icon

Skryté motívy žien v internetových diskusiách.

4. apr 2025

Píšem naschvál ako anonym. Pred niekoľkými týždňami som sem dala otázku ohľadom dovolenky, na konkrétne miesto. Dúfala som, že tam niekto bol a poradí. Napíše pani, že mi posiela správu cez IP. Ja,že super. Došla správa, v znení že rada poradí , pomôže ak mám záujem tam ísť. Ja, že áno. Ona, že sa môžem opýtať čokoľvek ohľadom daného miesta, ubytovania. Tak som položila jednoduchú otázku a čakala som odpoveď a čakala a čakala až mi niekto super ponuku na ubytovanie výfukol.

adka176
4. apr 2025

Váš život skutočne závisí od toho, čo povedia ostatní?
Zaujímavé

buducamama
4. apr 2025

A čo chceš teraz počuť? Je logické, že keď dlho čakáš, tak to niekto môže vyfúknuť. Netreba sa spoliehať na ostatných, to z toho vyplýva. Je ale milión iných miest, kam môžeš ísť. Koniec koncov, nikto ti nezaručí, že aj odporúčaný pobyt niekým iným sa práve tebe nemusí z nejakého dôvodu vydariť. Pani bola zjavne nespoľahlivá, alebo mala toho veľa na práci a zabudla, mohla ochorieť…Nehádž vinu na ostatných, ale hľadaj ju hlavne v sebe.

ukgirls
4. apr 2025

a ponaucenie? nespoliehaj sa na druhych ,ale rob vlastne rozhodnutia ... neodpise hodku dve ..pogooglim urobim si vlastny research a huraaa na dovolenku

autor
4. apr 2025

@adka176
@buducamama vôbec nejde o to čo povedia, čo si myslia, nejde o subjekívne názory či pocity.
Položila som jednoduchú otázku či konkrétne niečo je tam či nie je. Nie že či bola tepla voda v bazéne, či bola chutná strava, či boli ochotní a pod.
Čakala som na odpoveď niekoľko týždňov, a mimochodom otázku som položila aj samotnému ubytovaciulemu zariadeniu v zahraničí. Asi používajú blbý translator lebo došla odpoveď úplne od veci.

autor
4. apr 2025

@ukgirls viem požiť Google, prečítala recenzie, pozrela video, keby som odpoveď našla tak mám dovču zaplatenú a zbalené kufre

ukgirls
4. apr 2025

vidis to ..tak sa nehnevaj na nu lebo aj tak ti nik iny nevedel poradit a sama si si neporadila tiez ..

kittykat22
4. apr 2025

Si si ista, ze sa nehnevas sama na seba - ze si nespravila tu rezervaciu, ale hadzes vinu na nejaku pani bez mena - lebo to je jednoduchsie? Na odpovedi tej pani tvoja dovolenka nestala ani nepadala. Mohla si to kludne rezervovat aj bez tej odpovede.

Vies co by bolo vtipne - keby pani spravila tu rezervaciu miesto teba 😀😂

autor
4. apr 2025

@ukgirls otázka je, načo niekto ponúka pomoc , nabáda na položenie otázky...

autor
4. apr 2025

@kittykat22 keď má pani dieťa s takou diagnózou ako moje dieťa a chceli ísť presne ten istý deň nie hociktorý iné deň z 365 dní v roku nech si to izijú a dúfam že im pobyt pomôže

tiezjedna
4. apr 2025

@autorka ak máš špeciálne požiadavky kvôli dg dieťaťa, prečo to nenapíšeš hneď do toho nezrozumiteľného úvodného príspevku???

laila22
4. apr 2025

Ty si myslíš, že pani si rezervovali pobyt pre seba?

autor
4. apr 2025

@laila22 nie, to si myslí asi @kittykat22
Ešte raz, bola položená úplne jednoducha otázka, ten kto bol ubytovaní v danom zariadení by vedel odpovedať áno či nie prípade sorry nespomínam si....

