icon

Skúsenosti s e-shopom valentyna-bratislava.com

rozovykon
9. apr 2025

Baby máte skúsenosti s touto stránkou? nejako sa mi to nepozdáva.

dvedetiziadnedeti
17. máj 2025
@repas

@maranco Písala som email ešte raz dnes, na kú adresu mám vrátiť tovar. Uvidím, možno sa stane zázrak 🙂

@repas na aky mail im pisete? Ten co maju uvedeny contakt@... sa mi vrati ako neodoslany ze e-mail neexistuje

svetlana193
17. máj 2025
@dvedetiziadnedeti

@repas na aky mail im pisete? Ten co maju uvedeny contakt@... sa mi vrati ako neodoslany ze e-mail neexistuje

@dvedetiziadnedeti ano na ten,aj mne sa vracia ze adresa neexistuje.Maju to dobre premakane,lebo banka mi tvrdila ze s obchodnikom sa jej podarilo hned skontaktovat.Stavili biznis na oklamanie ludi,a ako nas tu pribuda vidim ze im to funguje.
ale nechapem preco z bank,ked vidia tie staznosti alebo zo soi to nejamu moznost nejako vyblokovat aby dalsi nenaleteli.

svetlana193
17. máj 2025
@dvedetiziadnedeti

@svetlana193 u nas to bolo podobne. Jedna kolegyna si chcela kupit kabelku. Pridala sa dalsia a este dalsia. Tak sme mali vacsiu objednavku. Isla uhradit a nepresla jej platba, skusila druha kolegyna ani tej nepresla platba. Z mojej karty to nakoniec preslo. Zial na moje nestastie. Kolegyni co to ako prva platila banka automaticky zablokovala kartu, ze je to podozriva platba v zahranici. Zistila to ale az o niekolko dni neskor. Takze niektore banky to dokazu detekovat ak chcu. Ine nie.

@dvedetiziadnedeti a ked mozes napisat ake bany mali kolegyne?lebo TB sa hrdi vsetkymi moznymi inovaciami ale platba mi presla hned,nic neblokli automaticky.skoda🤣

dvedetiziadnedeti
17. máj 2025
@svetlana193

@dvedetiziadnedeti a ked mozes napisat ake bany mali kolegyne?lebo TB sa hrdi vsetkymi moznymi inovaciami ale platba mi presla hned,nic neblokli automaticky.skoda🤣

@svetlana193 csob zablokovala plat.kartu. Mne cez primabanku presla platba.

dvedetiziadnedeti
17. máj 2025
@svetlana193

@svetlana193 druha kolegyne co sa nepodarilo uhradit mala zasa sporitelnu. Ta ale kartu zablokovanu nemala

hiro
17. máj 2025
@svetlana193

@svetlana193 Možno si bola prvá z TB a tak o tom účte ešte nevedeli - zatiaľ čo v iných bankách sa tých ľudí nachytalo veľa a tak majú ten účet už v zozname blokovaných.

svetlana193
17. máj 2025
@hiro

@svetlana193 Možno si bola prvá z TB a tak o tom účte ešte nevedeli - zatiaľ čo v iných bankách sa tých ľudí nachytalo veľa a tak majú ten účet už v zozname blokovaných.

@hiro ked ma banka taku moznost bloknut darmozracov tak je to isto super vec,usetris peniaze aj nervy,ale v dnesnej dobe su taketo podvody caste,treva si davat pozor

dvedetiziadnedeti
18. máj 2025
@svetlana193

@hiro ked ma banka taku moznost bloknut darmozracov tak je to isto super vec,usetris peniaze aj nervy,ale v dnesnej dobe su taketo podvody caste,treva si davat pozor

@svetlana193 ano, treba si davat pozor, no moze sa to stat komykolvek, naleti dieta aj vysokoskolska osoba. Pomoc a postoj banky je tiez dolezita.

petruska1301
18. máj 2025

Pýtala som sa na chargeback, a toto mi odpovedali
Banku môžete požiadať o vyslanie reklamácie na predmetnú platbu až po uplynutí lehoty 30 dní po tom, čo ste u obchodníka reklamovala nedoručenie tovaru.
Následne je potrebné doložiť komunikáciu s obchodníkom, prípadne, ak s Vami nekomunikuje, tak je potrebné doložiť Vašu komunikáciu smerom na obchodníka.
Takže som im napísala, aj keď viem, že email sa mi vráti, počkám 39 dní a uplatnil si opäť reklamáciu, ako mi odporučili

repas
20. máj 2025
@dvedetiziadnedeti

@dvedetiziadnedeti Vráti sa vtedy, ak posielate email zo svojho účtu. Ak však cez ich stránku, tá istá adresa - ako kontakt s obchodom, email prejde bez problémov.
Malá chybička: NEODPOVEDAJÚ resp. NEREAGUJÚ na nič.

