Skúsenosti a hodnotenia zákazníkov na Allegro.sk
Ahojte máte niektoré skúsenosti s touto stránkou?
Neviem allegro, ale mall.sk, odkedy to kupilo allegro, nic moc. Dodacie terminy niekedy tragicky dlhe, az pochybujem, ze to ide z polska, to je tak termin z ciny. Ten isty tovar je tam od roznych predajcov za rozne ceny a ked clovek trafi neseriozneho predajcu, je tazko sa dostat k uz zaplatenym peniazom.
Ahoj, objednavala si prosim ta nakoniec odtial kozmetiku? Tiez teraz pozeram, ze maju celkom fajn ceny, len sa bojim, ci sa zbytocne neodrbkam
@jajinka22 a kontaktovali ste Allegro? Otvorili ste diskusiu?
allegro sú nespoľahlivý tovar neposielajú na adresu aj keď je zaplatená, ale musíte si to vyzdvihnúť v nejakom odbernom mieste.
@tanyag ale musite zaplatit dopredu. Ja som si urobila teraz objednavku za 100 eur ale bojim sa urobit prevod za taku sumu
Ludia, prosím Vás preberte sa!!!! Je to len vysunutá čínska hovadina,ktorá sa tvári že má niečo spoločné s Europou. Viem to aj z vlastnej skúsenosti, odrbali o dost penazí, a ochota nápravy len na báza vymletých emailov dookola.!!!!!
@vojtasova dobrý deň. Objednávala by ste aj omega 3 pre deti rybičky. Su o polovicu lacnejšie ako u nás v lekárni. ....pýtam sa na základe ze mate známeho v pl. ....
@martina6jh no ja na alegro objednávam stále 🙂
@vojtasova dakujem
Dobry den ma niekto skusenost alegrom. Ch cem si tam kupit kukirin g2 pro kolobezku. Bojim sa ze mi poslu nieco zle.
Allegro je nieco ako europsky alliexpress :DD ja z tada kupujem veci, nejake.. a zalezi od toho co to je... teraz som objednala veci na tortu, lebo u nas biedna ponuka = nic moc. Este aj ta akoze znackova cokolada je daaka hnusna. Ale narp. aj nahradny diel do drahej baterie= super, super servis, poradili... proste je tam kopa predajcov, tak ako to uz byva v tychto nakupnych galeriach a zalezi na tom, co vyberiete.
Inak nie som s nimi spokojna, nie je to obchod prvej volby, len ked fakt nieco neviem zohnat, alebo maju naozaj vyhodnu cenu
a potom co viem, funguje tam nromalne odstupenie od zmluvy a storno a vsetko priamo v allegre, recenzie = to treba dokladne nastudovat podla mna...
@erik8905 porzi si co je to za predajcu = pozri si recenzie a tak sa rozhodni, odstupnenie od zmluvy atd je mozne rovnako ako u nas, ja som uz tovar vracala a prebehlo to v pohode (ale teda nie kolobezky a tak), ale neda sa to mozno povedat na kazdeho predajcu. Neviem.
A inak ak nemas, tak mozes skusit aj nakup s plnou penazenkou ( https://www.plnapenazenka.sk/peniaze-spat/1012277 ) = dostanes cashback
Neprišiel mi ani tovar od decembra ani peniaze nemám,žiadna reakcia od nich tak asi toľko.Nikdy viac
Hej, overeny. https://www.nakupnykompas.sk/produkt/allegro-re...
Aktualna skusenost s Allegro 2025. Po objednani racnovych znackovych klucov, 2 tyzdne bez odpovede, samozrejme platba prebehla predavajuci mal peniaze hned. Po avize predajcovi co sa deje. Tak nastala nejaka chyba, nieje skladom, bude, ale nevie kedy... Cca to trvalo mesiac ,nasledne po urgenciach peniaze vratene na ucet.
2. Objednane aku klieste. Prisli pokazene, originalna plomba na krabici poskodena. Krabica v stave pouzivania, prederavena od kliesti. Po kontaktovani predajcu, vyhovorky, problem so skladnikom. Otvaraju obaly koli tomu, ze to posielaju do zahranicia atd... Klieste poslane spat, zatial peniaze nemam.
3. Objednana znackova kozmetika. Obal vyzeral originalny, na tube pismo sedelo ale bolo viac boltove ako na originale. Obsah divne zapachal. Po nekonecnom dotahovani cez predajcu ,cez allegro podporu. Nic. Predajca ponukol 50 % penazi spat ak sa mu produkt vrati a on to zhodnoti. Samozrejme same zamotavanie a vyhovorky. A to mam zaplatenu tu ich uzasnu sluzbu allegro protect, ktora je k nicomu. Za vratenie mam zaplatit dopravcovi 2 eura🙂)
Allegro aktualizovalo obchodne podmienky ,ktore niesu urcite prozakaznicke.
