icon

Skúsenosti s deezee.eu

baja_24
28. mar 2021

Ahojte, prosim Vas, nema niekto skusenosti s touto strankou? Chcela by som si objednat nieco z oblecenia, vdaka 🙂

Strana
z2
nikasamko
22. okt 2021

@ninka1234 volaj ,stale kazdý deň, ja som to tak spravila a po 4dnoch ,som mala do 2h od telefonatu email o vratení

hyrka1
27. okt 2021

@ninka1234 aj ja som sa musela povyhrazat ale už mi prišli peniaze na účet po cca mesiaci tak som rada ale tiež tam už neobjednam nič...

katkapn
28. okt 2021

Ahojte, tiež čakám na vrátenie peňazí. Nedá sa tam dovolať, nedá sa tam poslať email. Idem to podať na SOI.

edrien2
28. okt 2021

@katkapn Ahoj, aj ja mám problém s vrátením 30.9. som vrátila tovar a do dnešného dňa mi platbu nevrátili, na email mi zareagovali, že im mám poslať čislo zásielky a čislo účtu, to bolo pred týždňom a odvtedy nereagujú na email a neda sa tam dovolať. Už som z toho nešťastná a neviem čo robiť....

edrien2
28. okt 2021

@hyrka1 Ahoj, ja som im už napísala 3emaily a nereagujú a na číslo sa tam nedá dovolať, od 30.9.2021 mi ešte nevrátili peniaze....na aké čislo si volala? dakujem

daduska21
28. okt 2021

@edrien2 +421412304118
Mne zdvihli vzdy

katkapn
28. okt 2021

@edrien2 práve sa komunikácia rozbehla. Napísala som cez FACEBOOK správu - jednoduchý oznam, že mi nevrátili peniaze a že som podala návrh na SOI.
Okamžite mi prišla odpoveď od nejakej Adriany. Vypýtala si IBAN, doplnila som aj sumu na vrátenie aby dlho nehľadala a odpísala mi, že peniaze odosielajú. Už prišli aj nejaké maily od nich.
Podnet na SOI mám spravený a dnes ho aj tak odosielam.

katkapn
28. okt 2021

@daduska21 na tomto čísle je pustená hláška, aby sme ich kontaktovali počas ich pracovných dní a hovor sa ukončí. Volala som tam 2 dni. Maily sa vrátili ako nedoručiteľné.

narayan
28. okt 2021

@katkapn no asi sa ťa museli veľmi zľaknúť, keď dnes (po asi mesiaci) vrátili platbu aj mne 🙈👍

katkapn
29. okt 2021

@narayan keby si chcela mat pravdu a napravili by sa po jednej "prisnej" sprave.

narayan
29. okt 2021

@katkapn osobne si myslim, ze ozaj nestihaju, lebo ak aj ostatnym poposielali take ksunty ako mne, sa ani necudujem, ze sa im vacsina vracia spat.

katkapn
29. okt 2021

@narayan prisla mi aj odpoved zo zakaznickej linky. A pred chvilou mi prisli na ucet aj peniaze.

daduska21
29. okt 2021

@katkapn daj link na Facebook, dik

nikasamko
30. okt 2021

@narayan firma s topankami nestiha.... objednam about you, vratim a do 3dni su oeniaze na ucete , myslim ze trošku vačšia firma. Alebo ma deezee iba jedneho zamestnanca ,inak nechapem

katkapn
30. okt 2021

@daduska21 normalne ist na ich fb stranku a poslat im spravu cez messenger.

narayan
30. okt 2021

@nikasamko no co ti poviem, porovnavat nemcov s poliakmi, je ako porovnavat nemecky mercedes s polskym fiatom...tam bude asi pes zakopany 😉

daduska21
31. okt 2021

@katkapn Napisala som na stranku

katkapn
4. nov 2021

Tak odporucam vyhnut sa tomuto internetovemu eshopu velkym oblukom. Podala som podnet na SOI a dnes mi pani zo SOI telefonovala, ze mi bohuzial nemozu pomoct, pretoze prevadzkovatelom je polska spolocnost. Odporucila ma na nejake europske spolocnosti pre ochranu spotrebitelov alebo na polsku inspekciu. Moj podnet teda skoncil zalozeny.
Ak uz mate problemy, skuste ich kontaktovat cez Facebook, messenger alebo na deezee.sk@deezee.eu. Na spravu na ten email reagovali.

kawaiivika
18. jan 2022

@baja_24 Objednala som 14.1. prišli dnes (18.1.) takže spokojnosť. Všetko ok. Zabalené úžasne. Veľkosť sedí. Kvalita vyzerá byť top. ❤️

susenka14
4. okt 2022

Ja som objednávala veľakrát a žiadny problém s nimi.. aj vrátenie prebehlo v poriadku.

simonecka008
7. jan 2023

Ahojte,kedze pozeram ze nemate dobre skusenosti so strankou tiez chcem vratit topanky .. su mi velke. Prosim Vas mam ich poalat ako balik na adresu? Dakujem

alex5896
11. máj 2023

Baby je to tak zle s tou strankou chvem objednavat botasky viete mi pomoct ako sedia ci si kupivat mensie ci vacsie cislo 🙄 vystrasili ste ma s tym vratenim ze nechcu poslat peniaze

simonecka008
11. máj 2023

@alex5896 moja skusenost je dobra cizmy nesedeli boli ako na obra 😃 balik som vratila a peniaze mi prisli asi do 14dni

alex5896
12. máj 2023

@simonecka008 aha dakujem 🙈

Strana
z2