icon

Skúsenosti s e-vestirna.cz

31. aug 2025

Ma niekto skúsenosť so stránkou e-vestirna.cz? Komentáre ktoré nebudú k veci ani písať nemusíte. Nepýtam sa to pre seba, ale chcem kamoške ukázať ze je to blbosť a podvod keďže ju neviem presvedčiť aby na niečo také nevyhadzovala peniaze

anonym_f64ecd
31. aug 2025

Na to aby si nezjedla splesnivený chlieb nepotrebuješ mať skúsenosť niekoho kto ho zjedol a bolo mu zle.

chrobak7
31. aug 2025

@anonym_autor Ale veď ju nechaj v tom, keď tomu verí.

rozculena
31. aug 2025

@anonym_autor veď nech si zaplatí,a uvidí.Aj tak ti neuverí

tobi12345
4. dec 2025

Ruky od toho preč všetko od veštenia numerologie tarotj. Energie vybracie meditácie krištáľmi auri čakri ruky od toho preč to je všetko od diabla ja som mal osobný skúsenosť z diablom a tiež nevedomky z okultizmom bol som neveriaci až do tej udalostikym na nezachránil ježiš. Ľudia nebuďte hlúpi meditáciami sa otvárate diablo zacnite čítať bibliu. Len cez skutočnú vieru v pána ježiša že zomrel za naše hriechy aby sme mohli mať večny život sa dostanete do neba inak možete byťčestny spravodlivosť vy. Morálny ale keď neveríte idete do pekla..a dalšia vec keď človek umrie duša tu neostáva ide buď do neba áno pekla. A všetci tí všetci a velknazy čo duše doháňajú len slúžia diablovi a ľudia im za to ešte zaplatia