icon

Skúsenosti s e-shopom valentyna-bratislava.com

rozovykon
9. apr 2025

Baby máte skúsenosti s touto stránkou? nejako sa mi to nepozdáva.

Strana
z3
dvedetiziadnedeti
4. júl 2025
@maranco

@dvedetiziadnedeti Primabanka odmietla odpovedať na otázky, tu je vyjadrenie ostatných bánk
https://zive.aktuality.sk/clanok/6g4rRFF/co-rob...

Ale chargeback je služba kartovej spoločnosti takže pravidlá platia pre všetkých aj keď o tom banka mlčí na svojom webe
Keď ťa na pobočke odmietli skús infolinku, alebo normálne poslať písomnú reklamáciu, doložiť dokumenty ako sa píše v článku. Ak by ani tak nereagovali tak kontaktovať najprv združenie pre bankové karty a potom tvoju kartovú spoločnosť.

@maranco dakujem, vyskusam

dvedetiziadnedeti
4. júl 2025
@janca704

Myslite, ze je nejako mozne, ze mi zmizla z mailu komunikacia (jednostranna z mojej strany) s e-shopom? Kontaktovala som ich 24.5. a cakala na tu 30dnovu lehotu...ale nikde tu spravu neviem dohladat🤔

@janca704 to je nepravdepodobne ze by len tak zmizla, skor ste omylom vymazali, skuste pozriet do kosa, spamu

petruska1301
4. júl 2025

@dvedetiziadnedeti mám 365.banku. Písala som prvú reklamáciu, ktorá mi bola zamietnutá, lebo išlo o autorizovanu platbu. Potom mi prišla kabelka a vďaka @maranco som postupovala nasledovné: napísala email predajcovi, že žiadam vrátenie peňazí z dôvodu dodania tovaru, ktorý nezodpovedá tomu, ktorý predáva. Počkala som asi 15-16 dní, písala znovu reklamáciu s odvolanim sa na chargeback plus som vypísala všetky dovody, na základe čoho podávam reklamáciu: lehota, samotný tovar, nekomunikacia predajcu, atď...dala som im všetku mailovú komunikáciu aj fotky tovaru zo stránky aj čo mi bolo doručené. No a nakoniec mi peniaze vrátili. @janca704 súhlasím, je to nepravdepodobne, môže sa však stať, že ak máš v nastaveniach automatické vymazanie mailov po 30-tich dňoch, tak sa to môže stať. Väčšinou som sa s tým však stretla len pri centrum.sk

Strana
z3