icon

Kto zosmiešňuje Silviu z Minidiamondblog?

nusice
19. nov 2024

Zachytili ste vcera storky Silvie z Minidiamondblog, kde pisala o tom, ze ju niekto neustale zosmiesnuje? Viete koho mala na mysli? Napisala tam, ze nejaka doktorka, ale vobec neviem na koho naraza 🙂

janulik2008
25. nov 2024

@tinkavvv tusim sa tam pytala na to ci maju ludia pocit ze niektori na IG "predavaju" svoje deti na spolupracu

luccija
25. nov 2024

@nusice ja si ju pamätám z konika a občas som si ju pozrela na IG nesudim len mi tak napadlo, že tie deti a muž ako cvičené opice, ale tak každého život.Pre mňa je príliš dokonalá až tik v oku ako všetko má uložené, usporiadané dokonaleeee ako ona sama.A mama gynekologicka odborné témy sledujem zaujímajú ma, ale oni dve si nemajú čo vyčítať.

hygienka
25. nov 2024

@luccija ja si neviem predstaviť mať všetko tak dokonalo upratané pri svojich dvoch tornádach 🤣 by mi 24 hodín denne nestačilo

janulik2008
25. nov 2024

@hygienka ja decká nemám ale mame v rodine dieta, a to je kreativna dusa ona dokaze behom 10 minut spravit s farbickami taky neporiadok a je toho plna izba 🤣🤣🤣 len zasa ... asi nemozeme verit vsetkemu co dava na IG 😇 lebo taky "ruzovy" zivot mi pride az prilis dokonaly

luccija
25. nov 2024

@hygienka sú rodiny kde si na to všetci potrpia a sú pedanti a deti cepovane od malička.Aj ja mám kamarátku čo príde z práce a len upratuje upratané🙂)ale aj jej mama taká bola a deti nemôžu ani jablko jesť inde mimo vymedzeného priestoru to sú také generačné zlozvyky.Tam máš aj stres piť kávu, lebo vidíš, že ju až cuka ako by už niečo utierala Každa máme svoje neurózy😆

ariannazara
25. nov 2024

@luccija moja mama je taka a keď príde do mňa chytá infarkt, príde na kávu a odkladá poháre zo stola, začne zametat😂 čisté psycho ja dakedy jej hovorím ze to není normálne ale ona si nemôže pomôcť, ale zas ja to po nej nemám. Mam rada poriadok ale nie zas ze nemôže byť pohár na stole zas až tak mi nedrbe a keďže mam dieta tak poriadok a dieta nejdu dokopy😂

luccija
25. nov 2024

@ariannazara áno, sú také ženy každá má niečo "svoje" mne táto kamarátka priniesla niečo a stojí pri nasom okne a oberá mi suché kvety z muškátov🙂ona nevie byť v kľude

hygienka
25. nov 2024

@luccija viem o čom to je. Mám takú svokru 🤣 býva sama v byte. Je vdova. Príde domov z roboty a furt upratuje. Tam aj bublaninu musíš jesť nad tanierikom. 🫣 Deti sa hrajú na zemi a ona v kuse zbiera hračky do vedra. Keď príde do nás tak v nej musí vrieť, ale tak mňa to absolútne nevytáča. Detstvo je o hraní sa. Večer keď idú spať upratujú izbu.
Ale zas môj muž po nej gény nezdedil.

hygienka
25. nov 2024

@ariannazara moja svokra deťom za každým sústom utiera ústa vreckovkou. A potom sa zlosti, že po 4 lyžici nechcú jesť 🤷 no ako ani ja by som tak nejedla. Keď sa naje, umyjem ho.

luccija
25. nov 2024

@hygienka no je to hrozne to je ako obsedantno kompulzivne správanie a je veľa takých žien.Ale vieš čo by zase sama po práci robila?tak upratuje...raz som niekde citala od psychológa, že títo upratovaci majú pocit, že aspoň niečo majú pod dozorom a v svojich rukách, moci, že často sú to ľudia čo si tým upratovaním niečo kompenzujú a tu môžu ukázať ako sú dokonalí, keď už príklad vzťah, práca, deti im nevyšli podľa predstav

sashulla
26. dec 2024

Jej obsah je len skopírovany. Nič nemá vlastne. A keď človek vyjadrí iný názor, je drzá a nepripusti si chybu. Ja som ju sledovala ešte za čias MK. Ale už asi 2 roky ju nesledujem. Je kopu iných inšpiratívnych ľudí..ju za inšpiratívnu nepovažujem, ale kopírovanie iných jej zjavne ide, a to ako odpovedá na negatívne recenzie ma len presvedčilo, že túto osoby sledovať nechcem.