Ďalšie vylúčenie zodpovednosti. Ďalej nezodpovedáme za:
8.2.1. aktuálnosť, správnosť, presnosť, úplnosť alebo kvalitu ponúkaného Tovaru;
3.3. Spoločnosť nenesie žiadnou zodpovednosť za porušenie kúpnej zmluvy niektorým z Užívateľov, a to
najmä v prípade, keď Predávajúci nedodá Kupujúcemu Tovar podľa kúpnej zmluvy alebo keď Kupujúci
neuhradí riadne a včas kúpnu cenu, rovnako tak ako nezodpovedá za splnenie všetkých povinností
Predávajúceho vyplývajúcich z právnych predpisov.
3.4. Spoločnosť nenesie žiadnou zodpovednosť za správanie Užívateľov na platforme Allegro a za plnenie
alebo neplnenie zmlúv súvisiacich s Transakciami, ako ani za dôsledky jednania Užívateľov alebo tretích
strán, ktoré porušuje ustanovenia týchto Podmienok.
ozsah povinnosti hradiť škodu. Nie sme povinní hradiť akúkoľvek ujmu, ktorá vznikne v dôsledku
konania či opomenutím tretích osôb či v dôsledku konania, ktoré nie je porušením týchto Podmienok.
Dozorné orgány. Dozornými orgánmi, ktoré vykonávajú dohlaď nad našou činnosťou a na ktoré sa
môžete obracať v prípade sťažností, sú:
10.3.1. v oblasti ochrany spotrebiteľa Slovenská obchodná inšpekcia, so sídlom Bajkalská 21/A 821 01
Bratislava, www.soi.sk
Temu a aliexpres s ebay a amazonom su oproti nim superplatformy :DDD
@romano1 a mne prisla minuly tyzden uz hadam xta objednavka z tade :D a v pohodicke. Uz uvazujem, ze tam aj nas eshop zaregistrujem :D ono velmi vela uorbi vyber predajcu, mna odraza ten hrozny "look" tejto platformy, tazko orientovatelne, neprehladne, este horsie ako ali a temu = ale vela firiem, od kt. som z polska isla kupit sa dali pekne vyhladat a boli to riadne obchody, fungujuce.
Suhlasim. Pre predavajuceho skvela platforma 😂 pre kupujuceho velmi slabe istoty. Komunikacia velmi zla. Cele fungovanie je skostnatele na tuto dobu. Platforma len vezme peniaze za apku ale negarantuje kupujucemu nic ani ak ma zaplateny protect. To je moja realna skusenost. A aby som si ka ako kupujuci preveroval predavajucich tak to snad nie. Malo by to na sluzit prave to ze som si zakupil pravnu ochranu v allegre ale to zjavne nefunguje nakolko nefunguju systemom depozitu. To su moje realne skusenosti a ak nebudem musiet zial nebudem objednavat z allegra. Takto sa obchod nerobi. Ale mozno to niekomu nevadi ak nedostane tovar ani peniaze spat😂😂😂
A aby som nezabudol mimochodom hodnotenia predajcov su na platforme zrusene. Kupujuci moze hodnotit len zakupeny produkt pri ktorom je zakazane hodnotit predajcu. Toto upozornenie mi prislo priamo z allegra a moju recenziu allegro zablokovalo. Kazdy nech si spravi vlastny nazor preco asi…
@romano1 akoze, ked si kupujes nieco cez eshop bez "platformy" tak si nepreveris / nepozries co je to za obchod? Najma teraz ked sa nam tu mnozia kadejake eshopy na kolene zbuchane roznymi "importermi" u ciny= rozumej preobjednavači z ali/temu, a inych krajin... ? Ako ja osobne by som si on nejake predajcu "kukurickazlta"(napriklad) neobjednala nic dolezite... vzdy som si objednala produkt jedine od riadneho eshopu/obchdou a to boli fakt dost drahe veci, co mi prisli a s perfektnym servisom, poradenstvom, dokonca som vracala /vymienala termostat
ja ako pisem som nepouzila nic taketo este.. ale aj si vyplnil formular pri diskusii, k tomu allegro protect? a co ti napisali?
@romano1 tak to je naozaj divne, s tym hodnotenim, no uvidim.. ja som tam akurat rano registrovala eshop zo zaujimavosti, ze pouzijeme na PL trh, ale maju tam neskutocny chaos v nastaveniach a vsetkom.. proste komplikovana predpotopna vec. Neviem ci budeme mat na to nervy :DDD
Opakujem ako predajca na tejto platforme to ma super. Prakticky nedosiahnutelny. Allegro sa k sporom chova ako mrtvy chrobak. Nechava to na rieseni kupujuci / predavajuci. Prakticky do sporu nezasahuje. Maju to v reklamacnych podmienkach, ktore som skopiroval vyssie. Ziadna ochrana kupujuceho. Taktiez ani pri zaplateni ochrany protect to nieje tak ako deklaruju. To riesenie problemu bolo na niekolko odpovedi kde zaujali stale stanovisko ako debata s automatom. Nechce sa mi to tu rozpisovat uz ma to stalo dost energie, nastastie neslo pre mna o vysoke sumy. Ak to porovnam ako funguje temu a aliexpres tak je to neporovnatelne. Z aliexpresu mam objednanych mozno 400 balikov. A z temu priblizne 50. Viem to realne porovnat. Ale riesenie reklamacie resp. Nejakeho problemu s allegrom je neslkutocne zlozite a v konecnom dosledku zakaznik taha za kratsi koniec. Allegro nefunguje na baze depozitu. Kupili mall a ten ude v podobnych slapajach ako allegro. Marketijng ten isty. Ale ako predajca by som zas urcite uprednostnil allegro. Posles co chces a ziaden problem😂 vid reklamacne podmkenky vyssie (dostupne online samozrejme)
Zdravim objednal som z alegro tovar v hodnote 800€.A ten tovar nebol zhodni ako v popise tak som ho dal vrátiť .riešil som to cez 20 dní a do teraz nemám ani tovar ani peniaze .Môj mail zablokovali a neviem sa s nimi skontaktovať na vedenie danej pobočky katastrofa neodporúčam z nimi obchodovať
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALEGRO NIKDiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skusenosti s allegrom mam mimoriadne negatívne.
