Skúsenosti s deezee.eu
Ahojte, prosim Vas, nema niekto skusenosti s touto strankou? Chcela by som si objednat nieco z oblecenia, vdaka 🙂
Ahojte, tiež čakám na vrátenie peňazí. Nedá sa tam dovolať, nedá sa tam poslať email. Idem to podať na SOI.
@katkapn Ahoj, aj ja mám problém s vrátením 30.9. som vrátila tovar a do dnešného dňa mi platbu nevrátili, na email mi zareagovali, že im mám poslať čislo zásielky a čislo účtu, to bolo pred týždňom a odvtedy nereagujú na email a neda sa tam dovolať. Už som z toho nešťastná a neviem čo robiť....
@edrien2 práve sa komunikácia rozbehla. Napísala som cez FACEBOOK správu - jednoduchý oznam, že mi nevrátili peniaze a že som podala návrh na SOI.
Okamžite mi prišla odpoveď od nejakej Adriany. Vypýtala si IBAN, doplnila som aj sumu na vrátenie aby dlho nehľadala a odpísala mi, že peniaze odosielajú. Už prišli aj nejaké maily od nich.
Podnet na SOI mám spravený a dnes ho aj tak odosielam.
Tak odporucam vyhnut sa tomuto internetovemu eshopu velkym oblukom. Podala som podnet na SOI a dnes mi pani zo SOI telefonovala, ze mi bohuzial nemozu pomoct, pretoze prevadzkovatelom je polska spolocnost. Odporucila ma na nejake europske spolocnosti pre ochranu spotrebitelov alebo na polsku inspekciu. Moj podnet teda skoncil zalozeny.
Ak uz mate problemy, skuste ich kontaktovat cez Facebook, messenger alebo na deezee.sk@deezee.eu. Na spravu na ten email reagovali.
@baja_24 Objednala som 14.1. prišli dnes (18.1.) takže spokojnosť. Všetko ok. Zabalené úžasne. Veľkosť sedí. Kvalita vyzerá byť top. ❤️
Ja som objednávala veľakrát a žiadny problém s nimi.. aj vrátenie prebehlo v poriadku.
Ahojte,kedze pozeram ze nemate dobre skusenosti so strankou tiez chcem vratit topanky .. su mi velke. Prosim Vas mam ich poalat ako balik na adresu? Dakujem
Baby je to tak zle s tou strankou chvem objednavat botasky viete mi pomoct ako sedia ci si kupivat mensie ci vacsie cislo 🙄 vystrasili ste ma s tym vratenim ze nechcu poslat peniaze
@alex5896 moja skusenost je dobra cizmy nesedeli boli ako na obra 😃 balik som vratila a peniaze mi prisli asi do 14dni
@simonecka008 aha dakujem 🙈

@ninka1234 volaj ,stale kazdý deň, ja som to tak spravila a po 4dnoch ,som mala do 2h od telefonatu email o vratení