icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

drobec336
8. sep 2021

@anna1605 Veru áno a aj obchodné podmienky, prípadne aj kontakt vela povie,ak nie je uvedený. A to ešte ti príde pravdepodobne zaplatiť DPH.

lubka1709
11. sep 2021

@alinka183 nikdy viac objednali sme kraťasy podľa tabuľky aké manželovi údajne mali sedieť.Prisli q to v pase o 20cm užšie a číslo sedelo XL tak snw písali reklamácia o držku a prišiel e-mial že neuznávajú reklamáciu že žiadna strana nezodpovedá zato a keď chcem mam si to riešiť sama a dali čínsku adresu

delinka14
12. sep 2021

@lubka1709 to su podvodnici, necham,ako mozu taky dlhy cas tu klamat ludi a nikto s tym nevie co urobit….Sme viacere co sme boli podvedene…

abernolak
14. sep 2021

nedoporucujem, na tovar z aliexpresu si prihodia 500% a o mesiac to mozno dorazi...

vghcbjdv
17. sep 2021

Toto mi prišlo po dvoch mesiacoch

adrika989
22. sep 2021

@alinka183 v živote viacej odtial neobjednam.absolutne neodporúčam.objednala som zaciatkom juna tovar nikde a ze mam cakat 365dni.odmietaju vratit peniaze...cisty ojeb.bohvie kolko ludi uz okradli o peniaze.neplayot dopredu! neodporúčam...

milan4591
30. sep 2021

Treba to dať na políciu - viacerí, aby sa tým zaoberali. Sú to podvodníci

apostolko
1. okt 2021

babulky nechcme nikomu krivdit ale v obchodnych podmienkach maju jasne stanovene terminy dorucenia 🙂 to ze necitate vseobecne obchodne podmienky pre objednavkou nie je chyba eshopu 🙂

karolina196
1. okt 2021

@apostolko 🤣🤣🤣🤣🤣 To,ze porusuju vsetko,co maju v podmienkach,tak to uz si asi prehliadol...🙈

apostolko
1. okt 2021

@karolina196 babulka este raz, precitaj si ich vseobecne podmienky 🙂

karolina196
1. okt 2021

@apostolko Akoze,babulko...Mne ani po uplynuti dod.lehoty nic neprislo a ked som im napisala,tak mi odpisali,ze moja dana vec uz nie je(neexistuje) a potom zacal kolotoc dotahovania sa.Ty nam tu prosim ta nedavaj najavo akoby to ozaj bola solidna stranka.Jedinu vec,pri ktorej sme urobili vsetci chybu,bola ta,ze sme si tu stranku neoverili...Neuznavaju reklamacie,neuznavaju odstupenie od zmluvy a vo vsetkom sa snazia robit problemy a peniaze zadrziavat..
Ty musis byt asi tiez paradny podvodnik,ked sa vies takejto stranky zastat... 😄

lucy125
1. okt 2021

@apostolko Babulko objednane a zaplatene od 8.2.tak mi ukaz tu 8mes.lehotu na dodanie tovaru !!!!!!!!

apostolko
1. okt 2021

@lucy125 srdénko tuto mas znenie, takze maju este cas "Predávajúci si vyhradzuje právo v ojedinelých prípadoch pre 0,3 % zásielok (objednávok), ako je napríklad akútny a neočakávaný problém s logistikou, sviatok v Ázii, zatvorenie továrne, ktorá tovar vyrobila, alebo v prípade zmien v zákonoch, ako je zmena zákona od 1.7.2021 týkajúca sa DPH pre zásielky z Číny do EÚ a iné veľmi zriedkavé situácie, predĺžiť dodaciu lehotu až na 365 dní."

apostolko
1. okt 2021

@karolina196 este raz kvetinka treba citat vseobecne obchodne podmienky 🙂

lucy125
1. okt 2021

@apostolko zlatičko take podmienky si strč a nechaj pre seba,ked ty budes 365 dni cakat na zaplateny tovar,ktory ti na 99% nepride.Ja som si peniaze vydupala a kedze ty si minim.manazer tej "skvelej"firmicky mozes o@ebavat dalej inych.

karolina196
1. okt 2021

@apostolko ja mam pocit,ze tie ich podmienky si zacali postupne menit a niektore veci tam ani od zaciatku nemali pisane,takze nam tu nepis keci o podmienkach...A odid radsej z tohto fora a neprovokuj.Ked ti niekto neopravnene zadrziava peniaze,tak je to "perfektny" obchodnik 👌

apostolko
1. okt 2021

@lucy125 zlatino ja neviem ako ti to povedat, keby to tam nemali napisane nepoviem ani slovo, ale vyhcadzam z faktov ktore tam maju a tvojou nevedomostou si sa voviedla do dlhej cakacej doby sama 🙂

apostolko
1. okt 2021

@karolina196 preco si myslis ze neopravnene ked tam je napisane ze platbou suhlasis s ich obchodnymi podmienkami 🙂

karolina196
1. okt 2021

@lucy125 panko asi takto bezne a rad nakupuje,ze si caka na tovar jeden cely rok 🤣🤣🤣
No comment k tejto osobe. 🙊

lucy125
1. okt 2021

@apostolko jasne,ja sama.som si udala.ze 8mes.budem cakat na.zaplateny tovar,myslim ze ty podvodnikov nerozoznas ani keby ti vybielili ucet.Ale asi ta nepotesim,peniazky som si vydupala vyhraznymi mailami,kedze robim na policii 😘 tak ta pozdravujem.

lucy125
1. okt 2021

@karolina196 vidim ze on je celkom mimo.

karolina196
1. okt 2021

@apostolko Tie peniaze som ziskala naspat,takze ak by ich neopravnene nezadrziavali,tak by som ich uz nevidela...A ako hovorim,podmienky si sami postupne pomenili...

karolina196
1. okt 2021

@apostolko A inak,z akeho dovodu si zavital do tejto skupiny,pan mudry? 😄

lucy125
1. okt 2021

@karolina196 presvedcit nas sproste,ze Bonky su skvely obchod a nie podvodnici,asi ich pan manažer 😛

apostolko
1. okt 2021

dievky este raz, nasjkor citajte na akejkolvek stranke VOP,potom sa zbytocne chytate za hlavu ze co ste to porobili, aku kucapacu 🙂

karolina196
1. okt 2021

@apostolko Klobuk dole,ze ty citas na kazdej stranke ich podmienky.My mamky sme radi,ze stihneme cosi objednat...🤣🤣🤣 Ja si priznam iba chybu,ze som si nepreverila stranku a na tie tvoje podmienky to kaslem.Este raz ti to napisem..Oni si podmienky menia a doplnaju ako im to vyhovuje...
Ale odvtedy si davam pozor.Zase som natrafila na takych uzasnych predajcov,ale uz som si vsetko preverila...Bonky nie je jediny eshop,co takto funguje a obohacuje sa na druhych...

karolina196
1. okt 2021

@lucy125 Jasne,najlepsi obchod s akym som mohla tu česť mat 🤣😄

apostolko
2. okt 2021

@karolina196 kvietok tak kasli aj na podmienky ktore mas na hypoteke a neplat, lebo kasles na podmienky 🙂

karolina196
2. okt 2021

@apostolko Si dlho rozmyslal co napises 😂😂😂
Ty kvietok premudrely,ty tiez istotne necitas vsetky podmienky na kazdej stranke a neporovnavaj 150tisic hypoteku s podmienkami nejakeho eshopu.Ale si neodpovedal co robis v tejto diskusii,ked si taky mudry a teba sa nic stat nemoze...😁 Ty si musel v zivote asi vela ludi oklamat...