Kúpila som si tam nové nožičky od televízora. Nielen že nesedeli, ale ani sa nedali vrátiť v zákonnej lehote.
Predajca komunikoval po poľsky, nechcel vrátiť peniaze, dožadoval sa otvárania nejakých diskusií a nájsť kontakt na allegro? Nemožné.
Navyše, vymazali mi túto objednávku z konta, takže som ani nemohla podať reklamáciu, alebo hodnotenie predajcu.
Neodporúčam, veľmi zlé skúsenosti.
moja skusenost - objednane doplnky vyzivy, ktore neboli prevzate nakolko prisli neskor ako bolo slubovane, po mesiaci sa predajca tvari, ze objednavka spat mu stale neprisla. Pritom z mojho pohladu by malo vraciat peniaze Allegro mne ako kupujucemu kedze som platil im, nie priamo predajcovi, no oni tie peniaze vyzaduju od predajcu. Uplne chore. Cize ani peniaze, ani tovar. Neodporucam, smejdi. Nedajte sa o*ebat.
Áno mám a veľmi dobré
Objednala som odtiaľ už xxx krát a vždy maximálna spokojnosť
My sme nakoniec ukoncili spolupracu ako predajca, tam nefunguje spravne nic podla mna. Za to, ze sme zistovali informacie, a pretiahli cas na odoslanie (poslali sme to nie do 24h co zvycajne vzdy stihame v pohode, ale asi 4. den, lebo cakalo sa aj kym sa objednavajuci preberie a odpise) a okrem toho ze vyhrazne emaily chodili, tak nas proste po vybaveni objednavky vylucili z nejakeho programu co davaju na pol roka novym registrovanym a vobec neviem preco :DD Odpoved na otazku ku fakturacii, pre allegro = bola totalne amaterska a uplne mimo nase zakony, a nie len nase, vsak DPH je v EU rovnaka :D Nemaju to vobec dotiahnute, riadne vypracovane, len chcu zarabat % z nakupov. Treba si toho predavajuceho najst normalne medzi eshopmi (ak je to seriozny predavajuci, v pohode najdete, ak je to nejaky garazovy podvodnik, tak nenajdete) a objednat priamo.
Je fakt ze nakupujem tam sem tam veci, ale napr. velmi citam recenzie, teraz som checla kozmetiku a hned recenzie negativne (ale bolo ich malo) o tom, ze vec nie je original atd... takze som to neobjednala. Ja po ali a temu recenziach som presvedcena ze ludia davaju 5* automaticky, aj ked im pride haraburda.
Mal som zo zaciatku dobre skusenosti, kym cez nich nezacali predavat cinania za vysie ceny ako na cinskych apkach. Tym padom zacali objedn. meskat a to nevravim ze som nechcel cinsky vyrobok. To som si mohol s Te.. objednat sam a za polovicnu cenu. Kedze tovar neprisiel v danom termine odcestovali sme na dovolenku a zacal problem. Ked som pisal odosielatelovi ze tovar uz nechcem tak tyzden mi odpisoval ze mam vydrzat uz je tovar na slovensku. Narobil mi s tym problem !!! A to nevravim ako sama Apka Aleg.. stale blbne ...
@anonym_autor neodporucam, sluchadka som musela 4krat reklamovat, ziadost o vratenie penazi odignorovali uplne
Dnes mi na allegre rovno odstranili recenziu k produktu len preto ze som napisal ze mi ho neodoslali. Cize som ho nedostal
Od predajcu ani po zaplateni🙂) to uz je zufale…

Ludia nic nekupujte, mne dva mesiace nedodali klieste, co si muz objednal. Zamerne mi pisali cudzie cisla balikov. Stranka mi pisala, ze mi to dodali. Zistovala som cez SPS, baliky boli dorucene do uplne ineho mesta ako byvam ja. Natahujem sa s nimi v spravah a mailoch, ale zbytocne. Neviem od nich vydobit kupnu cenu. Cize ma okradli o 30€.