svetlana193
20. máj 2025

ahojte,tak sa ozyvam s vysledkom reklamacie-mne to banka uznala 😁😁😁a vratila aj peniaze,komplet celu sumu objednavky jupiiii
len neviem co s dorucenym tovarom,zatial ho mam zabaleny a ked bude treba poslem naspat.
ani sama tomu neverim😂

dvedetiziadnedeti
21. máj 2025
@svetlana193

ahojte,tak sa ozyvam s vysledkom reklamacie-mne to banka uznala 😁😁😁a vratila aj peniaze,komplet celu sumu objednavky jupiiii
len neviem co s dorucenym tovarom,zatial ho mam zabaleny a ked bude treba poslem naspat.
ani sama tomu neverim😂

@svetlana193 som rada za teba aj za nas. Aky dryh reklamacie si spisala. Mne prvu xamietli, a odkazali mi ze mam podat iny druh reklamacie za spoplatneny sumou 15 eur. Za radu budem povdacna

svetlana193
21. máj 2025
@dvedetiziadnedeti

@svetlana193 som rada za teba aj za nas. Aky dryh reklamacie si spisala. Mne prvu xamietli, a odkazali mi ze mam podat iny druh reklamacie za spoplatneny sumou 15 eur. Za radu budem povdacna

@dvedetiziadnedeti tak ako som pisala mne 1.zamietli ze sa obchodnik vyjadril ze cast tovaru dodal a cast je na ceste.to nebola pravda,lebo noc mi dovtedy nebolo dorucene,tak reklamacia pokracovalas tym ze uviedol nepravdu.
ked tovar prisiel tak som volala do banky,ze tovar mi bol doruceny,ale ze trvam na pokracovani reklamacie,lebo
1.obchodnik je podvodnik,nekomunikuje,a vtedy uviedol nepravdu pri reklamacii
2.nendodrzal termin dodania (cca 40dni)
3.vsetky produkty su fejky,nejde o pravu kozu,nedodrzal povahu vyrobku
Nedavala som tomu vepku sancu,ale vcera mi prisla odpoved ze reklamaciu vybavili v moj prospech a ze sumu vracaju.

janca704
22. máj 2025
@svetlana193

ani sama tomu neverim😂

@svetlana193 tak to mate stastie, mne dnes slsp odpovedala, ze z ich strany konali podla zakona ako sprostredkovatel platby medzi klientom a obchodnikom a mam reklamaciu smerovat na obchodnika...😒.

maranco
22. máj 2025
@janca704

@svetlana193 tak to mate stastie, mne dnes slsp odpovedala, ze z ich strany konali podla zakona ako sprostredkovatel platby medzi klientom a obchodnikom a mam reklamaciu smerovat na obchodnika...😒.

@janca704 reklamáciu si podala ako žiadosť o vrátenie peňazí cez chargeback alebo bežnú reklamáciu?

janca704
22. máj 2025
@maranco

@janca704 reklamáciu si podala ako žiadosť o vrátenie peňazí cez chargeback alebo bežnú reklamáciu?

@maranco reklamaciu podavala v mojom mene pracovnicka banky s tym, ze uviedla ze ziadam vratenie penazi (zahrnula a j 10,- za podanie reklamacie..)

maranco
22. máj 2025
@janca704

@maranco reklamaciu podavala v mojom mene pracovnicka banky s tym, ze uviedla ze ziadam vratenie penazi (zahrnula a j 10,- za podanie reklamacie..)

@janca704 postupuj podľa článku https://www.zbk.sk/aktualita/neuspesnu-reklamac...

doložila si komunikáciu s obchodníkom že si sa to pokúšala reklamovať a nereaguje?

dvedetiziadnedeti
23. máj 2025
@maranco

@janca704 postupuj podľa článku https://www.zbk.sk/aktualita/neuspesnu-reklamac...

doložila si komunikáciu s obchodníkom že si sa to pokúšala reklamovať a nereaguje?

@maranco kolko dni mam cakat nez ist do banky podat reklamaciu o chargebach? To musim cakat 30 dni? Na stranke slubu ze dodaju do 5, 7 dni, max do 16 dni.

maranco
23. máj 2025
@dvedetiziadnedeti

@maranco kolko dni mam cakat nez ist do banky podat reklamaciu o chargebach? To musim cakat 30 dni? Na stranke slubu ze dodaju do 5, 7 dni, max do 16 dni.

