Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
Zdravíčko, mne priateľ objednal 10.4 niečo a potom nám bolo podozrivé, že stále neprišiel mail o tom, že objednávka sa spracováva alebo niečo podobné len že prijali platbu. Až potom nám napadlo pozrieť recenzie tohto online obchodu.... tak ja len dúfam že to príde aj keď to bude blbosť. :(
@lusikas001 ja si tiež hovorim ze len nech to pride bola to hracka pre syna,mne ale zaslali mail že kedy prijali platbu aj kedy bola odoslana,aj to cislo zásielky vcera ,ale neviem neviem
Ja som urobila objednavku 2.2. 31.3.aom vypisala reklamacny formular a dodnes nemam nic. Ked im napisem mail, stale mi odpisu to iste: ze vypiste reklamacny formular (aj ked som ho vypisala pred mesiacom). Som hrozne nahnevana a stve ma tato nespravodlivost.....
@veronika9797 tak môj balik prisiel vcera na 39 pracovny deň od odoslania zasielky,ku podivu prislo všetko a v celkom fajn kvalite, ale to som asi jedna z 1000
Su to podvodnici, viac ako dva mesiace od objednania tovaru, neposlali nic, peniaze odmietajú vratit, prisla som o 89 EUR, NIC NEOBJEDNAVAJTE
No tak už aj ja som sa dala nachytať.vytvorila som objednávku a potom som išla skúsiť nájsť recenzie.a skoro ma vystrelo.tak som tu objednávku hneď aj zrušila,ale neverím,že mi vrátia platbu.ja som objednala zo stránky bonkie.sk 🤦🤦🤦 mohlo mi byť hneď podozrivé,keď bola možnosť platiť len kartou...
@lenusik26 kvôli bezpečnosti nám to odporučila banka,keďže sa jedná o podvodnu stránku,aby si nestrhavali peniaze náhodou,keďže majú všetky údaje ku kreditke.ak by sme platili na účet,tak by sa to dalo uhrať na zle zadané c.u., ale keďže to ide z kreditky vtedy sa nedá robiť nič. Ja som im.od včera večera napísala asi 4 maily,že to stornujem a chcem vrátiť platbu,som zvedavá ak,že čo odpisu
@lenusik26 oni majú asi 3-4 stránky všetko na Slovensku doménu.a neskutočne sú krytí.to každý takto môže začať podnikať a nestane sa mu.nic,lebo bude len sprostredkovateľ 🤦🤷
Mňa to stalo 23 eur plus 10 eur blokovanie karty.ale teda už si dám sakra pozor,kde budem dávať údaje z kreditky.
Prosim Vas,nekupujte zo stranky bonky.sk. cakala som na tovar viac ako 2 mesiace,kvalita biedna a prislo to z Činy. Uz nikdy viac.
@veronikaa006 Dobrý p. Veronika prišiel Vám ten tovar z bonky, manžel objednal, a ja až teraz som našla túto diskusiu
@elenateodor tak sa pridávam k tým, ktorí boli takto oklamaní...
Tak dnes mi z Bonky.sk vratili peniaze.Denne som im pisala maili,včera som im poslala č.u.ze vsetko stiahnem na českej a slovenskej SOI ked vratia € a teraz pozeram,ze peniaze vratili 😉💪💪💪bez vypisovania ich trapneho reklamacneho formularu. Inak dnes 56.prac.deň od objednavky.
Objednala si odtiaľ dve veci, obe mi boli doručené, a to asi do dvoch mesiacov. A bola som aj s vecičkami spokojná 👍.

@lucy125 no ja som na to prisla dnes,buduci tyzden to bude 40 dni