Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
@alinka183 nikdy viac objednali sme kraťasy podľa tabuľky aké manželovi údajne mali sedieť.Prisli q to v pase o 20cm užšie a číslo sedelo XL tak snw písali reklamácia o držku a prišiel e-mial že neuznávajú reklamáciu že žiadna strana nezodpovedá zato a keď chcem mam si to riešiť sama a dali čínsku adresu
nedoporucujem, na tovar z aliexpresu si prihodia 500% a o mesiac to mozno dorazi...
Treba to dať na políciu - viacerí, aby sa tým zaoberali. Sú to podvodníci
babulky nechcme nikomu krivdit ale v obchodnych podmienkach maju jasne stanovene terminy dorucenia 🙂 to ze necitate vseobecne obchodne podmienky pre objednavkou nie je chyba eshopu 🙂
@apostolko 🤣🤣🤣🤣🤣 To,ze porusuju vsetko,co maju v podmienkach,tak to uz si asi prehliadol...🙈
@karolina196 babulka este raz, precitaj si ich vseobecne podmienky 🙂
@apostolko Akoze,babulko...Mne ani po uplynuti dod.lehoty nic neprislo a ked som im napisala,tak mi odpisali,ze moja dana vec uz nie je(neexistuje) a potom zacal kolotoc dotahovania sa.Ty nam tu prosim ta nedavaj najavo akoby to ozaj bola solidna stranka.Jedinu vec,pri ktorej sme urobili vsetci chybu,bola ta,ze sme si tu stranku neoverili...Neuznavaju reklamacie,neuznavaju odstupenie od zmluvy a vo vsetkom sa snazia robit problemy a peniaze zadrziavat..
Ty musis byt asi tiez paradny podvodnik,ked sa vies takejto stranky zastat... 😄
@lucy125 srdénko tuto mas znenie, takze maju este cas "Predávajúci si vyhradzuje právo v ojedinelých prípadoch pre 0,3 % zásielok (objednávok), ako je napríklad akútny a neočakávaný problém s logistikou, sviatok v Ázii, zatvorenie továrne, ktorá tovar vyrobila, alebo v prípade zmien v zákonoch, ako je zmena zákona od 1.7.2021 týkajúca sa DPH pre zásielky z Číny do EÚ a iné veľmi zriedkavé situácie, predĺžiť dodaciu lehotu až na 365 dní."
@karolina196 este raz kvetinka treba citat vseobecne obchodne podmienky 🙂
@apostolko ja mam pocit,ze tie ich podmienky si zacali postupne menit a niektore veci tam ani od zaciatku nemali pisane,takze nam tu nepis keci o podmienkach...A odid radsej z tohto fora a neprovokuj.Ked ti niekto neopravnene zadrziava peniaze,tak je to "perfektny" obchodnik 👌
@karolina196 preco si myslis ze neopravnene ked tam je napisane ze platbou suhlasis s ich obchodnymi podmienkami 🙂
@lucy125 panko asi takto bezne a rad nakupuje,ze si caka na tovar jeden cely rok 🤣🤣🤣
No comment k tejto osobe. 🙊
@karolina196 vidim ze on je celkom mimo.
@apostolko Tie peniaze som ziskala naspat,takze ak by ich neopravnene nezadrziavali,tak by som ich uz nevidela...A ako hovorim,podmienky si sami postupne pomenili...
@apostolko A inak,z akeho dovodu si zavital do tejto skupiny,pan mudry? 😄
@karolina196 presvedcit nas sproste,ze Bonky su skvely obchod a nie podvodnici,asi ich pan manažer 😛
dievky este raz, nasjkor citajte na akejkolvek stranke VOP,potom sa zbytocne chytate za hlavu ze co ste to porobili, aku kucapacu 🙂
@apostolko Klobuk dole,ze ty citas na kazdej stranke ich podmienky.My mamky sme radi,ze stihneme cosi objednat...🤣🤣🤣 Ja si priznam iba chybu,ze som si nepreverila stranku a na tie tvoje podmienky to kaslem.Este raz ti to napisem..Oni si podmienky menia a doplnaju ako im to vyhovuje...
Ale odvtedy si davam pozor.Zase som natrafila na takych uzasnych predajcov,ale uz som si vsetko preverila...Bonky nie je jediny eshop,co takto funguje a obohacuje sa na druhych...
@lucy125 Jasne,najlepsi obchod s akym som mohla tu česť mat 🤣😄
@karolina196 kvietok tak kasli aj na podmienky ktore mas na hypoteke a neplat, lebo kasles na podmienky 🙂
@apostolko Si dlho rozmyslal co napises 😂😂😂
Ty kvietok premudrely,ty tiez istotne necitas vsetky podmienky na kazdej stranke a neporovnavaj 150tisic hypoteku s podmienkami nejakeho eshopu.Ale si neodpovedal co robis v tejto diskusii,ked si taky mudry a teba sa nic stat nemoze...😁 Ty si musel v zivote asi vela ludi oklamat...

@anna1605 Veru áno a aj obchodné podmienky, prípadne aj kontakt vela povie,ak nie je uvedený. A to ešte ti príde pravdepodobne zaplatiť DPH.