icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

angie25
19. máj 2021

@veronika9797 dobrý deň tu predzalobnu výzvu by ste my nevedeli preposlat cez mail ak pekne poprosím , vôbec neviem čo by som tam mala napísať , ďakujem pekne

elenateodor
19. máj 2021

@slavka0502 dakujem krásne skusim to tiez, urcite sa budem bit za moje peniaze...

susu29
19. máj 2021

Môj manžel si objednal "luxusnú koženú bundu." Nebola kožená a už vôbec nie luxusná, ale nakoniec sme sa po naťahovačkách dočkali, vrátili peniaze a aj bunda nám ostala, ale šla do koša.

elenateodor
19. máj 2021

@angie25 a myslite že možem od nich ziadat peniaze aj skor ako po 60 dnoch cakania, 22.4. mi pisali vraj je tovar na ceste

slavka0502
20. máj 2021

@elenateodor drzim palce 🙂

delinka14
21. máj 2021

Su to obycani podvodnici!!!!Ak nechcete byt oklamani, ako napriklad ja neobjednavate radsej z tej stranky. Fuj mozu sa hanbit🙁🙁pisem tam stale. Posielaju mi automaticke odpovede, tel. Kontakt nemaju...

angie25
21. máj 2021

@elenateodor to my už píšu 4 mesiac

katuska29
25. máj 2021

@dzulik_ Dobrý deň. Ako ste dopadli s reklamáciou?

dzulik_
25. máj 2021

@katuska29 dobrý deň, nedávala som reklamáciu nakoniec. Tovar prišiel, nezodpovedal síce obrázku na ich stránke, ale mal to byť darček a už nebol čas to nejak riešiť..

katuska29
25. máj 2021

@dzulik_ škoda myslela som či mi nebudete vedieť poradiť ☺️

dzulik_
25. máj 2021

@katuska29 nie, mrzí ma to. Ale určite sa nájde niekto, kto to riešil reklamáciou 🙂

stefan116
26. máj 2021

V živote si nikto ani od nich nič neobjednávajte !!! Asi pred dvomi mesiacmi som si objednal od nich kadernícke nožnice , pred tromi týždňami mi prišli na poštu, teda iba prázdna roztrhaná obálka z Holandska ktorú som ani neprevzal, naťahujem sa od vtedy s nimi cez email o vrátenie peňazí , dnes mi zase odpísali že oni sú za to nieje zodpovední a že to mám reklamovať u Slovenskej pošty !!!! Škoda že som túto stránku recenzií neobjavil skôr !!! Sú to obyčajní podvodníci !!!!

katuska29
26. máj 2021

@stefan116 no aj ja si s nimi dopisujem. Tiež ľutujem, že som si neozrela skôr recenzie

elenateodor
26. máj 2021

@katuska29 to sme viaceré, čo sme prišli na túto diskusiu tak neskoro

katuska29
26. máj 2021

@susu29 my sme objednali tiež tu “ luxusnú bundu “ a ako sa Vám to podarilo?

susu29
27. máj 2021

@katuska29 Non stop sa písalo, ale teda postupovali sme podľa ich pokynov, chceli vyplniť tuším 2x nejaký formulár, poslať fotky a potom už len "lietali" emaily. Držím palce, nech sa podarí aj ostatným 😔

katka404
31. máj 2021

@alinka183 objednala som tenisky, ktoré mi nedošli, peniaze mi odmietajú vrátiť, prestali mi odpovedať, predtým opakované tvrdili, že prídu do 40 dní a mám si to skontrolovať na pošte, v danom termíne mi doručili obálku z Holandska s voňavým sáčkom do topánok, je to celé podvod

stefan116
31. máj 2021

@katka404 všetci na pozore, Bonky.sk a suprisimo.sk je tá istá firma !!!!!