hariet
4. apr 2025

Ahoj, akoze chapem ta, ze si nahnevana, ale mna sa tiez uz parkrat stalo, ze najdem nieco super napr na bookingu a kym to ukazem muzovi, na druhy den chcem rezervovat a sup je to uz obsadene. Len na seba sa hnevam vtedy, ze proste ked je nieco super, treba to brat a nerozhodovat sa dlho, lebo vela ludi teraz hlada nieco fajn (aj led je uz vela dobrych miest obsadenych) Nabuduce to uz vyjde, neboj.

autor
4. apr 2025

@hariet jedná sa o konkrétny predmet, kvôli dieťaťu, ktorý nechcem vláčiť so sebou letecky keď nemusím , lebo by sa cesta značkne preddražila

nekonecna_katastrofa
4. apr 2025

No veď asi zabudla odpísať. Chápem, že si nahnevaná, že ti to nevyšlo, ale na ňu sa nehnevaj. Keby sa neponúkla, tak či tak by si odpoveď nemala a to ubytko nerezervovovala. Nabudúce sa nepýtaj všeobecne, ale rovno polož otázku, je väčšia pravdepodobnosť, že ti niekto odpíše a ozrejmí hneď, čo potrebuješ vedieť. Aj tu baby dávajú otázky: "Pracuje niekto v sociálnej poisťovni? Potrebujem sa niečo spýtať". Namiesto toho, aby rovno položili otázku 🤦‍♀️

autor
4. apr 2025

@nekonecna_katastrofa ak v mojej pôvodnej otázke bola napísané nielen krajina ale aj konkrétne ubytovacie zariadenie , kritériá čo hľadám tak si myslím že som bola dosť konkrétna.

buducamama
4. apr 2025

pozri, neodpísalo ti ani samotné zariadenie. Už to je známkou ich prístupu k hosťom. Nájdeš niečo lepšie. Inak, to si vážne niekoľko týždňov čakala? V tomto svete to už dávno takto nefunguje. Kto prv príde, ten prv mele.

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
rozculena
4. apr 2025

tak si nemala čakať,čakať a čakať,ale tej pani znova napísať

1sally12
5. apr 2025

To fakt si čakala na odpoveď niekoľko týždňov? Max. 2 dni by som čakala a urobila by som si po svojom.

autor
5. apr 2025

@buducamama zariadenie mi odpísali len odpoveď nemala zmyslel, resp. žiadnu výpovednú hodnotu
@rozculena panej som písala dva krát, nechcem nikoho otravovať, ale keď sama ponúkla pomoc, predpokladala som ,že odpíše
@1sally12 čo znamená urobila by som po svojom?

danica2711
5. apr 2025

panebože, že s týmito litániami strácaš vôbec čas. No tak niekto s tebou vybabral, to je síce nepríjemné, ale stáva sa to v živote bežne. Venuj radšej energiu hľadaniu ďalšej dovolenkovej destinácie a nezavzdušňuj sa nad cudzou ženou, ktorá sa na teba vykašľala, lebo...lebo medveď...

1sally12
5. apr 2025

Anonym - že by som sa zariadila po svojom/rozhodla sa sama, rezervovala dovolenku a moje rozhodnutie by nezáviselo od toho či mi nejaká osoba odpíše alebo nie.

orisker
6. apr 2025

Pani mohla mať na to sto dôvodov.
Zaneprázdnenosť, neochota, zabudnutie, technické dôvody, vlastný omyl, možno aj zištné dôvody ako tu už bolo spomenuté.
Keby som sa mal riadiť v živote radami cudzích ľudí s bohvieakými zámermi, tak sa nedostanem nikam.
Eklatantným príkladom je aj toto fórum. Aj tu možno často pozorovať, že na položenú otázku je 50% odpovedí "Áno, urob to" a 50% "Nie, nechaj to tak."
No a zadávateľka témy si už potom len jednoducho vyberie to, s čím bola stotožnená už pred založením diskusie.