konikmodry111
26. dec 2024

Ja som ju tiez sledovala ešte tu na MK, potom som prestala. Tuším tu mala aj nejaku kauzu s nejakou Simonou, keď tu ficala v jednej skupine daka výmena na Vianoce. Už si nepamätám presne ako to bolo, ale niečo take že za istú sumu si musia navzájom kúpiť nejaké prekvapko, tuším za 20€. Tak ta Simona jej poslala darček v tej hodnote a ona jej neposlala buď nič alebo nejaku hovadinu bez hodnoty 🙈 normálne sa tu doťahovali cez plochu ale nepriznala si chybu ani za boha 🙈 potom som ju zazrela na Insta a už vtedy tam mala kadejaké ,,jej,, nápady ktoré boli len okopirovane tak som sa zasmiala 😅

janulik2008
26. dec 2024

@sashulla vies kazdy je nejaky ale ako ona na negativnu recenziu odpoveda horsie ako deti 😀 okrem toho jej deti su uzasne, sikovne atď. 😀 ako cvicene opice 🫣

janulik2008
26. dec 2024

@konikmodry111 ja som sa zasmiala pri tom ako davala ze ako skladat plachtu pritom na IG ten "trik" frci uz niekolko rokov. Tusim aj knihu napisala, nie?

konikmodry111
26. dec 2024

@janulik2008 to vážne knihu napísala o tom ako poskladať plachtu??? No odpadnem 🤣🤣🤣

janulik2008
26. dec 2024

@konikmodry111 áno napísala o organizovaní domácnosti, o inhalovaní a najnovšie o nosení prilby 😀

konikmodry111
26. dec 2024

@janulik2008 haha to musel byt bestseller 😂

anavixy
26. dec 2024

@janulik2008 toto mna irituje najviac na nej, ale teda ani nie na nej, ale na jej sledovateloch, ze zacala pri upratovani a teraz medicinske temy zrazu a vsetci hikaju aka je uzasna ze o tom pise… pritom by stacilo nebyt zadubenec a minimalne sledovat na ig aj nieco “odbornejsie” 😬 ale uz som pisala, sikovna je velmi, lebo teda spekulovat a upliest z ho*na bic teda vie

janulik2008
26. dec 2024

@anavixy veď toto. Pritom ešte upratovanie ok ale medicínske témy riešiť 🫣🫣🫣

xckaretxxx
26. dec 2024

@sisa_s už viem ktora.....dokonalá rodinka. Obkukavala nápady iných a privlastnovala si ich. Ako napr. poskladať napinaciu plachtu,

pumpkinpie
14. jan 2025

@konikmodry111 to vážne toto, pani dokonalá neposlala nič? Ona by si nikdy nepriznala ze sa mýli

sashulla
14. jan 2025

Marie Kondo z Wishu. No ale teraz som fakt hnusna, len ono je to pravda 🙈

janulik2008
14. jan 2025

@sashulla že Marie Kondo z Wishu 🤣🤣🤣

lucylaw
14. jan 2025

Inak ja už som úplne presvedčená,že má kúpených sledovateľov,keď sa založila táto téma,mala ich okolo 80 tisíc a zrazu ich má cez 100 tisíc,pričom na jej príspevkoch máva tak do 1000 lajkov..Profily tých "sledovateľov" absolútne nič nehovoriace..Akože to fakt sa niektorí ľudia takto znížia,že majú fejkovych sledovateľov? Na čo je to dobré?

elenita
14. jan 2025

@lucylaw a ja stale netusim, o kom je rec, nemam ig. Aky ma nick tu na MK, nenasepkate? 🙈😂
@janulik2008
@pumpkinpie
@xckaretxxx

konikmodry111
14. jan 2025

@pumpkinpie ako som pisala uz neviem presne ako to bolo. Bud neposlala nic alebo nejaky totalny smejd 🙈

elenita
14. jan 2025

@sisa_s dakujem 👍

janulik2008
14. jan 2025

@elenita ako pisala @sisa_s ... ale inak mne sa zda ze ona odisla z MK po tom co dala raz tip tusim na cajik pre deti kde jej pisali ze miektore deti z fenyklu boli brusko a jeden prispevok bol o tom ako babatko ked prebalujes tak das rucicky do body tak aby ti nezavadzali. Kde jej zeny napisali ze kym toto by spravili tak drobec je davno prebaleny 🤣
@lucylaw niekde pisala ze ich nema kupenych 🤭😀

karinly
14. jan 2025

Ja som jej napísala svoj názor na niečo a hneď má blokla. Predtým som ju upozornila na to že predpokladám že má blok nete keďže nezdieľam vás názor a aj sa stalo 😂😂