Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
@karolina196 Fùù to aj ja som zvedava ake "luxusne" kusy mi pridu. Nalàkaju ludi na pekne fotky...pritom nechapem preco som si neoverila referencie pred nakupom ako to vzdy robievam. Celkovo aj ta stranka mi pripadala divna,narychlo zbuchana..a len platba ich tam zaujimala.
Ahojte žienky. Hurá!!! Poslali mi peniaze, takže sa nevzdávajte...
@adrianabazar Tesime sa s Tebou 🙂
@zuzana888888 Popravde?Aj mne ta stranka bola divna,ale neskontrolovala som si ju,pretoze som cakala,ze sak slovenska stranka,tak to bude ok.Vobec som netusila,ze tu v dnesnej dobe dokazu takto fungovat a klamat ludi a nikto im nic nezatrhne.Ale uz som sa poucila.Odteraz len z overenych alebo nove budem kontrolovat.
@adrianabazar Supeer!A ty si aj dostala tovar a vratila ho,ci ti ho ani nedodali?
@zuzana888888 Ja som mala objednany takyto kabatik len v inom farebnom prevedeni za 30e.Tie uz na stranke nie su,ale su tam tieto uz za 45e 🙈
A to tam pisu,ze su zlavnene z 90e na tych 45e.Akoze to je riadne zavadzajuce,ked su to šity z ciny.Ja nechcem ani vediet,co by mi za tych 30e doslo.
Dodali, ale čižmy sa mi cestou do práce rozpadli.Tak som ich reklamovala, reklamáciu uznali a peniaze poslali skoro po mesiaci od uznania reklamácie, ale som ich stále bombardovala e-mailami, lebo s nimi sa inak nedalo komunikovať. Kebyže ich ,,neotravujem'' tak peniaze nemám späť.Aj na reklamáciu odpovedali, až po e-maily, že prešiel už mesiac a nevyjadrili sa...
@adrianabazar Aha,uz si spominam.Ale to si asi iba cez maily riesila,ze?Lebo neviem kam sa daju tie handry naspat poslat,kedze nemaju ziadnu fyzicku kancelariu,ani sklady.
A hlavne som zistila,ze na ich stranke,co maju vypisanu adresu firmy,tak je to na adrese v Prahe v takej budove,kde ma okolo 5000 firiem udanu adresu,preto niektore tieto stranky takto funguju.
Vacsina tych firiem nema kancelarie a majitel tej budovy dobre rizuje za prenajatie adresy,takze vacsina firiem je takychto "podvodnych"
@karolina196 Kabatik za 45€? No nekup to! 😅Krasny luxusny dizajn a este aj doprava je zdarma☝️Pocuj ale toto je normalne "umenie" ušit nieco tak šitovo!!🤮 a z takeho materialu ktory akokeby bol preprany 250 tisic krat niekde v Pakistane!!
@adrianabazar Ahoj, prosím ťa, na akú adresu si poslala tie čižmy. Už sa pomaly pripravujem na vrátenie tovaru, objednala som manželovi vianočný sveter, takže ho budem vracať, keďže je už po Vianociach a povedal mi, že ho nosiť nebude. 😂
Neposielala som ich späť, uznali mi reklamáciu. Po prvom obutí sa rozpadli.
Bonky nemá sklad, je to e-shop, na základe Tvojej objednávky objednajú potom z Číny. Takže ak je sveter dobrý nešpekulovala by som s vrátením, nemáš kde😒
@karolina196 ahoj no posielal som každý deň mail, povyhrážal som sa políciou a nakoniec mi poslali peniaze
@adrianabazar Tie topanky su ina kvalitka 😂
To je ozaj na zaplakanie.
@marcel299 Tak super,pomohlo aj tebe.Asi necakali,ze to ludia budu takto riesit,si mysleli,ze kazdy nad tym mavne rukou 🤦♀️
Ja som objednavala odtial pre svokru kabat za 29,95 prisla mi niaka handra z aliexpresu ani farba ani strih nesedi od oktobra sa snimi natahajum az dnes odpisali po million emailov ze z 29,95 uznali 8,40 🤦🏻♀️
Ja mam s touto stránkou otrasnu skúsenosť. 4.12.som si objednala veľký vankúš donut, takisto som chcela zrušiť objednávku napísali ze tovar je na ceste a nedá sa to zrušiť pri objednávaní bolo pri to tovare že je skladom. Dnes 11.1.2021 mi dorazila handra otrasná umelá bez výplne za 16 €. Nikdy viac sú to chrapuni a podvodníci....
Dneska som im zas pisala ze odmietam tych 8,40 ktore mi chcu poslat ze chcem naspet 29,90 ktore som zaplatila ze ani farba ani strih proste nic nesedi a zas odpisali ze neposlu naspet celu sumu
Teraz som volala na soi oni nevedie stym nic spravit lebo sidlisko maju v cehach dali mi kontakt na europsky spotrebitelsky centrum sr oni povedali ze tiez nevedia stym nic spravit jedine ze ideme do banky a treba niaky ziadost aby stiahli naspet peniaze
@magdyyka a aky dovod Ti udali?

@zuzana888888 No,ty kokos.Na tu bomber budnu som teda zvedava.Ja som si ich tam vsimla tieto bomber bundy a tiez sa mi pacili.Ja mam taku doma len bielu s kvietkami,ale kupenu z normalnej stranky.