elenateodor
31. máj 2021

@stefan116 super že dávate vediet

elenateodor
31. máj 2021

@elenateodor píšem teraz svoju skúsenosť, nakoniec balík prišiel priamo z Číny, kvalita strašna, domček pre bábiky v hodnote 60 E mal hodnotu 5 E, aj to som pridala. Veľký pozor na nich!!!

lululucy
31. máj 2021

Vy si objednate tovar z ich stranky a oni za vas ten tovar objednaju z aliexpresu. Objednaju ho priamo na vasu adresu. Ten tovar vam bud pride alebo nie. Ja ked si nieco objednavam z aliexpresu, tak mi to pride najskor za 2 tyzdne (to sa stalo len par krat) alebo aj za niekolko mesiacov. Alebo par krat sa stalo, ze tovar ani neprisiel. V tom pripade ked vyprsi cas ktory si stanovyl predajca (okolo 60 dni od objednavky), a mne tovar este neprisiel, tak viem otvorit spor s predajcom a on mi vrati peniaze. V pripade tychto stranok kde sprostredkovane objednavaju tovar, neviem ako funguje to, ze vam tovar nedotazil. Ja by som otial nic neobjednavala, je to strasne predrazene a tovar casto vyzeŕa inak ako na fotke. Ked si ja objednavam nieco z aliexpresu, tak si popozeram skutocne fotky, ktore tam nahraju ludia ktory tam nakupuju.

ermelinda63
12. jún 2021

@alinka183 ja som objednala akože bundicku, prišla mi handra, tak som to poslala naspet. s tým nech mi neposielaju handry, poslala som to naspet, vrátilo sa to.. Adresát neznámy, prišla som o 54€ už aj s poštovným..

barbarelle
13. jún 2021

POZOR: BONKY.SK a SUPRISIMO.SK sú jeden rovnaký prevádzkovateľ a jeden názov "nákupná galéria". Všetko máte tu. https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/eshop-suprisimo-sk/?page=9

Šmejdi sú podrobne popísaní tu: https://hoax.sk/nakupne-galerie-bonky-sk-a-supr...

Reálne to funguje tak, že niekomu tovar pošlú, niekomu nie. Nič to nemení na tom, že fungujú neférovo. Klamú, neodpovedajú, ignorujú ľudí, kašlú na nejakú slušnosť. No hrôza. Samozrejme že policajti nepomôžu nijak. Zbytočné podávať nejaké trestné oznámenia.

monika_ma
23. jún 2021

Bola som podvedená e-shopom bonky.sk. Podávam na nich hromadné trestné oznámenie. Volajte mi, ktoré ste boli podvedené tiež na tel.č.: 0908 110 045. Prípad bude riešiť policajtka Romana Kazíková.

monika_ma
Autor odpoveď zmazal
monika_ma
24. jún 2021

Ahojte kolko nas je oklamanych z nestastnej stranky bonky uz to riesim cez prokuraturu .potrebujeme zozbierat sumu 280 eur.aby to bol trestny cin .prokuratura da preverit majitela uctu kam odchadzaju peniaze .mna urobili o 40 euro a co poznam vkuse sa niekto nachyta

stefan116
24. jún 2021

@monika_ma rád sa pridám aj keď nejde o veľa peňazí ale treba sa zbaviť takýchto šmejdov stefan116@gmail.com , mám uschovanú celú dokumentáciu

stefan116
24. jún 2021

@alinka183 chcem Vám všetkým len dať vedieť čo boli podvedení pošlite všetky info najlepšie od objednávky aj celú komunikáciu s bonky.sk vyšetrovateľke ktorá sa už s tým zaoberá na email romana.kazikova1993@gmail.com
Treba sa zbaviť takýchto podvodníkov nech ide aj o pár € !!!

monika_ma
24. jún 2021
monika_ma
24. jún 2021

@monika_ma ahojte ta vys.kazikova je fakt super pomaha takym nestastnikom .je to bez platne .ja,som poslala objednavku fakturu a maily .skusim to .inak sa cudujem ze nikto nepodal nikde staznost teraz to preverovala..chore necudujem sa ze si pidvodnici robia co chcu