@dvedetiziadnedeti pozri hore komentár od @petruska1301
ale najprv snaž sa kontaktovať obchodníka a pozbieraj si dôkazy o komunikácii

dvedetiziadnedeti
23. máj 2025
@maranco

@dvedetiziadnedeti pozri hore komentár od @petruska1301
ale najprv snaž sa kontaktovať obchodníka a pozbieraj si dôkazy o komunikácii

@maranco to mam To som kontaktovala hned druhy den od objednavky

janca704
23. máj 2025
@maranco

@maranco dakujem pekne..ja som okamzite v ten den volala do slsp, kde som vsetoo riesila s pracovnickoj
Obchodnika som.kontaktovala prvykrat az vcera. Tak.dam.este.den-dva cas a ked sa neozvu, pojdem.podla postupu vyssie.

petruska1301
23. máj 2025

@svetlana193 @maranco a ostatní. Dnes mi prišiel email, že mi v Pondelok bude doručený tovar, odosielateľ Hinkong. Takže to bude asi tá moja kabelka. Avšak na základe vyššie uvedených komentárov mi je jasné, že koža to nebude a teda rozhodne im 90€ nenechám. Som zvedavá, čo príde. U obchodníka som reklamoval nesplnenie deklarovanej lehoty štyri pracovné dni, v Pondelok mu napíšem, že reklamujem zavádzanie zákazníka ohľadom kvality výrobku a budem informovať aj banku, budem postupovat na základe info od @maranco plus sa mí ráta tých 30 dní a následne budem kontaktovať banku kvôli reklamácii lehoty, výrobku, zavádzanie a podvod.

repas
26. máj 2025

S mojou skúsenosťou by som balík z Honkongu už neprebrala. A rovno kontaktovala najprv obchodníka a hneď banku na vrátenie. Predišla by som konštatovaniu banky, že keď som tovar prevzala, už nie je dôvod na vrátenie pltby ;)

petruska1301
26. máj 2025
@repas

S mojou skúsenosťou by som balík z Honkongu už neprebrala. A rovno kontaktovala najprv obchodníka a hneď banku na vrátenie. Predišla by som konštatovaniu banky, že keď som tovar prevzala, už nie je dôvod na vrátenie pltby ;)

@repas nakoľko však tovar bol dopredu zaplatený, v tomto prípade je toto konštatovanie bezpredmetné.

petruska1301
26. máj 2025

No a ako som písala a predpokladala, prišiel mi fejk, rozmery nesedia ani farba. Napísala som obchodníkovi žiadosť o vrátenie peňazí, počkám potrebnú lehotu a následne idem riesit s bankou.

petruska1301
2. júl 2025

Ahojte, dievčatá. Tak píšem upgradate. Peniaze mi dnes banka za kabelku vrátila. Rada by som poďakovala @maranco za radu ohľadom charback-u. Ostatným, ktoré ešte bojujú držím palce

dvedetiziadnedeti
3. júl 2025
@petruska1301

Ahojte, dievčatá. Tak píšem upgradate. Peniaze mi dnes banka za kabelku vrátila. Rada by som poďakovala @maranco za radu ohľadom charback-u. Ostatným, ktoré ešte bojujú držím palce

@petruska1301 mne bohuzial banka peniaze nevratila. Mam prima banku a tam taku reklamaciu typu chargeback neponukaju. Mna vysmiali. A mam ist nahlasit podvod na policiu....

dvedetiziadnedeti
3. júl 2025
@petruska1301

@petruska1301 napises prosim aki mas banku dakujem

maranco
3. júl 2025
@dvedetiziadnedeti

@petruska1301 mne bohuzial banka peniaze nevratila. Mam prima banku a tam taku reklamaciu typu chargeback neponukaju. Mna vysmiali. A mam ist nahlasit podvod na policiu....

@dvedetiziadnedeti Primabanka odmietla odpovedať na otázky, tu je vyjadrenie ostatných bánk
https://zive.aktuality.sk/clanok/6g4rRFF/co-rob...

Ale chargeback je služba kartovej spoločnosti takže pravidlá platia pre všetkých aj keď o tom banka mlčí na svojom webe
Keď ťa na pobočke odmietli skús infolinku, alebo normálne poslať písomnú reklamáciu, doložiť dokumenty ako sa píše v článku. Ak by ani tak nereagovali tak kontaktovať najprv združenie pre bankové karty a potom tvoju kartovú spoločnosť.

janca704
4. júl 2025

Myslite, ze je nejako mozne, ze mi zmizla z mailu komunikacia (jednostranna z mojej strany) s e-shopom? Kontaktovala som ich 24.5. a cakala na tu 30dnovu lehotu...ale nikde tu spravu neviem dohladat🤔