Sklamanie z cenovej politiky e-shopu s minerálmi
11. mar 2024
Ahojte, len sa potrebujem vyzalovat. Rada som nakupovala cez jeden slovensky nemenovany eshop s mineralmi a kamenmi. Chcela som kupit jeden nahrdelnik, ktory bol vypredany, tak mi napadlo to cvaknut cez google lens, ci nejaky podobny nenajdem na inej stranke. Na moje prekvapenie mi vyskocila ta fotka produktu na nejakej cinskej stranke, tak som si na nu klikla a tam som zistila, ze ta slovenska stranka sa nachadza na zozname odberatelov tychto cinskych obchodnikov. Nakupuju ich za 3-4€ a predavaju za cca 30. Fakt som z toho znechutena...to si rovno mozem objednavat aliexpress alebo shein...a necakala som,ze si budu davat az tak vysoku marzu.

Baby, napisem takto hromadne, nejdem nikomu posielat fo IP názov, ja ich nechcem poškodit. Ak chce niekto ziatit ci je to ten obchod co si mysli, dajte si foto ich produktu do google lens a predpokladam,ze ten ich tovar vam vyskoci na nejakej stranke.
@888elizabeth
@888elizabeth zistila som to tak, ze foto som dala do google lens, tam mi vyhofilo tu stranku, z ktorej to objednavaju a prišla som na to tsk,ze dana cinska stranka ma list of purchasers zverejneny. Zoznam nakupujucich z celeho sveta. Inak tiez som nevedela,ze to niekde je uverejnene, no podla mna to tak nerovia vsetci. Dana slovenska stranka ma sidlo na Slovensku ale miesto, z ktoreho odberaju ma sidlo v Cine.