Sklamaná z Imody

13. máj 2024

Dnes som pozerala stránku imoda, keďže sestra mi hovorila, že na Sheine predávaju to isté (neverila som jej) tak som si dneska zo srandy zapla Shein a realne tam to oblečeniw našla o dosť lacnejšie. A to som rada nakupovala na Imode. Normálne ma to šokovalo. Prečo slováč tak rada zarába na ľuďoch?

personality
13. máj 2024

Možno tam v Sobraniach nemajú pracovné miesta, tak Janko, založil eshop a preposiela tovar z Číny. 🤷‍♀️ Asi je to pre neho lepšie, ako pracovať niekde za pásom.

katariiinkaa
13. máj 2024

No takto funguje takmer každý eshop či obchod, nakúpiť lacnejšie a predať drahšie. Veď to je zmysel prepredaja a biznisu.. To isté erikafashion a milión ďalších eshopov, nie len s oblečením.

paulinoocka
13. máj 2024

Bohužiaľ, je to tak, kedysi som bola týmto obchodom nadšená, objednávala som odtiaľto kopu vecí a páčili sa mi, kvalitovo boli fajn, ale teraz už vôbec, čistá Čína, fakt.

janababana
13. máj 2024

Mna najma mrzi, ze takymto ludom da niekto zarobit….

autor
13. máj 2024

@katariiinkaa ano ale na jednych nohaviciach 20€🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

samskia
13. máj 2024

tiez som bola strasne sklamana, ako sa zopsul tento obchod. 🙈
ale to tak akosi z nicoho nic, predtym mi prislo, ze celkom fajn veci. asi mali teda zjavne ineho dodavatela a potom zistili, ze sa to da aj inak, vyhodnejsie 😀

midka
13. máj 2024

Objednav len občas....ale ja som napr.ten typ, ktorý neznáša čakať 60 dní na veci Aliexp. radšej si objednám niečo čo mám doma za 2-3 dní ...tak, aj za to sa platí pri letnýchch veciach to platí obzvlášť, ako ja nie som ten typ, čo kupuje plavky vo februári, .. ...ja si ich radšej kúpim v júli a o 2 dní ich mám doma, to neplatí len na imodu, ale na všetky im podobné shopy ..tak som si vedomá časovej úspory .....a fin. neuspory...

bela30
13. máj 2024

Ja som od nich objednala asi dvakrat mozno tri a ked som sa dozvedela, ze su to veci zo Sheinu a pod.tiez som ostala sklamana, viac neobjednavam. Materialy vacsinou umele.

mk1111111111
13. máj 2024

Ved si objednaj z Ciny sama. Ak Ti pride nieco ine, male, budes mat cistu stratu. Tu tu stratu berie na seba ona, ak Ti cena za ten jej servis nevyhovuje, kup napriamo, preco by to ona pre Teba robila zadarmo, alebo za 2-3 eur. Musi zaplatit za eshop, reklamacie, vyber tovaru a pod. Ono sa to narata. Je to jej praca, chce za nu placu. Ani Ty nejdes do prace za pekne oci

autor
13. máj 2024

@mk1111111111 ano objednala som neboj sa o 20€ lacnejsie ako chce ona 🙂 keby si prihodila 3-4€ nepoviem ale nie 20€ 🤦🏻‍♀️

autor
13. máj 2024

A za druhe aky servis ked nie je schopná ani zmenit fotky 😀😀

jeennyv
13. máj 2024

Imoda ma veci co najdes klasicky u cinana, hlavne topanky ta znacka seastar atd….len si priplatis…mne ked sa nieco tam zapaci idem pozrem u cinana real vyskusam a je to 🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
14. máj 2024

@jeennyv tiež som si vsimla ze to maju u cinana

ms_green
14. máj 2024

Tak ja asi budem teraz diablov advokát ale ja radšej nakupujem na slovenských eshopoch aj keď viem, že sú to resell veci z Číny. Keď je zlá veľkosť, nepáči sa mi to alebo je s tým niečo v zle, na imode som nikdy nemala problém vrátiť alebo vymeniť. Zo Sheinu som raz skúšala vrátiť lebo šaty malí o 20cm inú veľkosť ako písali sa dovidenia. Neodpisovanie, pošli poštou s platobných 25 eur ... nie ďakujem. Radšej si priplatim.

gabika0825
18. máj 2024

Veď to sa už o nich vie nejaké 2 roky ak nie viac, odkedy sa she in dostal do povedomia aj tu na Slovensku. A tie ich vysokohorské prirážky sú neskutočne. Najmä na tej obuvy si strašne prirazaju, letne šľapky na she in za 9€ a u nich 26€🙈 neviem kde berú tie ceny. Ako nepoviem keby to dali za 12€ , jasne musia mat aj zisk ale predaju toho dosť, čiže aj tak by na tom zarobili, plus keď berú veľa ks zo she in určite tam majú nejakú zlavu.

gabika0825
18. máj 2024

@ms_green no na she in máš dostupnú aj presnú tabuľku s mierami, či už obuv alebo oblecenie a hlavne treba čítať recenzie, tam je aj rovno pri nich uvedené od ludi ktorí ten produkt zakúpili, či to je true to size. A podľa toho tam napr. Ja nakupujem. A treba si pozrieť aj z akého materiálu to je. Ja si neviem predstaviť že by som urobila nákup oblečenia na imode, ja si zo she in objdednam veci na celé leto, na imode by som zaplatila 10 násobne viac za to všetko

gabika0825
18. máj 2024

@ms_green a ja som už na she in vracala tiež asi 2 veci za ten cely čas a síce musíš zaplatiť za vrátenie, ale mala som to vybavené do 2 týždňov.