tam tie objednávky budú.